Rudholms Tak

rudholmstak.se

Rudholms Tak Reviews

Excellent rating
4.8
48 reviews Verified
Rudholms Tak
%title%

%offer%

Reviews ( 48 ) 4.8

peppe svensson
peppe svensson
2024.05.15
Mitt risiga 50år gamla tak omlagt av Rudbergs tak. Väl utfört. Lätta att ha att göra med. Nöjd kund
Advertisement
Pierre Boberg
Pierre Boberg
2024.05.07
Utan att tveka rekommenderar jag Rudholms Tak. Snabb leverans och bra återkoppling på mina synpunkter.
Mats Holmström
Mats Holmström
2024.04.25
Ingela Ericsson
Ingela Ericsson
2024.04.02
Ett bra takläggnings företag, produkt bra in såld Snickarna kunniga, ansvarig gjorde ett bra intryck. Och tak mm blev så bra. Tack
Mattias Strömberg
Mattias Strömberg
2024.02.05
Vi anlitade nyligen Rudholms Tak för att åtgärda en takläcka och vi kunde inte vara mer nöjda med resultatet. Från början till slut var deras service utmärkt. De svarade snabbt på vårt behov och var snabba med att påbörja arbetet. Kommunikationen med Viktor, vår kontaktperson, var enastående. Han var mycket uppmärksam, engagerad och alltid redo att erbjuda förslag och idéer, samtidigt som han var flexibel för våra önskemål och planjusteringar. Det var tydligt att de verkligen bryr sig om sina kunder. Teamet som arbetade med vårt tak var imponerande. De var hårt arbetande, effektiva och visade enastående hantverksskicklighet, även under tuffa väderförhållanden. De var riktiga krigare, som kämpade på i många timmar för att säkerställa att allt blev perfekt. Vi är mycket tacksamma för deras hårda arbete och dedikation. Tack vare dem känns vårt hem nu säkrare och mer skyddat. Jag rekommenderar starkt Rudholms Tak till alla som behöver takarbete utfört. Deras professionalism, kvalitet på arbete och kundservice är verkligen av högsta klass.
Reply from Rudholms Tak 2024.02.09
Tack så mycket för att du delade din positiva upplevelse med oss. Vi är oerhört glada att höra att du var så nöjd med resultatet och att du upplevde vår service som utmärkt från början till slut. Det gläder oss särskilt att höra att vår kontaktperson, Viktor, kunde erbjuda enastående kommunikation och vara flexibel i att möta era önskemål. Vi är stolta över att kunna erbjuda inte bara högkvalitativt arbete utan även en engagerad och personlig service till våra kunder. Vår personal är av högsta vikt för oss och vi är stolta över deras hängivenhet och skicklighet. Det är fantastiskt att höra att de kunde leverera sådana enastående resultat, även under tuffa förhållanden. Vi beundrar deras hårda arbete och engagemang för att säkerställa att ert hem nu känns säkrare och mer skyddat. Tack för att du rekommenderar oss så starkt och för de vänliga orden om vår professionalism, kvalitet på arbete och kundservice. Det betyder mycket för oss att höra att vårt arbete uppskattas på detta sätt. Vi ser fram emot att kunna fortsätta att vara till tjänst för er och andra kunder i framtiden. Tveka inte att kontakta oss igen om ni behöver ytterligare hjälp eller service.
Advertisement
Hanqian Zhang
Hanqian Zhang
2024.01.22
Great roof work, very careful and friendly staff. Not all roof companies do both outside and inside work, but Rudholms Tak take care both outside and inside work with a very competitive offer. When they do inside work, they always took off shoes, and try to take good care of everything during and after the work.
Reply from Rudholms Tak 2023.12.29
Thank you for your positive feedback! We are thrilled to hear that you were pleased with our roof work and that our staff were careful and friendly. It's important to us to provide comprehensive services, both outside and inside, and we are delighted that you found our offer to be competitive. We understand the importance of respecting your home, which is why we take extra care when performing inside work. Taking off our shoes and ensuring the safety and cleanliness of your home during and after the work is a top priority for us. We appreciate your kind words and are grateful for your recognition of our efforts. Please don't hesitate to reach out if you have any further questions or if there's anything else we can assist you with. We are committed to continuing to provide top-notch service to our valued customers.
Stefan Barra
Stefan Barra
2023.11.22
klas hallgren
klas hallgren
2023.11.21
Omläggning av helt villatak. Ny papp, läkt, byte av en del spont och helt nya pannor. Vi är väldigt nöjda med allt från start till mål. Proffsig inspektion, bra pris, trevliga killar som utförde arbetet och bra avslutningssnack. Kan verkligen rekommendera.
Reply from Rudholms Tak 2023.11.21
Tack för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du är väldigt nöjd med omläggningen av ditt villatak och att du upplevde hela processen som positiv. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda professionell service och att ge en noggrann inspektion och bedömning av taket. Det är glädjande att höra att du hade förtroende för oss från start till mål. Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Det är glädjande att du tycker att vårt pris var bra. Vi är glada att våra skickliga och trevliga teammedlemmar kunde utföra arbetet på ett tillfredsställande sätt. Kundnöjdhet och en positiv slutupplevelse är viktigt för oss, och vi är mycket nöjda över att du upplevde ett bra avslutningssnack. Tack för att du rekommenderar oss. Kundrekommendationer är det bästa betyget vi kan få. Vi ser fram emot att fortsätta vara till tjänst för dig och hjälpa dig med framtida behov. Tveka inte att kontakta oss om du har fler frågor eller om vi kan hjälpa dig med något annat. Vi är här för att ge dig enastående service.
Anders Larsson
Anders Larsson
2023.10.15
Positive
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Advertisement
Sylwester Aniszewski
Sylwester Aniszewski
2023.10.11
Positive
Responsiveness
Bra jobbat
Reply from Rudholms Tak 2023.10.12
Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse. Vi ser fram emot att fortsätta att leverera en bra service till dig och vi finns alltid här om du har några frågor eller behöver hjälp med något annat.
Dung Vi
Dung Vi
2023.10.05
Positive
Professionalism
Reply from Rudholms Tak 2023.10.06
Hej! Tack för din recension och för att du valde våra tjänster för målning av exteriör, fasadarbeten och takläggning. Vi är glada att höra att du upplevde oss som professionella under arbetet. Professionalism är en viktig hörnsten i vårt arbete. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa tjänster och att vara professionella i vår kommunikation, vårt utförande och vårt bemötande. Det betyder mycket för oss att du uppskattade den professionella attityden från vårt team. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig professionella tjänster i framtiden och att uppfylla dina behov när det kommer till exteriörmålning, fasadarbeten och takläggning. Tveka inte att kontakta oss om du har några fler frågor eller om det är något annat vi kan hjälpa dig med. Vi är här för att ge dig en positiv och professionell upplevelse.
Helena Fengerkrog
Helena Fengerkrog
2023.10.03
Positive
Professionalism
Punctuality
Skickliga, trevliga och hjälpsamma.
Reply from Rudholms Tak 2023.10.04
Tack så mycket för din positiva recension! Vi är stolta över att ha ett team av erfarna och kompetenta medarbetare som är dedikerade till att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Vi strävar efter att vara hjälpsamma och lösningsorienterade för att möta dina behov och för att ge dig en positiv upplevelse genom hela processen. Tack för att du har delat din uppskattning och rekommendation. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig enastående service i framtiden. Tveka inte att kontakta oss om du har några fler frågor eller om vi kan hjälpa dig med något annat. Ditt förtroende betyder mycket för oss och vi är här för att hjälpa dig.
krister malila
krister malila
2023.10.01
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Bra återkoppling under byggprocessen, håller tidsschemat, svara alltid på frågor och funderingar - toppen kvalitet på utfört arbete
Reply from Rudholms Tak 2023.10.02
Tack för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du hade en bra upplevelse med oss. Att hålla en tydlig kommunikation och ge bra återkoppling är viktigt för oss under hela byggprocessen. Vi strävar alltid efter att vara tillgängliga för att svara på alla dina frågor och funderingar, så det är glädjande att höra att du har upplevt detta. Tack för att du tog dig tid att recensera oss och för att rekommendera oss. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig enastående service och uppfylla dina framtida behov. Tveka inte att kontakta oss om du har några fler frågor eller om vi kan hjälpa dig med något annat.
Advertisement
Lelle Nilsson
Lelle Nilsson
2023.08.30
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
2023: fick vi erbjudande om solpaneler för vårt tak från Rudholms och det kändes tryggt och bra iom med att vi 2 år tidigare fått taket bytt av dem. Och jag måste säga att vi är lika nöjda denna gång. Proffsigt jobb, trevliga och bra att ha att göra med 👍 2021: De bytte takpannor, hängrännor, vindskivor på vårt hus samt de bytte även tak på bibyggnad och var väldigt flexibla när det visade sig att även väggar behövde bytas. Vi är mycket nöjda med ett professionellt bemötande och ett snabbt och noggrant arbete. Rekommenderas 👍
Reply from Rudholms Tak 2023.09.07
Tack för dina positiva recensioner och för att du valt Rudholms för dina projekt. Vi är glada att höra att du var nöjd med både installationen av solpanelerna och tidigare takarbetet. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet och vi strävar alltid efter att leverera proffsiga och trevliga upplevelser. Vi är stolta över att ha erbjudit dig trygghet och kvalitetstjänster vid installationen av solpanelerna och takbytet. Vi uppskattar också att du rekommenderar oss och tyckte att vi bemötte dig professionellt, utförde arbetet snabbt och noggrant. Tack för att du valde oss och vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig en enastående service i framtiden. Vänligen kontakta oss om du har några fler frågor eller om vi kan hjälpa dig på något annat sätt.
Ewa Prytz
Ewa Prytz
2023.08.21
Positive
Professionalism
Punctuality
Responsiveness
Value
Snabba,trevliga,noga,proffsiga o bra logistik,prisvärda rekommenderas varmt
Reply from Rudholms Tak 2023.09.07
Tack så mycket för de värmande orden i din recension! Vi är mycket glada att du upplevde snabb och proffsig service med bra logistik från oss. Vi strävar alltid efter att göra det bästa möjliga för våra kunder och det gläder oss att du uppskattar det. Ditt stöd betyder mycket för oss och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Tack för att du rekommenderar oss! Hälsningar från hela teamet!
Eva Bonaparte
Eva Bonaparte
2023.07.29
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Mycket trevliga och duktiga killar som jobbade snabbt och noggrant. Vårt team fungerade jättebra ihop.
Reply from Rudholms Tak 2023.09.07
Tack så mycket för din recension! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med vår tjänst och tackar dig för din varma rekommendation. Det betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att fortsätta leverera utmärkt kundservice till dig. Hälsningar från hela teamet!
Eva Arvidsson
Eva Arvidsson
2023.07.27
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Bra och professionella, rekommenderas
Reply from Rudholms Tak 2023.07.27
Tack så mycket för dina vänliga ord! Vi är glada över att höra att du uppfattar oss som bra och professionella i arbetet vi utför. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp igen i framtiden. Tack för att du valde Rudholms Tak!
Advertisement
Bertil Olofsson
Bertil Olofsson
2023.07.27
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Reply from Rudholms Tak 2023.07.27
Tack så mycket för din recension och tack för att du valde oss för ditt projekt och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden, om behovet skulle uppstå.
Dsny Al-qrana
Dsny Al-qrana
2023.06.26
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Jag verkligen tacka Rudholms Tak för så fint utfört arbete, smidig och bra återkoppling genom hela processen. Fantastiska grabbar som gör sitt jobb med kärlek. M.V.H DANY
Reply from Rudholms Tak 2023.06.29
Hej Dany! Tack så mycket för ditt fina omdöme och dina vänliga ord om Rudholms Tak. Det gläder oss att höra att du är nöjd med det arbete vi utförde och att du upplevde en smidig process med bra återkoppling. Våra professionella team strävar alltid efter att leverera kvalitetsarbeten och din uppskattning betyder mycket för oss. Vi är stolta över att ha fantastiska hantverkare som älskar sitt jobb och som gör allt för att våra kunder ska vara nöjda. Om du har några fler frågor eller om det är något mer vi kan hjälpa dig med så tveka inte att kontakta oss. Vi är glada att kunna vara till hjälp. Tack igen och vi önskar dig en fortsatt trevlig dag! Med vänliga hälsningar,Rudholms Tak-teamet
Mathias Raine
Mathias Raine
2023.06.19
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
De har monterat och installerat solpaneler åt oss. Mycket proffessionella och trevliga. De har även stämt av läget kontinuerligt under hela projektet. Vi är mycket nöjda med resultatet!