Rijschool Vijfhoek

Rijschool Vijfhoek Reviews

Excellent rating
5.0
29 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (29)
Miraç Kara
Miraç Kara
2023.02.23
Top rij instructeur hele fijne goser je leert het snel en pakt het lekker snel op ben dankzij deze top rijschool in een keer geslaagd hele leuke lessen. Een super leuke tijd gehad. Zeker aangeraden!
Devrim Calik
Devrim Calik
2023.02.08
Ben zelf een kapper. Dagelijks mensen over de vloer. Waar ik een gesprek mee heb. Wat me opvalt is dat ik vaak hoor van mensen. Dat Rijschool Vijfhoek een hele fijne rijschool is. Zelf ook sinds kort kennis gemaakt met de eigenaar. Een hele vriendelijke en oprechte persoon.
Beyza Ates
Beyza Ates
2022.12.28
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijexamen! Een hele goeie rijschool ik zou het iedereen aanraden om hier te beginnen met lessen!
Fabio
Fabio
2022.11.08
Top rijschool ! In 1x met minder dan 30 lessen geslaagd
Yoram 283
Yoram 283
2022.11.08
Hele leuke rijschool! Instructeur kon ik erg goed mee en raad iedereen hem aan!
Femke van der Kaaij
Femke van der Kaaij
2022.10.25
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs in 1x! Enorm fijne rijlessen gehad van rijschool Vijfhoek. De instructeur is heel rustig en geeft duidelijke instructies tijdens de les. Ook heb je makkelijk en snel contact. Zeker een aanrader, ook voor de iets onzekere leerling. Bedankt voor alles!
Devrim Sert
Devrim Sert
2022.09.27
Met 23 lessen geslaagd, de beste keuze voor mij. Altijd flexibel met tijden en een super aardige instructeur! Ik raad het zeker aan en zou iedereen om me heen rijschool vijfhoek adviseren!
Ender Ascipinar
Ender Ascipinar
2022.09.22
Wat een top instructeur. Ik heb voorheen een andere rijschool gehad toen op goed gevoel een switch gemaakt naar rijschool vijfhoek en in 1x geslaagd door de top lessen, super fijne uitleg en de kalmte die hij bewaard siert heb zeer zeker. Voor ieder een aanrader, nogmaals bedankt!
Manase Rahaweman
Manase Rahaweman
2022.08.05
Echt een top rijschool zeker een aanrader.
Celin Van de Beek
Celin Van de Beek
2022.07.22
Fijne rij instructeur, heel rustig en legt goed uit. Heel erg bedankt voor het vertrouwen en de goede uitleg. Zeker één aanrader
Bleon Jahaj
Bleon Jahaj
2022.04.29
Ik heb hier ook gelest en het was helemaal top. Rij instructeur legt heel goed uit en zorgt ervoor dat je heel comfortabel je lessen kan volgen en je rijbewijs zo snel mogelijk haalt.
lori talay
lori talay
2022.01.26
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Mathijs Evers
Mathijs Evers
2022.01.25
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Top instructeur! Ik ben jou echt dankbaar voor alle leerzame lessen die je hebt gegeven. Ik wens jou heel veel succes met je lessen en in je leven. Groetjes Esra!
Niveditha Kumar
Niveditha Kumar
2021.11.26
Positive
Communication
De instructeur is empathisch, legt duidelijk uit en heeft geholpen zelfverzekerd te rijden. Bedankt!
Melda Peker
Melda Peker
2021.09.10
Positive
Communication
Quality
Joël Nijman
Joël Nijman
2021.09.06
Positive
Communication
Quality
Hele goede rijschool. Rustige instructeur, legt duidelijk uit en is sociaal. Daarnaast ook flexibele tijden. Ik ben blij dat ik rijlessen heb genomen bij deze rijschool!
Sytse Woolderink
Sytse Woolderink
2021.09.05
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Ik heb hier met veel plezier gelest en heb na 40 lessen mijn herexamen gehaald. De instructeur is heel vriendelijk en stelde me altijd gerust tijdens het rijden. Alles is me vanaf de eerste les al goed uitgelegd. De auto was altijd netjes schoon en heeft nooit kuren vertoond. Als je gaat beginnen met lessen is deze rijschool zeker een aanrader en is het absoluut waard een proefles te boeken!
Mustafa Yilmaz
Mustafa Yilmaz
2021.08.13
Positive
Communication
Quality
Hele goede rijschool die komt met een rij-instructeur die veel empathie en geduld heeft! Kortom, een aanrader!
Caspian Dennen
Caspian Dennen
2021.07.16
Positive
Quality
In 1x geslaagd bij deze fantastische rijschool!! Hele fijne auto en natuurlijk een top instructeur. Een echte aanrader.
Ibo Yildiz
Ibo Yildiz
2021.07.07
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Geweldige rijschool echt een fijne communicatie en hele leerzame lessen en een hele goede rijinstructeur ben heel erg blij dat ik hier lessen heb gedaan!