Sadour Vervoer

sadour.nl

Sadour Vervoer Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
86 recensies Geverifieerd
Sadour Vervoer
%title%

%offer%

Recensies ( 86 ) 5.0

Marte Otten
Marte Otten
2024.05.20
Superaardige mannen, vakkundig, hulpvaardig, netjes op je spullen en ook gewoon gezellig. Alleen maar lof.
Advertentie
Asidi Asidi123
Asidi Asidi123
2024.05.20
Komt afspraak na Goed service aardig mensen Aanrader
Shahzad Akhtar
Shahzad Akhtar
2024.04.27
Top service! Echt een aanrader.
Andrew Regan
Andrew Regan
2024.04.24
Great guy, great service and a great price. Would definitely use again and recommend to anyone who needs help moving. Thanks again
Mohammed Gomaa
Mohammed Gomaa
2024.04.15
Super goed verhuibedrijf, heel leuk personeel wat meedenkt en hard werkt en super netjes, een aanrader om dit bedrijf te bestellen als je gaat verhuizen
Antwoord van Sadour Vervoer 2024.02.02
Bedankt voor de 5-sterren!
Advertentie
Clifton Welzijn
Clifton Welzijn
2024.04.14
Ik ben heel goed en snel geholpen
Hakki Aydin
Hakki Aydin
2024.04.14
Sjors van den Eerenbeemt
Sjors van den Eerenbeemt
2024.04.08
Geweldige service!!
Bawy Ahmad
Bawy Ahmad
2024.04.03
Mannen
Advertentie
K. M.
K. M.
2024.04.03
Very friendly, professional and caring!
Dineke Mensingh-Wieringa
Dineke Mensingh-Wieringa
2024.03.24
Sadour en zijn collega hebben ons uitstekend geholpen. Toen er geen verhuislift bleek te zijn, hebben zij meer dan 50 dozen en diversen andere spullen van de derde etage naar twee opslagen en een verzorgingstehuis gebracht binnen vier uur. We zijn erg tevreden. En ze zijn ook heel vriendelijk en denken mee!
Antwoord van Sadour Vervoer 2024.03.25
Beste Dineke, Wat een mooie beoordeling. Wij zijn blij dat je deze fijne ervaring hebt gehad met ons verhuisservice. Vriendelijke groet, Sadour vervoer
Ninne Belle
Ninne Belle
2024.03.24
Professionele aanpak, punctueel, een redelijke prijs en heel vriendelijk. Bedankt voor jullie hulp!
Antwoord van Sadour Vervoer 2024.03.25
Beste Ninne, Wat een mooie feedback. Wij zijn blij dat je deze fijne ervaring hebt gehad met ons verhuisservice. Vriendelijke groet, Sadour vervoer
J
J
2024.03.21
Antwoord van Sadour Vervoer 2024.03.25
Bedankt voor je 5 sterren 🤩💪
Advertentie
Ester Schouten
Ester Schouten
2024.03.19
superbedrijf goed geholpen met spullen wegbrengen en opslaan. ester en sjaak oud
Antwoord van Sadour Vervoer 2024.03.25
Beste Ester, Wat een mooie review. Wij zijn blij dat je deze fijne ervaring hebt gehad met ons verhuisservice. Vriendelijke groet, Sadour vervoer
Leonardo Pillosu
Leonardo Pillosu
2024.03.09
10/10 very professional and kind 🌸
Antwoord van Sadour Vervoer 2024.03.25
Beste Leonardo, Bedankt voor uw referentie. Vriendelijke groet, Sadour vervoer
ALI ALKASSUM
ALI ALKASSUM
2024.03.09
Een verhuisbedrijf zoals het moet zijn. Mohammed en zijn mannen hebben ons verhuisd van centrum Amsterdam naar de regio Zaandam. - Goede en snelle communicatie - Dozen/kisten en inpakmateriaal is inclusief en wordt hergebruikt (geen verspilling) - Denkt mee en geeft goede instructies - Je spullen voelen in veilige handen Kortom een bedrijf om aan te raden!
Antwoord van Sadour Vervoer 2024.03.25
Beste Ali, Wat een mooie beoordeling. Wij zijn blij dat je deze fijne ervaring hebt gehad met ons verhuisservice. Vriendelijke groet, Sadour vervoer
Youssef Massouni
Youssef Massouni
2024.03.08
top verhuisbedrijf bedankt voor jullie snelle hulp
Antwoord van Sadour Vervoer 2024.03.25
Beste Youssef, Wat een mooie beoordeling. Wij zijn blij dat je deze fijne ervaring hebt gehad met ons verhuisservice. Vriendelijke groet, Sadour vervoer
Advertentie
Hile Tjin Sie
Hile Tjin Sie
2024.03.06
Nou echt super geholpen. Dit was de tweede keer. Als je snel een goeie verhuizer nodig heb bel ze. Je zal er geen spijt van hebben. Groetjes Hille
Antwoord van Sadour Vervoer 2024.03.25
Beste Hile, Wat een mooie beoordeling. Wij zijn blij dat je deze fijne ervaring hebt gehad met ons verhuisservice. Vriendelijke groet, Sadour vervoer
Haniyah Argubi
Haniyah Argubi
2024.03.01
Heel tevreden
Antwoord van Sadour Vervoer 2024.03.25
Beste Haniyah, Wat een mooie beoordeling. Wij zijn blij dat je deze fijne ervaring hebt gehad met ons verhuisservice. Veel plezier met nieuwe bank 🛋️ Vriendelijke groet, Sadour vervoer
Yosef Kharouf
Yosef Kharouf
2024.02.17
Zorgeloos verhuizen met Sadour vervoer. Alles perfect verzorgd door drie professionele verhuizers. Ben je zuinig op je inboedel laat deze dan verhuizen door Sadour vervoer. Top verhuisbedrijf!!!
Antwoord van Sadour Vervoer 2024.03.25
Beste Yosef, Wat een mooie beoordeling. Wij zijn blij dat je deze fijne ervaring hebt gehad met ons verhuisservice. Vriendelijke groet, Sadour vervoer