ROXTAR Online Marketing

roxtar.nl

ROXTAR Online Marketing Reviews

Excellent rating
5.0
41 reviews Verified
ROXTAR Online Marketing
%title%

%offer%

Reviews ( 41 ) 5.0

Wesley Louis Felipe
Wesley Louis Felipe
2024.04.09
Fijn bedrijf, waarbij er snel wordt geschakeld en met een plan gekeken wordt naar je behoeftes.
Reply from ROXTAR Online Marketing 2024.04.16
Hi Wesley, bedankt voor de review!
mike hensen
mike hensen
2024.04.02
Wat een fijn bedrijf om mee samen te werken. Eindelijk na lang zoeken en na heel wat jaren gedoe te hebben gehad met een ander super slecht bedrijf hebben we nu eindelijk het juiste en goede bedrijf gevonden dat voor ons de SEO doet. De mannen van ROXTAR weten echt waar ze mee bezig zijn dat merk je in alles. Gewoon duidelijke, eerlijke taal en normale contracten zoals het hoort. Bij het begin van de samenwerking wordt duidelijk een plan gemaakt en wordt er samen naar het bestaande SEO profiel gekeken en op basis daarvan wordt een strategie bepaald. Eigenaar Don heeft veel ervaring en dat merk je als die jouw huidige SEO/link building profiel doorneemt en aan de hand daarvan een duidelijk plan opstelt. Had ik dit bedrijf maar 4 jaar eerder ontdekt!! Ga zo door ROXTAR!!!
Reply from ROXTAR Online Marketing 2024.04.05
Bedankt voor de review Mike! We zijn superblij om voor Handles and more te mogen werken zodat wij deze online laten groeien!
Wesley Gerrits
Wesley Gerrits
2024.01.26
Wij hebben samengewerkt met dit bedrijf voor extern dak- en timmerwerk, en het resultaat is uitstekend. Zeker een aanrader voor marketing!
Lex Gielen
Lex Gielen
2024.01.19
Goede ervaring namens Salon TOF
Stijn Wickel
Stijn Wickel
2024.01.09
Top bedrijf! Hebben ons heel goed geholpen met meer leads en inschrijvingen te krijgen voor onze nieuwe Yoga studio Bwell. Zeer veel kennis van zaken en denken heel goed mee.
Tim Kuiper
Tim Kuiper
2024.01.09
Momenteel ben ik met veel plezier werkzaam bij ROXTAR sinds het begin van dit jaar. De werkomgeving is prettig, de communicatie is helder en er heerst een gezonde dosis gezelligheid! Samen werken we aan geweldige projecten waarin we continu onze doelstellingen halen. Voor degenen die hun expertise op hoog niveau willen ontwikkelen in de wereld van online marketing, nodig ik hen zeker uit om zich aan te sluiten bij team ROXTAR.
jesse berk
jesse berk
2023.12.19
Wij gaan in Januari beginnen en hebben er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen! Aardige & professionele aanpak vooraf!
Larissa P
Larissa P
2023.12.15
Geweldig marketingbureau! Ik ben heel goed geholpen met mijn bedrijf. Duidelijke communicatie
Alexander Van Wijngaarden
Alexander Van Wijngaarden
2023.12.15
Ook dit jaar weer een super ervaring met team Roxtar. Onze AdWords campagnes en seo resultaten zijn enorm verbeterd. Ik weet niet hoe ze het doen, maar ze zijn altijd op de hoogte van de nieuwste do’s en don’ts in deze business. Daarnaast is er sprake van hele goede communicatie en begeleiding . Wat ons betreft het beste online marketing bureau uit Amsterdam.
Koen Van Tyn
Koen Van Tyn
2023.12.15
ROXTAR is a fantastic partner for our Amsterdam radio station 247Spice 90.1 FM! We love working with their team!🔥🌶️
Reply from ROXTAR Online Marketing 2023.12.21
Dank voor je review Koen! Wij zijn ook super trost om voor 247Spice radio te mogen werken!
Ron Nengerman
Ron Nengerman
2023.12.15
Top bedrijf
soeniel remesar
soeniel remesar
2023.12.15
Wij zijn zeer tevreden. De eigenaar en de team van ROXTAR zijn Toppers.
Reshwin -
Reshwin -
2023.12.12
Melike Tekin
Melike Tekin
2023.12.01
Wij werken sinds augustus met Tim van team Roxtar. Ze zijn erg proffesioneel, denken met je mee en bieden de beste service aan! Team Roxtar meest waardevolle team van Nederland!
Marjolein Izeboud
Marjolein Izeboud
2023.11.09
Als brain balance/health coach ben ik al geruime tijd klant bij Roxtar, en ik kan oprecht zeggen dat mijn ervaring positief is. Ze hebben voor mij een nieuwe WordPress-website gecreëerd, waarbij mijn online aanwezigheid en marketingstrategie aanzienlijk verbeterd is. De communicatie verloopt lekker snel en soepel. Verder ben ik bijzonder tevreden over de website optimalisatie.
Reply from ROXTAR Online Marketing 2023.11.13
Hi Marjolein, bedankt voor je mooie review! We zijn als marketing bureau super blij om jouw coaching bedrijf online te laten groeien!
Esmée van loo
Esmée van loo
2023.10.02
Really great agency to work with!
Reply from ROXTAR Online Marketing 2023.11.13
Hi Esmee, thank you so much for this nice review!
Mariam Mrisho Juma
Mariam Mrisho Juma
2023.06.28
ROXTAR is echt een fantastisch online marketing bureau om mee samen te werken. Ze hebben me geholpen om mijn online aanwezigheid te verbeteren en mijn doelen te bereiken. ROXTAR heeft mijn verwachtingen overtroffen!
Reply from ROXTAR Online Marketing 2023.11.13
Hi Mariam, bedankt voor je mooie beoordeling! Zijn we erg happy mee! :-)
Jorn van Dijke
Jorn van Dijke
2023.06.23
Snelle communicatie en leuke gasten. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een partner voor de lange termijn.
Reply from ROXTAR Online Marketing 2023.11.13
Hi Jorn, Bedankt voor deze mooie woorden! Wij blijven voor jou als marketing agency gezamenlijk graag met veel plezier mooie meters maken op SEO/SEA en goede videocontent natuurlijk! Thnx! :-)
Martijn
Martijn
2023.05.10
Reply from ROXTAR Online Marketing 2023.05.10
bedankt voor de review!
Rosanna Vd Leer
Rosanna Vd Leer
2023.05.09
Wat een geweldig bureau! Ze hebben ons perfect geholpen met het online groeien. De manier waarop ze websites bouwen en daarnaast vindbaar maken is echt een vak apart! Bedankt team Roxtar!
Reply from ROXTAR Online Marketing 2023.05.10
bedankt voor de review!