Sannas Hemservice AB

Sannas Hemservice AB Reviews

Excellent rating
4.8
16 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (16)
Carina Eriksson
Carina Eriksson
2023.12.30
Anlitades vid städning av dödsbo. Bra kontakt via telefon/mejl/sms, och hade möjlighet att ta uppdraget på kort varsel. Ordnade sedan med snabb lösning när ordinarie utförare blev sjuk. Mycket väl utfört uppdrag och kan rekommendera Sannas hemservice i Thn.
Rasmus Åslin
Rasmus Åslin
2023.12.13
Trevlig personal och mycket bra utförd flyttstädning. Rekommenderar varmt!
Reply from Sannas Hemservice AB 2023.12.27
Tack för ett gott omdöme! Hoppas du trivs bra i din nya bostad.
Seriös och duktig städfirma Bra kvalitet, behöver jag ändra städplanen så har det aldrig varit några problem. Seriös och duktig städfirma.

Date of experience: 07 December, 2023
Pia Karlson
Pia Karlson
2023.12.07
Elin Grönvall
Elin Grönvall
2023.12.04
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Jag har använt städfirman flera gånger och är super nöjd! Bokat storstäd genom deras onlinetjänst och aldrig haft problem med att anpassa städningen. Snabb återkoppling och en jätte trevlig städare. Kommer använda samma städfirma igen så länge jag bor i Huskvarna/Jönköping.
Reply from Sannas Hemservice AB 2023.09.29
Tack för ditt fina omdöme! Kul att du är återkommande storstädskund! Det är bara att kontakta oss när det är dags igen! Allt gott! 😊
Sara Seid
Sara Seid
2023.10.26
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Bokade flyttstädning på telefon. Bra pris och inte fått anmärkningar efter erat städ. Bor i Jönköping.
Reply from Sannas Hemservice AB 2023.11.11
Härligt att höra! Tack för ett fint omdöme och hoppas ni trivs bra i er nya bostad😊
Sebastian Ekström
Sebastian Ekström
2023.09.08
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Ni är kalas! Flexibla, noggranna och trevliga, precis vad jag behöver. Ser alltid fram mot att möta er vid dörren innan jag åker till jobbet⭐️ Tack!
Reply from Sannas Hemservice AB 2023.09.29
Vilket härligt omdöme! Det är alltid trevligt att träffas och byta några ord med dig!
Rita Pozmann
Rita Pozmann
2023.08.12
Critical
Professionalism
Quality
Value
Varning för denna firma !!! Värdelös, ögontjänare. Kan ej städa. Mycket slarvig. Opålitlig. Har du krav på städningen så anställ ej denna firma !!!
Ulrika Karlsson
Ulrika Karlsson
2023.07.25
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Jag har Hemstäd i Trollhättan, trevlig städfirma som är flexibel och enkel att nå. Väldigt nöjd!
Riktigt bra Städfirma Vi har veckostäd och är super nöjda med både städ och service!
Elin Grönvall
Elin Grönvall
2023.07.07
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Jag har ordnat städ till min mamma i Värnersborg. Vi är jätte nöjda, det luktar till och med gott när man besöker henne✨
Karl Sunnqvist
Karl Sunnqvist
2023.02.21
Positive
Quality
Anlitade för flyttstädning och fick mycket bra resultat! Rekommenderas starkt om du bor i närheten av Jönköping!
Reply from Sannas Hemservice AB 2023.03.22
Tack så mycket för ditt omdöme! Kul att du blev så nöjd med vår flyttstädning i Jönköping! :)
Jimmy Ek
Jimmy Ek
2022.10.17
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Sannas Hemservice AB sköter vårt kontorsstäd på ett exemplariskt vis. Bra kommunikation och anpassningsmöjlighet som gör det enkelt att använda sig av deras tjänster.
Reply from Sannas Hemservice AB 2022.10.19
Härligt att ni är nöjda med vår kontorsstädning i Jönköping i sin helhet! Alltid lika trevligt att utföra våra städtjänster hos er :) Mvh, Sanna
Sara Jirholm
Sara Jirholm
2022.08.23
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Superb service och riktigt professionellt städat ✨. Rekomenderar varmt!
Reply from Sannas Hemservice AB 2022.10.14
Kul att ni var nöjda med vår flyttstädning. Hoppas ni trivs bra i ert nya hem! :) Mvh, Sanna
Ahmad Marouni
Ahmad Marouni
2022.06.20
Positive
Professionalism
Quality
Value
De hjälper oss hålla ordning på kontoret och har tagit fram ett rullande schema som passar oss. Vi fick en tydligt specad offert vilket kändes tryggt så vi slapp ”testa och se” istället visste vi vad vi skulle få redan vid första besöket. Trevlig och professionell personal som alltid gör det lilla extra, det är vi tacksamma för.
Reply from Sannas Hemservice AB 2022.10.14
Vad härligt att veta att ni är nöjda med vår kontorsstädning i Trollhättan och ser att vi gör det lilla extra! Mvh, Sanna
Jhunrey Penalosa
Jhunrey Penalosa
2022.05.24
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Beställde flyttstädning från Sannas, blev super nöjd. Familjen som flyttade in efter oss har inte påpekat/anmärkt något om städningen. En sak mindre att tänka på under en stressig flyttperiod. Uppskattar även att personalen är trevliga och flexibla. Tack för bra service!
Reply from Sannas Hemservice AB 2022.06.20
Tack för ert fina omdöme. Önskar er lycka till i ert nya hem! :)