Ryding Leathercraft Reviews

Ryding Leathercraft Reviews

5.0

Excellent - based on 7 reviews

rydingcraft.no
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (7)
Ingunn Espedal
Ingunn Espedal
2023-07-14
Jeg har fått og kjøpt noen produkter fra Ryding Leathercraft og er veldig imponert over både designet og håndverksutførelsen. Beltet jeg kjøpte bruker jeg hver dag til forskjellige bukser, og det er enkelt og funksjonelt å bruke. Vinflaskeholderen jeg fikk i gave er lekker og veldig kjekk å frakte med seg ei vinflaske i når dét er aktuelt.
Advertisement
Elisabeth Daae Johnsen
Elisabeth Daae Johnsen
2023-06-28
Dette verkstedet leverer produkter av enestående kvalitet. Jeg hadde gleden av å få laget en helforet selskapsveske for en tid siden. Jeg hadde med meg noen ideer, og opplevde kontakten med lærmakerne som betryggende profesjonell. Det var en glede å følge med på hvordan så dyktige lærmakere jobber. Anbefales varmt!
Elias Andersen
Elias Andersen
2023-05-30
Super kvalitet på arbeidet! 100% genuint og håndlaget på tradisjonell måte. Kjempebra kundeservice, anbefales på det sterkeste! Har fått flere ting laget etter eget ønske, og blir alltid like fornøyd😊 10/10
Reply from Ryding Leathercraft 2023-06-28
Takk for tilbakemeldingen Elias! Godt å høre du er fornøyd 👍
turid myhre andersen
turid myhre andersen
2022-12-24
En hyggelig opplevelse å bestille belte etter mål, nydelig håndtverk og utrolig raskt levert rett før jul , tusen takk!
Reply from Ryding Leathercraft 2022-12-24
Godt å høre du er fornøyd med beltet! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 😊😊
Sverre Næsheim
Sverre Næsheim
2022-12-16
Fikk min flotte middelalder/viking hatt produsert av Ryding Leathercraft, som leverer tradisjonhåndtverk av ypperste klasse.
Reply from Ryding Leathercraft 2022-12-24
Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Godt å høre du er fornøyd med hatten😊
Advertisement
Fredrik Hovde
Fredrik Hovde
2022-12-12
My new Music Bag 🙌 100% Custom Made! Stitch by stitch!👌 I am totally amazed😍It's ART! -Handmade by Maestro Gordon Ryding- Want something special, something unique? Don't hesitate, contact Mr. Ryding.
Reply from Ryding Leathercraft 2022-12-13
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Godt å høre at du er fornøyd😊
Mariann Ludvigsen
Mariann Ludvigsen
2022-12-10
Vi har kjøpt koppel og halsbånd til hund. Fantastisk flotte produkter av super kvalitet. I tillegg føler jeg meg alltid trygg når jeg går med hundene nå. Anbefales!!
Reply from Ryding Leathercraft 2022-12-10
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er i gang med å lage flere produkter dedikert hund. Disse legges ut på vår nettside fortløpende, så det er bare å følge med :) Husk at alle våre produkter kan lages etter egne ønsker og mål!