Wellness Rysso Reviews

Wellness Rysso Reviews

4.8

Excellent - based on 12 reviews

rysso.cz
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (12)
Martin Riha
Martin Riha
2022-11-02
Super, hezké vybavení.
Žanett Tothova
Žanett Tothova
2022-11-02
Super!
Zuzka Rozsívalová
Zuzka Rozsívalová
2022-10-11
S manželem máme wellness moc rádi a když máme volnou chvilku rádi nějaké wellness navštívíme. Máme už i pár svých top, do kterých se velmi rádi vracíme a odteď patří wellness Rysso mezi ně. Budova z venku sice není moc hezká, ale hned jak jsme vešli za dveře wellness tak jsme byli velice mile překvapeni. Už samotná recepce je krásná (nemohla jsem odtrhnout oči od opravdu originálního krbu) a pokoj byl naprosto úžasný. Krásně nachystaný, všude čisťounko, voňavo, útulno. Moc jsme si to zde s manželem užili a už se těším až se zastavíme někdy příště a vyzkoušíme zase jiný pokoj. Tentokrát jsme byli v pokoji Royal. Pokud nemáte zrovna náladu na lidi, nechcete se dělit o vířivku, nebo prostě jenom chcete trochu soukromí, tak vřele doporučuji. Ještě musím říct že po jedné recenzi ohledně vířivky a čistoty jsem se na vířivku ihned po příchodu opravdu důkladně zaměřila a byla nádherně čisťounká, nikde nebylo vůbec nic co bych měla vytknout. Byla hezky nachystaná s pytlíčkem s bylinkami, no a když jsme odcházeli schválně jsme ji s manželem vypustili ač jsme nemuseli, no a to co tam po nás zůstalo radši ani asi nebudu popisovat A už vůbec ne fotit. Takže opravdu věřím vyjádření majitele na negativní recenzi. Prostě ta špína opravdu byla z nás.
Petra Šmídová
Petra Šmídová
2022-09-10
Můžu jen doporučit skvělé wellness,pokoj Indonésie perfektní...moc jsme si to užili
Zdeněk Bureš
Zdeněk Bureš
2022-08-24
Krásný a fantasticky klidný wellness. Krásné místo pro krásné chvíle strávené ve dvou. Perfektní služby. Moc jsme si to užili. Děkujeme.
Adam Cíleček
Adam Cíleček
2022-08-15
Krásné, čisté, luxusní wellness. Měli jsme tu možnost vyzkoušet pokoj Royal. Velmi dobře vybavený, klimatizovaný s krásným interiérem.
Zdenek Bures
Zdenek Bures
2022-08-04
Vynikající wellness. Velkou předností je absolutní klid a soukromí. Vybavení a zařízení wellnessu je nové a září čistotou. Luxusní služby jsou na prvotřídní úrovni. Pokud chcete nerušeně zrelaxovat v naprostém klidu a komfortu, tak vřele doporučuji.
Tom Knapek
Tom Knapek
2022-08-04
Fantastický wellness! Sice je to trošku dál od centra Brna, ale zase pohodlně zaparkujete, je tam absolutní klid a máte wellness jen pro sebe. Wellness se nachází ve starší industriální budově, ale vevnitř objevíte úplně nový svět, hygiena na jedničku a vše září novotou. Servis je taky luxusní a obsluha milá. Byli jsme v pokoji Royal - perfektní relax, určitě doporučuju!
Terézia Gogová
Terézia Gogová
2022-07-30
Prvé mínus bolo absolútne neadekvátne označenie miesta - vchod sme niekoľko desiatok minút hľadali až sme nakoniec na stránkach narazili na inštrukcie ako sa do objektu dostať. Budova na prvý pohľad stará, ale interiér wellness ako takého bol veľmi pekný a moderný. Izba na prvý pohľad taktiež pôsobila veľmi pekne a čisto, na mňa trochu studená (17°C), ale našťastie sa klíma dala vypnúť. Sprcha, sauna, i vírivka boli veľmi príjemne, atmosféru taktiež dotvárala jemná hudba a svetlo. Čo nás však ku koncu pobytu šokovalo bola katastrofická inštalácia odtokov - umývadlo v kúpelni začalo robiť naprosto šialené zvuky kvôli odtekaniu vody. Druhým veľkým šokom pre nás bol absolútne nechutný špinavý stav vírivky po vypustení, ktorý ste si predtým nemali šancu všimnúť, pretože bola napustená už keď ste na izbu dorazili. Takáto špina sa vám na vani nevytvorí po pol hodine používaniay, bola doslova zažratá keď ste po nej prešli prstom (nestrávili sme v nej veľa času z pobytu), z trysiek taktiež vyplávala odporná špina, tú som si všimla už počas kúpania, ale nebola som ju schopná 100% identifikovať v bublinkách tak som ju neriešila. Prostredie síce na prvý pohľad pekné, ale chcelo by to naozaj zapracovať na čistote..a označení objektu.
Zuzana Otoupalíková
Zuzana Otoupalíková
2022-06-25
recommends
Dekujeme, je to uzasny napad. Uzili jsme si krasneho a prijemneho prostredi.
Milan Suchy
Milan Suchy
2022-06-14
Otevřeli nedávno, zvenku stará budova, ale jak vejdete dovnitř, ocitnete se úplně jinde. Recenze prakticky žádné, ale chtěl jsem něco zajímavého a riskl jsem to a vyzkoušeli jsme pokoj Bali. Byli jsme nadšení, za ty peníze to stálo a určitě někdy zase zajdeme. Jako pozornost láhev sektu a měli jsme nachystán i džbán vody. S sebou není vůbec nic potřeba, vše důležité na pobyt je v pokoji. Slečna na recepci byla milá, pustila nás do pokoje i o něco dříve. Děkujeme.
Stanislav Pasztorek
Stanislav Pasztorek
2022-05-06