Riklis Karto

Riklis Karto Reviews

Excellent rating
4.9
122 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (122)
Parfum kennis is uitmuntend!!! Ondertussen drie bestellingen geplaatst en telkens heel tevreden. Er zijn ook steeds testers bij en telkens spreken de testers me zo aan dat ik dan opnieuw bestel. Fantastische parfum kennis. Indien je niet zeker bent van je smaak of wat je toekomstige parfum moet zijn. Aarzel niet om hier langs te gaan. Toppers!
maarten klouwen (maartenkboy)
maarten klouwen (maartenkboy)
2024.03.02
Itsvlam (Itsvlam)
Itsvlam (Itsvlam)
2024.02.26
Rolinde Stalman
Rolinde Stalman
2024.02.14
Lief personeel en goed geholpen bij advies voor parfum!! Echt een aanrader
Reply from Riklis Karto 2024.02.14
Bedankt voor de moeite Rolinde, waarderen je review enorm en zijn blij dat we jou van dienst mochten zijn!
Ali !
Ali !
2024.02.02
pinda exe
pinda exe
2024.01.31
Judith H.
Judith H.
2024.01.23
Mike Marcu
Mike Marcu
2023.11.16
very professional and friendly atmosphere. will definitely come back!
Nick
Nick
2023.10.12
Bas De Beij
Bas De Beij
2023.10.06
Goeie sushi
Stan Haverkort
Stan Haverkort
2023.09.26
Hakob Bedrosian
Hakob Bedrosian
2023.08.05
Kasper Verhoek
Kasper Verhoek
2023.07.28
Een kapperszaak die goed luistert naar de wensen van de klant. Altijd een fijne sfeer en enorm vriendelijk. Ben je opzoek naar een nieuwe kapper? Zoek niet verder, hier zit je goed!
Andy van Houten
Andy van Houten
2023.07.04
Twee professionele mannen met verstand van parfum. Als je een uniek luchtje wilt die niet iedereen draagt moet je hier eens komen kijken.
Casper Stoffers
Casper Stoffers
2023.06.18
Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen, er wordt goed naar je geluisterd en er is altijd ruimte voor een goed gesprek. Nog nooit teleurgesteld naar huis gegaan sinds ik hier kom. Top kapper! 💯
W
W
2023.06.14
Top zaak mooie parfum
Harun Kizilirmak
Harun Kizilirmak
2023.06.07
Goed en snel bezorgd alles voorelkaar plus hand geschreven brief als dank en 2 tester bij gekregen 👌🏼
Julian Mendel
Julian Mendel
2023.05.27
Goeie kapperszaak met vriendelijke jongens
abuzar hosseini
abuzar hosseini
2023.05.23
Mohammed Semou
Mohammed Semou
2023.05.23
Lekkere parfum en goede kappers