Rijschool Tubee

rijschooltubee.nl

Rijschool Tubee Reviews

Excellent rating
5.0
23 reviews Verified
Rijschool Tubee
%title%

%offer%

Reviews ( 23 ) 5.0

Finn Den Hollander
Finn Den Hollander
2024.05.24
Top lessen, Rico is erg rustig, geduldig en bereid je goed voor op het examen!
Advertisement
eva tang
eva tang
2024.05.02
Super fijne lessen zonder stress en goede uitleg tussendoor!
Eric van der Toorn
Eric van der Toorn
2024.04.15
Kan zeggen dat ik met veel plezier van Rico les heb gekregen. Hij geeft uitdagende lessen en goede feedback terwijl het gezellig blijft. Blij dat ik bij hem ben beland!
Olaf De jong
Olaf De jong
2024.03.19
Sascha Horsman
Sascha Horsman
2024.03.13
Hele fijne rijschool met een goede instructeur. In enkele lessen enorm veel vooruitgang geboekt en heel veel geleerd. Begon de les altijd met een samenvatting van de vorige les en werkpunten voor komende les. Daardoor lag er een goede focus en konden we goed werken. Daarnaast ook een hele fijne en gezellige instructeur waarbij je je op je gemakt voelt in de auto.
Advertisement
Marjonela Martina
Marjonela Martina
2024.01.30
In 1x geslaagd dat moet denk ik al voldoende zeggen... Rico is zeer geduldig en legt goed uit. Stelt je gerust, zelfs op de dag van je examen. Rijschool Tubee is zeker een aanrader!!!
Elizabeth “Lizzy” Romansky
Elizabeth “Lizzy” Romansky
2024.01.19
Rico Tubee is really good at what he does. You learn a lot, quickly yet the lessons stay fun. Rico finds a personal approach for ever student to help the student stay comfortable even in stressful driving situations. I highly recommend starting your driving journey with him!
jesse leijdekker
jesse leijdekker
2023.12.19
Hele fijne, relaxete en informatieve lessen. Ik ben hierdoor in één keer geslaagd! Ook flexiebel in het inplannen van nieuwe lessen.
Max Kegge
Max Kegge
2023.12.11
Hele fijne en leerzame lessen ervaren! Rico is altijd in voor een praatje waardoor ik me erg op mijn gemak voelde en zijn gestructureerde aanpak heeft me stap voor stap alles geleerd, waardoor ik vol zelfvertrouwen het examen kon afleggen.
Advertisement
nuclear games
nuclear games
2023.11.11
Zeer goede uitleg en rustig en de tijd nemen. aanrader voor andere mensen die gaan beginnen met rijlessen 💪💪
Treny
Treny
2023.10.30
Rico is een bekwame en geduldige instructeur die altijd relevante feedback geeft. Er heerst een ontspannen sfeer in de auto die echter niets af doet aan de inhoud, die altijd constructief is. Blij om mijn rijbewijs bij deze school behaald te hebben!
christian borsboom
christian borsboom
2023.10.20
tsja waar te beginnen.. positief, tijd nemen om dingen uit te leggen (zelfs een 20ste keer), straalt rust uit wat mij persoonlijk goed heeft geholpen (adhd'er) om het rust erin te houden en vooral ook een gespreksmaatje (ook nodig om je op je gemak te voelen) heeft me goed geholpen door het hele proces heen.. in 1 keer geslaagd, en ergens vind ik dat ook weer jammer want hij is toch een soort maatje geworden. voor mij een duidelijke aanrader!
Tobias Krens
Tobias Krens
2023.09.26
Ja was oprecht echt heel fijn ook in 1x geslaagd alles goed uitgelegd rustig erg fijn heeft veel geholpen
Advertisement
Charné Aarten
Charné Aarten
2023.09.05
Today I passed my driving exam all thanks to Tubee driving school. Rico was truly the best instructor. He was very patient and explained everything thoroughly. I would highly recommend him!
India Kees
India Kees
2023.07.25
Rico is een fijne instructeur die je comfortabel laat voelen en alles netjes uitlegt. Ben in 1x geslaagd. Aanrader dus :)
jaimy ruwaard
jaimy ruwaard
2023.06.15
Hele goede rijschool raad het aan 👍🏻👍🏻 Goede uitleg en super chill
Quincy Mers
Quincy Mers
2023.06.06
Aardige man, weet goed de regels en legt duidelijk uit wat je moet doen en hoe je iets moet doen.
Advertisement
Bastiaan Beukers
Bastiaan Beukers
2023.06.01
Ik vind het en hele fijne rijschool. Alles word super fijn uitgelegt en ook heel rustig. Er word precies gekeken hoeveel lessen je nog nodig hebt voor je examen en alles word tot de kleinste puntjes op die i gezet. Ik geef deze rijschool 5 sterren
Kevin Rooy
Kevin Rooy
2023.05.07
Ik kreeg les van 2 andere rijscholen maar omdat ik een moeilijke leerling was konden zij mij niet helpen met het behalen van mijn rijbewijs. Rico kon dat echter wel d.m.v. zijn kennis, inzet, geduld en motivatie. Zijn lessen waren leerzaam en leuk :) Nogmaals bedankt voor je hulp Rico!
leander vierhout
leander vierhout
2023.05.07
Fijne instructeur die een heldere uitleg geeft en altijd rustig blijft in de auto. In één keer geslaagd. Thanks, Rico!