Rijschool Fair

rijschoolfair.nl

Rijschool Fair Reviews

Excellent rating
5.0
134 reviews Verified
Rijschool Fair
%title%

%offer%

Reviews ( 134 ) 5.0

Osman BP
Osman BP
2024.05.17
Ik heb onlangs mijn motorrijbewijs behaald bij Rijschool Fair en ik kan met volle overtuiging zeggen dat deze rijschool echt een aanrader is. Vanaf het eerste contactmoment tot aan het moment dat ik mijn rijbewijs in handen had, was de ervaring positief en professioneel. Bedankt Charith voor de geweldige ervaring en begeleiding!
Advertisement
Luuk Aelmans
Luuk Aelmans
2024.05.15
Beste rijschool van Roermond, eerlijk zoals de naam zegt en realistisch.
Sammy Beer
Sammy Beer
2024.05.06
Top rijschool. Je wordt goed opgeleid alles in één keer behaald door de goede uitleg en begeleiding van rij instructeur Charith
Anadolu Cag Evi
Anadolu Cag Evi
2024.05.06
Charith beste instructeur! Alles in 1x gehaald. Alleen maar leerzame lessen! Top persoon ! Succes verder
Dennis Boer
Dennis Boer
2024.04.19
Charith, heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen. Jij bent een zeer ervaren instructeur! Voor alle onderdelen in 1 keer geslaagd! Altijd 1 op 1 professionele begeleiding gehad. Nogmaals bedankt, het ga je goed!!
Advertisement
Raffael Vleeshouwers
Raffael Vleeshouwers
2024.04.09
Charith, bedankt voor de rijlessen. Zoals je altijd zegt met een goede training / voorbereiding haal je het examen. Het ging met ups en down maar het eindresultaat telt. Je bent een volwaardige rijinstructeur met een hart van goud en die als het erop aankomt vertelt hoe het werkelijk is. Heel veel plezier nog met les geven. Groetjes raffael
Remco Broeken
Remco Broeken
2024.03.12
Fijn rijschool geduldig en flexibel ben een keer geslaagd voor de motor
Roxanne Manders
Roxanne Manders
2024.03.12
No nonsense, doorrijden, gas erop. Fijne instructeur die je met humor begeleid. Alles in 1x gehaald. Charith bedankt!!
Werner S
Werner S
2024.03.09
Top rijschool. Charith is goeie rijinstructeur, legt alles goed uit is eerlijk en oprecht en geeft rijles met vleugje humor maar ook zeker serieus. Een rijinstructeur met geduld en passie voor zijn werk. Heeft heel veel ervaring en neemt de tijd voor je. Avb en avd in 1 keer gehaald. Voor iedereen die zijn motorrijbewijs wil halen raad ik zeker aan om te lessen bij Charith. Dankje voor de fijne en goeie rijlessen. Nu op weg om vele mooie en veilige kilometers te maken. Werner.
Advertisement
nick beckers
nick beckers
2024.03.07
Toprijschool! Ontzettend genoten van de tijd dat ik heb gelest. Charith is echt een top instructeur Altijd lachen tijdens de lessen maar serieus als het nodig is. Echt een aanrader als je net zoals ik wil beginnen met motorlessen.
Brats Brats
Brats Brats
2024.03.07
Erol Damar
Erol Damar
2024.02.29
Fijne riijschool het was heel leerzaam AANRADER!!!!
Jolein van den Bosch
Jolein van den Bosch
2024.02.27
Wil je een betrokken en recht door zee instructeur? Dan ben je bij deze rijschool aan het juiste adres! Charith heeft veel ervaring en dat is ook te zien in de kwaliteit van de lessen. Met een vleugje humor neemt hij je mee door alle onderdelen van examens. Omdat er niet gewerkt wordt met lespakketten krijg je een op jou afgestemde ervaring. Wat ook betekent dat je makkelijk een les bij kan plannen als je dat wilt. Zelf kan ik nog wel eens aan mezelf twijfelen, maar door het geduld en de peptalks van Charith heb ik mijn AVB en AVD in één keer gehaald. Zeker een aanrader!
Advertisement
Ines Hopman
Ines Hopman
2024.02.26
Top Rijschool! Het A-rijbewijs in the Pocket, door te gaan motorrijlessen bij Rijschool Fair. AVB en AVD in 1x geslaagd! Dankzij een goede rijinstructeur, die met veel deskundigheid, ervaring, geduld en met de nodige dosis humor, zijn kandidaat letterlijk de goede richting op weet te sturen. Een echte aanrader. En nu zelf, op naar meer kilometers, en ervaring. Maar bovenal genieten van het motorrijden.
CR Martini
CR Martini
2024.02.17
Fijne rijschool, ben uiteindelijk in één keer geslaagd! Charith (en nu ook Rafael) zijn ervaren en betrokken instructeurs
Cas Van Der Loo
Cas Van Der Loo
2024.02.14
Onlangs geslaagd voor mijn motorrijbewijs na bij deze rijschool gelest te hebben. Ik heb het lessen als zeer prettig ervaren. Charith is een goede instructeur, die op een duidelijke en eerlijke manier feedback geeft. Hij probeert je zo snel mogelijk aan je rijbewijs te helpen, dus de rijschool doet zijn naam eer aan. Ik kan het iedereen aanraden hier te gaan lessen.
Anass Anass
Anass Anass
2024.02.08
Toppp zeer profesioneel !! Was ook nog eens gezellig
Advertisement
Jenna van Polanen Petel
Jenna van Polanen Petel
2024.01.26
Geweldige rijschool! In 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs dankzij Charith. Lessen zijn altijd leerzaam en zitten vol met humor. Een dikke aanrader dus!! :)
Tom L
Tom L
2024.01.26
Beste Rijschool van Roermond! Voor zowel Avb als Avd de eerste keer geslaagd !!!
Audrey Heymann
Audrey Heymann
2023.12.29