Rijschool Just4u

Rijschool Just4u Reviews

Excellent rating
5.0
44 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (40)
Karim
Netherlands | 2023.04.18
Top rijlessen ! een betere rijschool had ik mijzelf niet kunnen wensen! Plannen gaat makkelijk en natuurlijk een rij instructeur die je op je gemak stelt en je veilig laat voelen en je de ruimte geeft om fouten te maken als beginnend bestuurder. Heel snel mijn rijbewijs weten te bemachtigen in 1 keer, wat vooral komt door de juiste feedback. Zonder rijschool just4u was het me nooit zo snel gelukt.
Advertisement
Samiralen M
Samiralen M
2021.12.12
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Hele fijne rijinstructeur die op een goeie en comfortable manier les geeft!. Alles wordt goed uitgelegd en de reflecties na iedere les waren erg leerzaam! Alle lessen werden optimaal benut. Zeker een aanrader :))
Laura Ok.
Laura Ok.
2021.12.08
Fijne lessen gehad hier met een fijne rij-instructeur. Hij is erg geduldig en eerlijk en laat goed weten wat goed en fout gaat, zodat je weet waar je aan moet werken voor de volgende les. Dankzij Daniël in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs?
S Man
S Man
2021.10.01
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Fijne instructeur. Hij is eerlijk, stelt je op je gemak, laat je goed reflecteren op de lessen, voelt goed aan wanneer je toe bent aan de volgende stap, geeft goede tips en handvatten waar je wat aan hebt en de flexibiliteit maakt de samenwerking echt top!
ARP 10
ARP 10
2021.08.25
Top rijschool!
Advertisement
progamerz
progamerz
2021.08.23
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Fijne rijschool, zeker een aanrader! De lessen zijn fijn en er wordt op een fijne manier uitgelegd.
Maik Moga
Maik Moga
2021.08.17
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Bij Just4u voelde ik mij altijd comfortabel en veilig in de auto. Het plannen van lessen ging op een prettige manier en iedere rijles werd optimaal benut. De evaluatie na afloop van de lessen vond ik zeer handig. Conclusie: top rijschool! Zeker 5 sterren
Areej Aboalwy
Areej Aboalwy
2021.08.17
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Goeie rijschool!! Dani is een goeie en geduldige instructeur ??
Bjorn Keizer
Bjorn Keizer
2020.12.08
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Dani is een goeie en geduldige instructeur die je alles goed uitlegt, hij is echt een topper?
Advertisement
Kjell Dreczko
Kjell Dreczko
2020.12.08
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Top leraar, Dani geeft rustig les en is erg geduldig met al zijn leerlingen bereid je tot op de details toe voor op het examen en houd erg rekening met wat voor leerling er naast hem zit. Geslaagd in 1x
Noer
Noer
2020.10.09
Positive
Quality
In 1x geslaagd! Na een slechte ervaring bij een andere rijschool, heb ik de juiste keuze gemaakt door te kiezen voor Just4u. Dani heeft mij erg goed geïnstrueerd en is heel geduldig geweest. De lessen waren heel prettig en hij weet precies hetgeen waar je aan moet werken. Zeker een aanrader! ??
suleman shah
suleman shah
2020.09.11
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Dankzij deze rijschool in 1x geslaagd. Bedankt dani! En ik kan iedereen aanbevelen om bij just4u rijles te nemen
Chadéna Bédorf
Chadéna Bédorf
2020.08.20
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Eergisteren geslaagd voor mijn rijbewijs!!☺️ Daniel is een erg goede rij instructeur, hij legt alles duidelijk uit en op een fijne manier. Ik voelde me erg op mijn gemak tijdens de lessen. Daniel geeft met een hoge kwaliteit les, dus als je een rijschool zoekt is dit zeker een aanrader!! Ik ben zelf begonnen bij een andere rijschool waar het wat minder goed ging. Dit was voor Daniel ook geen enkel probleem, ik kon snel beginnen en alles weer oppakken.
Advertisement
sofija jusic
sofija jusic
2020.08.18
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
the joeyl
the joeyl
2020.06.23
Top rijschool! Goede tips en veel hulp! Ben in 1x geslaagd en zeker tevreden!
Luna
Luna
2020.03.12
Liam Boyle
Liam Boyle
2020.01.21
Goeie rij instructeur is heel chill om mee te rijden. Hele mooie auto ook om in te rijlessen. Helemaal top!
Advertisement
Armin Jusic
Armin Jusic
2019.12.09
Erg fijne instructeur met veel geduld, beetje druk schema maar het wachten waard. Rijbewijs gehaald met maar 15 lessen dus zeker aan te raden!
s mamo
s mamo
2019.12.06
Zeer fijne rijschool! De rijinstructeur legt goed uit, is geduldig en is makkelijk mee te praten. Met veel plezier mijn rijbewijs gehaald en een echte aanrader voor alle soorten beginnende rijders.
Kelly Van Os
Kelly Van Os
2019.12.06
Goeie rijschool! Zelf je rijlessen in kunnen plannen. Zelf een tussen tijdse toets gedaan is echt een aanrader!! Heb hier met plezier mijn rijles gedaan. Ik raad iedereen aan om hier je rijles te gaan volgen??