Roya Malbin Guzellik

Roya Malbin Guzellik Reviews

Excellent rating
4.8
25 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (18)
Fereshteh Karami
Fereshteh Karami
2021.02.16
Roya is really kind and professional on what she do, i m very happy to find this beauty salon, we had make-up, and hairstyle for engagement party, and we are very satisfied.
Advertisement
nayyereh aslani
nayyereh aslani
2021.02.14
میتونم بگم یکی از فوف العاده ترین ارایشگاههایی هست که می تونین برین، خوش اخلاق،حرفه ای و منصف??
Bahar BOZEL
Bahar BOZEL
2020.11.20
"Beni baştan yarat" diyenlerin kesinlikle çok memnun ayrılacağı, süper bir güzellik merkezi, başta Roya hanım ve ekibine sonsuz teşekkürler ❤
Kamil Bavtar
Kamil Bavtar
2020.09.21
Guzel bir yer
Roya Malbin Güzellik
Roya Malbin Güzellik
2020.08.26
Advertisement
sibel demir
sibel demir
2020.07.27
Deniz hanım diye bir bayan var dediler bu kadarını ummuyordum. harika bir yer cilt bakımı inanılmaz etkili masaja ise diyecek bişey bulamıyorum Teşekkürler deniz hanım ??
sevil momeni
sevil momeni
2020.07.27
Profesyonellik ve kalitenin yanı sıra güler yüz, güven ve yaratılcılıkta olunca muhteşem bir İş ortaya çıkıyor. Her gittiğimde kendimi daha iyi hissettiğim , güzelliğin yanında sağlık ve doğallığa da önem veren bir güzellik merkezi . Roya hanıma yaptığı harika işler için çok teşekkür ediyorum.
Tugba Ustbas
Tugba Ustbas
2020.07.27
Shima Shakouri naghadeh
Shima Shakouri naghadeh
2020.02.14
One of the excellent ,A+ place I have ever seen, i find roya malbin on tv ,she invited to a program and talked about micropigmentation and more. I appreciate of my eyebrows design and my permanent makeup and the other services I loved lpg Alliance to shape my body and make cellulite to zero?
Advertisement
Roya Malbin Güzellik
Roya Malbin Güzellik
2020.01.21
tum ekip profesionelce çalişiyor cildim için dermapen ve antioxidant bakimlar yaptim çök memnun kaldim roya hanim benim kaşlarimi tasarimini oyle dolu ve guzel yapti ki ondan her şeyden once çök memnunum bir de LPG alliance var ki şahane vucut şekillendirme yapiyorlar
Aziz Sınay
Aziz Sınay
2019.10.13
Süper bir yer herkese gönül rahatlığı ile önerebilirim
mila taşar
mila taşar
2019.06.25
Ayşenur Künk
Ayşenur Künk
2018.05.23
Röya hanım bir harika ? kendisinden KİRPİK LEFFTING ve kaş KÖNTÜRÜ hizmeti aldım ve çok memnun kaldım hekese tavsiye ediyorum roya hanıma çok teşekkür ediyorum ??
Advertisement
Merve Balçık
Merve Balçık
2018.05.23
Shima Shakouri
Shima Shakouri
2017.08.20
Roya is one the best makeup artist I have ever seen She is on time and she works deliberately .
Tolga Genc
Tolga Genc
2017.08.18
leopold leopoldovich
leopold leopoldovich
2017.08.18
Advertisement
Sevda Selçik
Sevda Selçik
2017.08.18
Roya hanımla 3 yıl önce tanıştık. Çalışmalarını çok beğeniyorum. Yaptığı işi çok seviyor ve kaliteden ödün vermiyor. İran'da üniversitesini okumuş, akademik eğitim almış, stajlarını Avustralya'da ve Dubai'de yapmış. Türkçe, Farsça ve İngilizce biliyor. Müşterileriyle iletişimi ve ilgisi çok iyi. Bir o kadar da mütevazi, samimi ve doğal.