Parking Aerodrom Sarajevo Reviews

Parking Aerodrom Sarajevo Reviews

5.0

Excellent - based on 82 reviews

sarajevo-airport.co
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (82)
Spome 007
Spome 007
2024-02-24
Odličan parking i ljubazno osoblje. Sve preporuke!
Reply from Parking Aerodrom Sarajevo 2024-02-24
Dragi Spome, hvala na predivnom komentaru! Veoma smo sretni što ste zadovoljni našim parkingom i našim osobljem. Radićemo još bolje! 😊
Advertisement
Karel Lizerot
Karel Lizerot
2024-02-23
This is a very seamless, friendly, practical and smart service. The parking space is in an immediate vicinity of the first residential streets next to the airport. The owner is ensuring an instant and forthcoming communication and offering a very good value for money. Absolutely recommend!
Reply from Parking Aerodrom Sarajevo 2024-02-23
Hi Karel, we're thrilled to hear you had such a positive experience with our service! Thanks for your recommendation and lovely words. 😊
Trogir Transfers Tours
Trogir Transfers Tours
2024-02-23
Sve je bilo super. Vlasnik je jako ljubazan,, docekali su nas na aerodromu i isto tako nas odveli na aerodrom, iako nije potrebe jer je parking jako blizu aerodroma. Sve pohvale.
Reply from Parking Aerodrom Sarajevo 2024-02-23
Poštovani, hvala na divnim riječima. Raduje nas što ste zadovoljni našom uslugom. Veselimo se Vašem sljedećem dolasku! 😊
Nedret Mahmutović
Nedret Mahmutović
2024-02-23
Odličan parking,pristupačan,cjenovno prihvatljiv i siguran.U neposrednoj blizini aerodroma,što predstavlja veliku prednost pri odlasku i dolasku sa aerodroma.Sve pohvale za uslugu,nakon ostavljanja vozila na parkingu ako niste u mogućnosti pješice,(4-5min lagane šetnje do aerodroma)vlasnik parkinga će vas odvući do aerodroma sa svojim vozilom.Još jednom sve pohvale.
Reply from Parking Aerodrom Sarajevo 2024-02-23
Poštovani Nedrete, hvala na super komentaru! Drago nam je da ste zadovoljni našim parkingom i uslugom. Radujemo se Vašem sljedećem dolasku! 😊🚗
Tanja Harasic
Tanja Harasic
2024-02-23
Auto smo ostavili na parkingu 8 dana, do aerodroma je 10 min hoda , ali iznimno ljubazan vlasnik nam je ponudio prijevoz do aerodroma i sa aerodroma . Super usluga i siguran parking ... Mi se sigurno vracamo 🤗
Reply from Parking Aerodrom Sarajevo 2024-02-23
Draga Tanja, drago nam je da ste zadovoljni s našom uslugom! Veselimo se Vašem ponovnom dolasku. Hvala na divnoj recenziji. 😊
Advertisement
MrBelmoo
MrBelmoo
2024-01-24
Sve ispoštovano kako smo se dogovorili,čak ponuđen i prevoz do i sa aerodroma koji je udaljen 5 do 7 min pješice. Parking ograđen i osiguran.
Reply from Parking Aerodrom Sarajevo 2024-01-24
Hvala Vam na lijepoj recenciji za naš parking blizu aerodroma. Sve najbolje želimo 👏🏼
Jasmin MUMIC
Jasmin MUMIC
2024-01-17
Sve preporuke ... svaka cast...
silvija pećanac bačić
silvija pećanac bačić
2024-01-06
It is not cemented parking but it is safe and video surveiled 24h.The price is acceptable, much cheaper than the airport one. The owner is present and ready to help with arrival to the airport. I will use this parking again and I can recommend it.
Reply from Parking Aerodrom Sarajevo 2024-01-06
Postovana Silvija, hvala Vam na ocjeni, super recenziji i još jednom na razumijevanju za mjesto koje smo Vam dodijelili, obzirom da su bili praznici i sve je bilo popunjeno. Radujemo se ponovnom viđenju 👋🏼
Marko Prskalo
Marko Prskalo
2024-01-05
Sehr guter, freundlicher und zuverlässiger Service für Wenig Geld. Kann ich nur weiterempfehlen
Advertisement
Sanela Spahic
Sanela Spahic
2024-01-02
Andrija Djurisic
Andrija Djurisic
2023-12-19
Dani Harmonike
Dani Harmonike
2023-11-29
Began Masic
Began Masic
2023-11-28
Prezadovoljan. Sve preporuke!
Advertisement
Anđela Pupić
Anđela Pupić
2023-11-28
Sve pohvale. Vlasnik jako ljubazan, siguran parking blizu aerodroma.
Mensura Aličić
Mensura Aličić
2023-11-28
Sve pohvale za vlasnika,jako susretljiv ,sve po dogovoru ispostovano.Parking siguran i jako blizu aerodroma.Cijena jako povoljna.Moja preporuka !
Matea Rastegorac
Matea Rastegorac
2023-11-19
Ante Sovulj
Ante Sovulj
2023-11-14
Super siguran parking, vrlo blizu aerodroma. Kad smo došli bila je kiša čak nas je gospodin odvezao do aerodroma. Preporuka
Reply from Parking Aerodrom Sarajevo 2023-11-14
Hvala Vam na ovoj recenziji, nadamo se da ce biti prilike opet da nas posjetite. Lijep pozdrav za Vas!
Advertisement
Jo Ke
Jo Ke
2023-11-06
Odlican parking blizu aerodroma.
Dalibor Marunčić
Dalibor Marunčić
2023-11-06
Sve preporuke za ovaj parking
Salih Husejnović
Salih Husejnović
2023-10-21