Rochatka

rochatka.pl

Rochatka Reviews

Excellent rating
4.8
54 reviews Verified
Rochatka
%title%

%offer%

Reviews ( 54 ) 4.8

Tomasz
Tomasz
2024.04.20
9.0 Verified
☺Lokalizacja jak najbardziej na plus . Dodatkowy atut cisza , albowiem gospodarze wynajmują tylko jeden apartament dla gości ... więc nie ma mowy o gwarze sąsiedzkim :) Apartament miał wszystko co było nam potrzebne ,a nawet bardziej ... Bliskość dostępnych fajnych miejscówek . Będąc w Rochatce warto sobie wejść na bardzo bliską poza szlakową Banie i Grzebień ,a przy okazji wejść na wieże widokową na Królewskiej Górze . Już nie wspomnę o wręcz obowiązkowej wizycie na Maciejowej ... na zachód słońca przejść się na Zbójecką Górę , kawałek poza granice miasta . Park Zdrojowy to też obowiązkowy must have ... Weekend Urodzinowy (12-14.04.2024) niestety szybko nam zleciał . Miejsce jak najbardziej godne polecenia dla par ...jak ktoś jedzie z dzieckiem to musi szukać innej miejscówki :) Nam na szczęście dziecko dało wychodne na weekend urodzinowy :) ☹Czas ...że tak szybko nam zleciał :) Ale to już nie wina Rochatki :)
Advertisement
Agnieszka
Agnieszka
2024.01.27
8.0 Verified
Very Good
Grzegorz
Grzegorz
2024.01.11
10 Verified
Exceptional
Miroslaw
Miroslaw
2024.01.09
9.0 Verified
Wonderful
Wojtas
Wojtas
2023.12.12
10 Verified
☺Dobra lokalizacja, udogodnienia zgodnie z opisem. Przemili i pomocni gospodarze. Polecam!
Advertisement
Leśniewski
Leśniewski
2023.10.08
10 Verified
Exceptional
Pawel
Pawel
2023.09.08
10 Verified
Było zajebiście ☺Cisza I spokój ☹Wszystko
Anna
Anna
2023.08.01
10 Verified
☺Dobra lokalizacja blisko centrum. Zapewniony parking. Sam pokój bardzo estetycznie urządzony i wyposażony we wszystko co potrzebne podczas pobytu. Mili gospodarze. Czego chcieć więcej - polecamy :) ☹----
Grazyna
Grazyna
2023.07.22
9.0 Verified
☺Przestronnych pokój, jedyny udostępniany więc bez sąsiedztwa. Dobra lokalizacja do wyjścia na miasto jak i w góry.
Advertisement
Julita
Julita
2023.07.22
10 Verified
☺Bardzo mili i pomocni gospodarze.Dobra lokalizacja, blisko stacja busów i sklepy oraz wyjścia na górskie szlaki.
Maria
Maria
2023.05.09
8.0 Verified
idealne miejsce na wypad w góry, pokój posiadał wszystko czego potrzebowaliśmy a i cena była bardzo przystępna, grill i
Pitra
Pitra
2023.03.12
10 Verified
Exceptional
Dubiel
Dubiel
2023.02.27
10 Verified
Exceptional
Advertisement
Justyna
Justyna
2023.02.21
9.0 Verified
Wonderful
Aleksandra
Aleksandra
2023.01.07
8.0 Verified
Very Good
Wasiak
Wasiak
2022.09.02
9.0 Verified
☺Mieszkanie położone w spokojnej okolicy, w pobliżu są tory kolejowe ale zupełnie nie słychać pociągów. Pokój czysty, zadbany, właścicielka przemiła. Rochatka to miejsce z pewnością do polecenia na wyjazd dla par! :D ☹Jedyny minus to brak szafy. (jest malutka komoda z dwiema półeczkami)
Firek
Firek
2022.08.09
9.0 Verified
Miły i spokojny pobyt w komfortowych warunkach.
Advertisement
Magda
Magda
2022.06.05
9.0 Verified
☺Pokój zadbany i przytulny. ☹Brak szafek na schowanie rzeczy.
Błaszczyk
Błaszczyk
2022.05.27
10 Verified
Exceptional
Piotr
Piotr
2022.05.15
10 Verified
☺Szczerze polecamy ,warunki super bliska lokalizacja i bardzo sympatyczna właścicielka