Search Clicks Reviews

Search Clicks Reviews

4.6

Excellent - based on 9 reviews

searchclicks.com
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (9)
Mina Roos
Mina Roos
2024-01-29
Dit bedrijf maakt het waar wat ze beloven. Als je opzoek bent naar veel nieuwe aanvragen voor je website is Search Clicks de partij.
manoah rupert
manoah rupert
2024-01-27
Geert Lammertyn Coaching
Geert Lammertyn Coaching
2024-01-27
We zijn enorm tevreden met de professionele diensten van dit team. Ze beschikken over uitgebreide kennis en hebben op elke vraag een antwoord. Het is zeer aangenaam samenwerken met een partner die ons actief ondersteunt in de ontwikkeling van ons bedrijf. Hun expertise en klantgerichtheid maken hen tot een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve zakelijke ondersteuning!
Reply from Search Clicks 2023-09-12
Bedankt voor uw lovende woorden. We zijn blij dat ons team u van dienst kon zijn. We kijken ernaar uit om u verder te ondersteunen in de groei van uw bedrijf.
milan L
milan L
2024-01-12
Stuurt ongevraagd reclame campagnes via de e-mail. Als je er niet op reageert, blijft hij mailen.
Reply from Search Clicks 2024-01-12
Hallo Milan, zoals je hebt kunnen merken zijn onze e-mail marketing campagnes naast onze andere strategieën zeer effectief in het benaderen van de juiste doelgroep. Onze excuses voor het eventuele ongemak wat je hierin hebt ervaren. Wij zullen je niet meer benaderen, succes met de business!
Lucrecia Duran camacho
Lucrecia Duran camacho
2024-01-04
De webshop die Search Clicks voor ons heeft gecreëerd is fantastisch. Het heeft niet alleen onze online verkoop verhoogd, maar ook onze merkzichtbaarheid verbeterd
Reply from Search Clicks 2024-01-15
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de webshop en de resultaten op verkoop en merkzichtbaarheid. We blijven ons best doen voor je succes.
Mariana Hurtado
Mariana Hurtado
2024-01-04
We zijn onder de indruk van de website die Search Clicks voor ons heeft ontworpen. Niet alleen ziet het er geweldig uit, het is ook zeer functioneel en gebruiksvriendelijk
Reply from Search Clicks 2024-01-15
We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de door ons ontworpen website. Uw positieve opmerkingen over functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid worden zeer gewaardeerd. Dank u wel!
Michiel Huisman
Michiel Huisman
2023-12-28
We zijn enorm tevreden met de professionele diensten van dit team. Ze beschikken over uitgebreide kennis en hebben op elke vraag een antwoord. Het is zeer aangenaam samenwerken met een partner die ons actief ondersteunt in de ontwikkeling van ons bedrijf. Hun expertise en klantgerichtheid maken hen tot een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve zakelijke ondersteuning.
Reply from Search Clicks 2023-12-29
Hartelijk dank voor uw positieve feedback en voor het delen van uw ervaring met ons team. We zijn verheugd te horen dat u zo tevreden bent met onze professionele diensten en dat we u kunnen ondersteunen bij de ontwikkeling van uw bedrijf. Ons team streeft er altijd naar om uitgebreide kennis en expertise te bieden en om al uw vragen te beantwoorden. Klantgerichtheid is voor ons van groot belang, en het doet ons goed te weten dat u onze inspanningen waardeert. We zijn dankbaar voor uw aanbeveling en kijken ernaar uit om u in de toekomst verder te kunnen assisteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog meer vragen heeft of verdere ondersteuning nodig heeft. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in ons team.
Esther Weissman- Erwteman
Esther Weissman- Erwteman
2023-10-20
Search Clicks, heeft de afgelopen maanden mijn website herbouwd, deze geoptimaliseerd en doet de Google advertenties. Zowel de service als de resultaten zijn geweldig. Na een hele fijne aanloop waarin ik kon vertellen waar ik naar op zoek was en hebben zij een plan gemaakt dat vele malen beter was dan mijn wensen:>) Ze denken met je mee, zijn altijd bereid om een oplossing te vinden voor vragen en nemen uitgebreid de tijd om zaken uit te leggen. Search Clicks werkt samen met partners die op anders gebieden helpen dus hij biedt een full service pakket aan! Search Clicks is: *Goed bereikbaar *Super goede prijs *Geweldige service *Prachtige resultaat Wat wil je nog meer?
Reply from Search Clicks 2023-10-23
Hi Esther, Hartelijk dank voor je geweldige feedback over Search Clicks! Het doet ons altijd goed om te horen dat onze klanten tevreden zijn met de service en de resultaten die wij bieden. Ons team streeft ernaar om altijd boven de verwachtingen van onze klanten uit te stijgen, en we zijn blij dat we dat in jouw geval hebben kunnen bereiken. We waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons en anderen te delen. We kijken ernaar uit om in de toekomst verder met je samen te werken en je online aanwezigheid nog verder te optimaliseren!
Dino Hensen
Dino Hensen
2023-09-13
Al jaren goede samenwerking met eigenaar, ook al voordat Search Clicks bestond. Heeft jarenlange ervaring in de SEO en webmarketing industrie. Weet hoe je een merknaam moet neerzetten, zowel die van de klant als ook die van zichzelf. Qua SEO worden er best practices gehanteerd die met pagerank meebewegen, dus geen out-dated maatregelen. Zeker een aanrader.
Reply from Search Clicks 2023-10-23
Hey Dino, Ontzettend bedankt voor je positieve en gedetailleerde beoordeling. Het is altijd een eer om te horen van iemand waarmee we al jaren samenwerken. Jouw vertrouwen in ons, zowel in de tijd vóór Search Clicks als nu, betekent enorm veel voor ons. We zijn gepassioneerd over wat we doen, en we zijn blij te horen dat je onze aanpak en toewijding aan best practices in SEO waardeert. Ons doel is altijd om voorop te lopen in de industrie en onze klanten de meest actuele en effectieve strategieën te bieden. Dank je wel voor je aanbeveling en we kijken uit naar nog vele jaren van succesvolle samenwerking!