Scandiflytt

Scandiflytt Reviews

Good rating
4.3
185 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (185)
jukka kieranen
jukka kieranen
2024.04.21
Allt gick smidigt, duktiga o trevliga Rekomenderas
Annica Söderberg
Annica Söderberg
2024.04.19
Kommer aldrig någonsin att rekommendera dessa oavsett städ eller flytt. Bokade dessa då dom hade både flytt å städ och ville att det skulle ske samma dag. Bokade flytt från 08.00 å sen städ. Dem ringde dagen innan, ville ändra flytt till 12.00, vilket jag inte gick med på. Städningen kunde dem inte ta samma dag då dom bokat för mycket... what? Hade inge val än att gå med på det. Bokade för 66kvm + fråd. Dem hade sönder saker, Dem visa mig skadan så det var ju bra. Däremot så tyckte DEM att möbeln gick å använda å erbjöd 25% av varans kostnad när allt var klar. Möbeln i sig hade utgått och fick iallafall de till 50% Dem fick inte ens med sig 75% av våra saker från lägenheten och mitt i flytten får jag förhandla för 1 vända till för vad dom då erbjöd 2500:- . Gick absolut inte med på det med tanke på hur mycket som fanns kvar i lägenheten+ frådet som var kvar. 1500:- extra för att Dem inte kan sitt jobb. Mitt i en flytt vill man ogärna ringe en annan flyttfirma som kostar de dubbla. Aldrig varit med om så dålig service!
Jessica Moreno
Jessica Moreno
2024.04.16
Ett av de mest oseriösa företaget jag haft att göra med. Otroligt dåligt utfört arbete och oproffsigt hantering av det. Betalade 50 tusen för rensning och städ inför försäljning. Vi påpekade att lgh ej var städad ordentligt och de ”gjorde en omstädning”. Svårt att få tag på dem, de dyker inte upp på bestämd tid och återkopplar ej. Det är fan inte ordentligt städat och jag får nu ta in en annan firma akut som kan städa inför fotografering imorgon. Rekommenderar INTE.
Erica Östergren
Erica Östergren
2024.04.08
Snabb och duktig personal som dessutom var väldigt trevlig!
Ove Brunn
Ove Brunn
2024.03.06
Väl utfört arbete, bra bemötande och hjälpsamma. Ingenting att klaga på.
Frida Liljefors
Frida Liljefors
2024.03.02
Fantastiska killar som hjälpte oss med flytten och gjorde det lilla extra. Bolaget ändrade även våra morgontid till en lunchtid utan konstigheter när inflytt vart förskjuten. Enda minus är att de kom 1h sent men ingen hörde av sig att det skulle bli sena.
max källén
max källén
2024.02.28
Väldigt proffsigt uppförande och skickligt arbetat,
linda
linda
2024.02.17
Amanda Risberg
Amanda Risberg
2024.02.16
Superkillar som kämpade på med vår flytt med många tunga möbler. Försiktiga med alla möbler och kartonger. Andra gången jag anlitar Flytt & Städfix mälardalen och kommer göra det igen. Rekommenderar verkligen!
Lina Lönnström
Lina Lönnström
2024.02.14
Otroligt noggrann flyttstädning! Supernöjd 😍
Doxxan
Doxxan
2024.02.10
Super smidigt och snabbt! Rekommenderar starkt
Jennifer Hulth
Jennifer Hulth
2024.02.09
Otrolig flyttfirma, kan varmt rekommendera! Snabba, proffsiga och trevliga.
Sharif Tanha
Sharif Tanha
2024.02.08
AD Soul
AD Soul
2024.02.08
Hamida Azizi
Hamida Azizi
2024.02.06
Väldigt professionella, flexibla och trevliga personaler, bra bemötande samt högt kvalitet av flyttservicen. Stark rekommendation
Nour Ayham
Nour Ayham
2024.02.06
الحمدلله .. اليوم خلصت نقل بيتي مع شركة علي بشوبينغ والشباب على اعلى مستوى ... 5 نجوم بصراحة.
Louise Modigh
Louise Modigh
2024.01.25
Valde att anlita med denna firma då jag tyckt dom varit bra tidigare, men denna gång i september va det katastrof. Vi valde även städ för jag var höggravid. Kändes som killarna som flyttade tyckte det var jobbigt att de behövde flytta på alla våra grejer och att vi skulle hjälpt dom på något sätt. De är väl därför vi anlitat er? För ni ska flytta våra saker? Fick ingen tid att hinna kolla på om något var skadat och de var de ju såklart. Skåp, soffbord, skrivbord mm.. Städet var bedrövligt dåligt och blev inte godkänt alls, löste det dock med min hyresvärd. Jag hade även sagt att vi hade en liten bit att åka mellan ställena men tre ggr ringde dom och tjatade att vi skulle komma dit och när vi var framme. Fanns även fläckar de visade som inte gick bort som inte var där innan tex på golvet, stora oljefläckar. Jag skickade ett långt mail som jag inte fick något svar på. Bedrövligt iom att städningen inte var godkänd. Skulle inte rekommendera denna firma efter detta. Känns oseriöst när man inte ens kan svara på ett mail. Massor av pengar i sjön.. Spara era pengar på bättre firmor!
Simon Törnqvist
Simon Törnqvist
2024.01.09
Varning för denna djupt oseriösa firma! De påstår sig vara specialiserade på piano- och flygelflytt och vi anlitade dem för flytt av bohag samt flygel. Personalen dök upp utan adekvat utrustning och kunde inte flytta flygeln. De lastade bohaget och meddelade att de skulle komma tillbaka samma dag med fler kollegor och hämta flygeln. Vi väntade och väntade men inget hände. När vi efter upprepade försök fick ta i bolagets representant, Adam, meddelade han sonika att de inte kunde flytta flygeln iom att det var ”för svårt”. Fick ett symbolisk avdrag på priset, men där stod vi med en flygel kvar i gamla lägenheten. Ringde en seriös pianoflytt som flyttade flygeln på nolltid och passade på att varna för bluffirmor som denna. Dessutom var de oerhört vårdslösa med äldre porslin och närmast kastade in lådorna i flyttbilen. Till sist angav de en felaktig summa på rutavdraget och slutade tillslut att svara på mina meddelanden. Anlita inte denna firma!
Ran Ranveer
Ran Ranveer
2023.12.31
VARNING! AKTA ER!!! De förtjänar inte ens en stjärna. De lovar så mycket och inget händer i slutet. Jag har valt flytt och städfix mälardalen för att städa en lägenhet under 2023 och de lovade oss 10dagar garanti efter städningen. Lägenheten var inte ordentligt städat trots att de jobbade 2h extra och vi var tvungna att betala mer än överenskommelse alltså de jobbade 6timmar totalt och lägenheten behövde inte mer än max 4h då den var så liten i ytan och var inte så smutsig. Efter allt bisiktningen gick inte igenom och var icke godkänt på grund av städningen som inte var komplett och när jag ringde de för att komma tillbaka som de lovade och komplettera det de glömde göra de vägrade komma tillbaka och städa igen. Då fick vi gå och städa igen efter de. Man förlorar bara sina pengar i onödan. Riktigt dåliga personal. Dålig bemötande. Dålig städning. Lovar och gör inte det de lovat. Aldrig igen. -0 av 10
Ina A
Ina A
2023.12.22
Vi anlitade Flytt & Städfix Mälardalen vid vår flytt från Fagersta till Västerås i mars 2023. De var vårdslösa med möblerna och lådor. De var även ignoranta och svarade inte på frågor. Vi blev vid bokning även lovade att en av oss kunde åka åka med i flyttbilen men väl på plats hävdade de att det inte var möjligt. Efter mycket diskussioner fick min fru till slut åka med och det var en mycket otrevlig resa. Bilen stank av cigarettrök och de körde både för fort och väldigt vårdslöst. Kommer inte anlita igen och kommer inte rekommendera dem till någon.