Bright Rocket Digital AB

rocketdigital.se

Bright Rocket Digital AB Recensioner

Utmärkt omdöme
4.9
19 recensioner Verifierad
Bright Rocket Digital AB
%title%

%offer%

Recensioner ( 19 ) 4.9

Johan Pokorny
Johan Pokorny
2024.05.08
Kontaktade Rocket gällande en SEO-fråga. Blev med min frågeställning hänvisad till branschkollega. Frågan besvarades på bästa sätt. Stort tack till Niklas på Rocket som bjussade på tipset!
Leo Colleen
Leo Colleen
2023.11.28
Jag var inbokad på ett onlinemöte för att disktuera en av företagets tjänster, men vi kom fram till att tjänsten nog inte passade oss. Första pluspoängen där att inte bli offer för hårdsälj. Istället blev jag erbjuden en enklare insats till en väldigt förmånlig prislapp, andra pluspoängen. Sedan fortsatte min kontaktperson att följa upp att guida oss gällande den insatsen, med ett engagemang som vida översteg vad som var rimligt att förvänta sig till vad vi betalat. Fem veckor senare hade vi gått från rank 16 till 1 på Google maps för vår huvudsakliga sökterm i vårt område. Bolagets kultur verkar handla om att SEO är kul och att ha en stark vilja av att lyckas, inte om att mjölka sina kunder på så mycket pengar som möjligt!
Svara från Bright Rocket Digital AB 2024.02.13
Tack för din positiva återkoppling! Jag uppskattar verkligen att du noterade vår kundorienterade inställning! Glada att vi kunde hjälpa er att förbättra er position på Google Maps.
Måns Erlandsson
Måns Erlandsson
2023.08.21
Niklas och hans team på Rocket Digital har grymt bra koll på SEO. Rekommenderar!
Svara från Bright Rocket Digital AB 2023.08.21
Tack Måns, och lycka till med er sajt och ert bolag.
Peter
Peter
2023.07.12
Jag hade ett SEO problem som jag inte lyckades åtgärda. Efter att ha pratat med flera andra om problemet samt spenderat många timmar med att leta efter en lösning så fick jag kontakt med Niklas. Niklas lyckades att hitta vad som orsakade problemet och gav mig lösningen! Tack vare honom är nu problemet löst. Niklas är trevlig, professionell, pålitlig och har värdefulla expertkunskaper inom området. Jag kan varmt rekommendera Niklas och Rocket Digitals tjänster! Tusen tack för all hjälp, mycket uppskattat!
Svara från Bright Rocket Digital AB 2023.08.14
Det var en väldigt rolig nöt att knäcka även om det tog lite tid. Och lycka till med framtida SEO projekt Bjön! Vänligen, Niklas Zintio
Kajsa Olsson
Kajsa Olsson
2023.04.17
Hade en lång och givande diskussion med Niklas som började med en fråga om SEO. Det hela avslutades med att han rekommenderade mig att inte använda hans tjänster just nu utan fokusera på andra bitar. Stort tack Niklas för en väldigt givande diskussion och bra tips hur jag ska tänka framåt. Jag ser fram emot att få ta del av dina tjänster när vi kommit en bit längre på vår resa.
Svara från Bright Rocket Digital AB 2023.04.17
Tack själv Kajsa. Superspännande produkt som verkligen behövs. Det ska bli roligt att följa er resa!
Jakob Ragnarsson
Jakob Ragnarsson
2023.04.11
Grymt kunniga och anpassar sina förslag efter din typ av företag.
Alizade Kash
Alizade Kash
2023.04.06
Fem stjärnigt engagemang och personlig service. Dessutom är de super trevliga att ha att göra med. Varmt rekommenderar 😎👍
Svara från Bright Rocket Digital AB 2023.04.07
Tack så mycket för din feedback! Det glädjer mig att höra att du upplevde femstjärnigt engagemang och personlig service från oss. Wow
Emelie Bengtsson
Emelie Bengtsson
2023.02.17
Trevliga, proffsiga, kunniga! Jag är supernöjd med mötet jag hade med Niklas på Rocket Digital! Kan varmt rekommendera deras tjänster!
Svara från Bright Rocket Digital AB 2023.03.06
Tack för visat förtroende Emelie. Och lycka till med ert konto!
Thomas C.
Thomas C.
2022.12.22
Jag driver ett arkitektkontor och Bright Rocket Digital hjälpte mig att få högre placeringar på Google och mer kundförfrågningar. De håller vad de lovar!
Svara från Bright Rocket Digital AB 2023.03.06
Tack för recensionen!
Linus Strömqvist
Linus Strömqvist
2022.04.05
Rekommenderar verkligen! Jag pratade precis med Niklas på Rocket Digital och det var ett mycket trevligt och givande samtal. Jag ringde upp Niklas och pratade med honom om SEO i över 1 timme och fick mängder av tips och idéer till min sajt - helt kostnadsfritt! Behöver ni hjälp med SEO så rekommenderar jag verkligen att ni slår en signal till Niklas!
Lars Törnblad
Lars Törnblad
2021.11.09
Mycket professionella och effektiva. Ger snabb hjälp och fokuserar på det som är viktigt för just ditt företag.
Jeff Lee
Jeff Lee
2021.10.30
Positiv
Professionalism
Respons
An agency that understands SEO and wants to help companies succeed. Definitely recommend giving them a call.
Magnus Elfstrand
Magnus Elfstrand
2021.08.04
Grymt bra företag med personlig närvaro som lyft hela vår digitala existens till oanade höjder.
Sofia Stenberg
Sofia Stenberg
2021.03.30
Positiv
Professionalism
Kvalitet
Rocket Digital har erbjudit en mycket professionell och effektiv tjänst som resulterat i en väl optimerad sida för oss på Jurist i Norr. Rekommenderar starkt att anlita Rocket Digital.
Johan Stigels
Johan Stigels
2021.03.11
Positiv
Professionalism
Absolute top notch agency. Deep area specific knowledge on SEO and digital growth, combined with understanding of customer brand, product and complexity.
Martin Sjögren
Martin Sjögren
2021.03.11
Positiv
Professionalism
Kvalitet
Personer som brinner för det dom gör kommer alltid att vara bäst på det dom gör. Kan varmt rekommendera Rocket!
Michael Cieslak
Michael Cieslak
2018.10.02
Mer än nöjd med Rocket Digital som skapade vår hemsida och hjälpt oss att synas på Google. Det tog inte lång tid innan vi fick jobb genom hemsidan och jag rekommenderar starkt att anlita Rocket Digital ifall ni behöver hjälp med hemsidan samt sökords optimering!
philip rudiger
philip rudiger
2018.06.19
Vi anlitade Rocket Digital på rekommendation från en kollega, vi har varit mycket nöjda med samarbetet som fortgår. De har varit lyhörda och lösningsorienterade men framförallt konstruktiva både i optimering och att de legat på för att komma framåt med hjälp av texter och tekniska lösningar. Vi ser fram emot kommande projekt och fortsatt samarbete.
Lina Karlsson
Lina Karlsson
2018.06.19