RioVent Riool- en Ventilatietechniek

RioVent Riool- en Ventilatietechniek Reviews

Excellent rating
5.0
33 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (33)
Zohar Koren
Zohar Koren
2024.04.18
Very professional team! Arrived especially late and took care of our toilet blockage. Super nice and efficient!
Advertisement
sarah cadovius
sarah cadovius
2024.04.08
Super service! Zelfs op zondag kwamen ze langs om onze douchte te repareren. Veel dank.
Robyn Holiday
Robyn Holiday
2024.04.07
Top service! Waren super attent en zorgvuldig, echt een aanrader :)
funny funny
funny funny
2024.03.29
Super service gehad. Betrouwbare jongens hebben de WC verstopping dezelfde dag verholpen. Had aangegeven dat het spoed was en kwamen in de avond langs. Kom zeker bij jullie terug voor CV onderhoud.
albert nahas
albert nahas
2024.03.29
Advertisement
Nikolaos Skentzos
Nikolaos Skentzos
2024.03.27
Good service. They fixed the toilet flush pipe and the central hitting remote control that needed to be repaired. Moreover, they noticed other things that need repair in order to come back and fix them.
Senta Heffels
Senta Heffels
2024.03.27
Akvile Beleskaite
Akvile Beleskaite
2024.03.27
Very good and fast service!
Eleonora Perna
Eleonora Perna
2024.03.22
Advertisement
Youssef Zayd
Youssef Zayd
2024.03.20
Superblij met de heren van Riovent. Mijn gootsteen verstopping is dezelfde dag nog snel verholpen.
Charlie Ben
Charlie Ben
2024.03.12
Great service! They solved our heating problem in like 5 minutes and they explained is everything! Super recommended!
do danhdoi
do danhdoi
2024.02.24
Mijn probleem met verstopte toilet was goed opgelost. Nette vriendelijke monteurs
khrasan M.B
khrasan M.B
2024.02.11
I was helped quickly. reliable and qualified work. I definitely recommend it. My ventilation works again and now I can enjoy the winter in peace. thank you Riovent . thank you miraj and iam satisfied
Advertisement
David Tu
David Tu
2024.02.09
Erg vriendelijk en behulpzame mensen. Ook goed uitgelegd wat er precies aan de hand was en nog wat tips gekregen. Zeker aan te raden!
claire forshaw
claire forshaw
2024.01.31
Snel, efficiënt en sympathiek oplossing van probleem. Ik ben echt tevreden.
O. A. Dekker
O. A. Dekker
2024.01.31
Duidelijke en relatief eerlijke, vaste prijs. Punctueel in afspraken en deze worden ook goed bevestigd. Kundig en aardige loodgieter. Een verademing in loodgietercowboyland, aanrader!
Dan Pawiroredjo
Dan Pawiroredjo
2024.01.27
Snel, vriendelijk en meedenkend! We waren op kundige wijze geholpen met een goede follow-up
Advertisement
Dirk D
Dirk D
2024.01.15
De monteur van Riovent wist ons binnen no-time wat het probleem was met onze sanibroyeur. Heeft deze on the spot kunnen repareren. Fijn zo een partij!
Simone Faraggiana
Simone Faraggiana
2024.01.11
Great experience all around. Good comunication before and After the intervention, really clean, 100% recommended. I called them for a clogged sink.
Zouher Rejeb
Zouher Rejeb
2024.01.06
Jongens van Riovent hebben mij uit het brand geholpen. Had al eerder een loodgieter ingeschakeld maar helaas lukte het niet om van mijn keuken verstopping af te komen. De jongens konden snel langskomen en hebben mijn gootsteen vakkundig ontstopt. Super service!