"RYGO" firma sprzątająca Poznań Reviews

5.0

Excellent - based on 45 reviews

rygo.top-seo.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (40)
Oliwia Michalak
Oliwia Michalak
2021-08-22
Positive
Professionalism
Quality
Polecam, wszystko sprawnie, zgodnie z ustaleniami.
Reply from "RYGO" firma sprzątająca Poznań 2021-08-22
Dziękujemy i polecamy się do kolejnego zlecenia
Advertisement
Marek Waśko
Marek Waśko
2021-07-14
Positive
Professionalism
Responsiveness
Szybka realizacja usługi, Polecam!
Alan Nowakowski
Alan Nowakowski
2021-06-14
Zdecydowanie polecam, firmie rygo zleciłem sprzątanie po remoncie i to takim gruntownym. Po ich wejściu, ślady remontu znikły bezpowrotnie. Cały proces przebiegł bardzo sprawnie i bezproblemowo
anna nowak
anna nowak
2021-05-05
Polecam, korzystaliśmy z usług sprzątania poremontowego. Skutecznie, dokładnie, wszystko lśni. Miły kontakt, szybka wycena to ekstra dodatek do super usługi.
Jarosław Makowski
Jarosław Makowski
2021-04-05
Bardzo dobrze wykonana robota - w moim przypadku sprzątanie po remoncie mieszkania. Pracownicy przyszli z pełnym wyposażeniem, szybko uwinęli się z robotą. Firma w razie jakichkolwiek pytań sprawnie odpowiada, z czego jestem bardzo zadowolony. Serdecznie polecam.
Advertisement
Robert Laskowski
Robert Laskowski
2021-03-04
Dosyć często korzystam z usług tej firmy i mogę powiedzieć, że spełnia moje oczekiwana za każdym razem. Kontakt z pracownikami na duży plus, szybka odpowiedź i wycena. Jestem bardzo zadowolony i serdecznie polecam.
Joanna Szulc
Joanna Szulc
2021-02-24
Super podejście do klienta, jestem bardzo zadowolona ze świadczonych usług mycia okien, świetnie wykonana praca. Uczciwa firma, sprawny kontakt i bardzo miła obsługa. Firma godna polecenia.
Daniel Szymczak
Daniel Szymczak
2021-02-22
Jak najbardziej polecam usługi firmy RYGO, u mnie zajęła się bałaganem po całkowitym remoncie. Super kontakt z firmą, jak dla mnie świetnie wykonana usługa odświeżenia mieszkania. Serdecznie polecam!
Magdalena Skocz
Magdalena Skocz
2021-02-03
Firma RYGO odpowiada na porządek na naszym osiedlu. Podczas ostatnich tygodni, kiedy padał często śnieg, pracownicy tej firmy już przed świtem zaczynali odśnieżać, żeby zdążyć wykonać swoją pracę jeszcze zanim wstaną mieszkańcy. Odśnieżali zarówno chodniki, jak i miejsca parkingowe, co znacznie ułatwiało nam szybszy dojazd do pracy. Dodatkowo wszystkie osoby sprzątające są bardzo miłe i pomocne. Jestem bardzo wdzięczna za ich zaangażowanie i dziękuje za profesjonalne podejście.
Advertisement
Weronika Kot
Weronika Kot
2021-01-18
Алла Кривуца
Алла Кривуца
2020-11-25
Ende marcin lewandowicz
Ende marcin lewandowicz
2020-10-27
Od wielu lat współpracuję i polecam usługi tej formy. Profesjonalizm, terminowość, kultura obsługi na najwyższym poziomie. Ostatnio przeprowadzona rewitalizacja wykładzin winylowych z efektem "WOW!"
Ewelina Galas
Ewelina Galas
2020-07-23
Wysypała nam się firma od mycia okien na nowej inwestycji. Poprosiliśmy o pomoc fachowców od sprzątania z rygo. Wykonali pobudowlane mycie okien bez zatrzeżeń. Dotychczas firmy bardzo często rysowały przeszklenia a tu profesjonalny sprzęt i środki. Mycie okien z drabin oraz alpinistyczne. Polecam
Advertisement
Beniamin Cytryński
Beniamin Cytryński
2020-07-10
Za sprzątanie naszego bloku odpowiada firma Rygo. Klatka schodowa zawsze posprzątana, okna pomyte, hala garażowa również czysta. A przed budynkiem wszystko ładnie wygląda, nie ma śmieci a zieleń docięta. Zdecydowanie polecamy. Przed rozpoczęciem współpracy z Rygo, w ciągu 5 lat przerobiliśmy 4 firmy sprzątające. Stawialiśmy na niską cenę, jednak zrozumieliśmy że nie tędy droga. Firma Pana Macieja sprząta części wspólne naszego osiedla od 3 lat i wysoka jakość usług nie pozostawia wątpliwości. Pozdrawiamy- zadowolony zarząd WM
Tomasz Zamiar
Tomasz Zamiar
2020-07-01
Przede wszystkim dokładnie, jak ta firma sprzątająca zajmuje się sprzątaniem to nie trzeba niczego poprawiać. Zawsze wykonują taki zakres usług jaki jest ustalony i nie trzeba wskazywać palcem. Profesjonalna i rzetelna firma sprzątająca.
Wojciech Kanclerz
Wojciech Kanclerz
2020-06-24
Ode mnie zasłużone 5 gwiazdek: - bardzo dobry kontakt z firmą, - kompleksowa obsługa, - dobrze wykonują swoją pracę, - mają dobre ceny. Super!
Zofia Wójtowicz
Zofia Wójtowicz
2020-06-08
Polecam Pana Macieja w zakresie mycia okien- tzw. trudnodostępnych z dostępem z drabiny. Wybudowaliśmy nowoczesny dom z dużymi przeszkleniami, ale kto wcześniej pomyślał o sposobie mycia okien. Wiele firm odmówiło mycia okien w moim domu ze względu na brak pomysłu na wykonanie usługi. Pan Maciej przyjechał, wycenił, ustalił termin i zrealizował zlecenie z wysoką dokładnością. To jest profesjonalista. POLECAM
Advertisement
Regina Piekarska
Regina Piekarska
2020-05-30
Uczciwa firma sprzątająca, można wszystko z nimi ustalić. Ceny w porównaniu do innych firm sprzątających mają trochę wyższe, natomiast jeśli ktoś szuka usługi o wysokiej jakości to warto. Zakres usług mają bardzo szeroki. Raz w tygodniu sprzątają nasze biura, w razie potrzeby myją okna, a także zadbają o zieleń dookoła budynku. Pełen pakiet. Polecamy
Stanisław Rogowski
Stanisław Rogowski
2020-05-23
Terminowo i rzetelnie wykonują wszystkie swoje usługi. Współpraca z firmą od początku do końca przebiega bezproblemowo. Polecamy
Andrzej Wojciechowski
Andrzej Wojciechowski
2020-05-13
Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług świadczonych prze tą firmę. Wszystko realizowane na wysokim poziomie. Z firmą RYGO współpracujemy od 2011 roku