Autorijschool Edessa

rijschooledessa.nl/aanvragen

Autorijschool Edessa Reviews

Excellent rating
5.0
10 reviews Verified
Autorijschool Edessa
%title%

%offer%

Reviews ( 10 ) 5.0

Aicha Bayo
Aicha Bayo
2024.02.19
goeie uitleg en geeft geduldig en motiverend les. Erg tevreden!
Advertisement
Roozbeh Kesvatara
Roozbeh Kesvatara
2023.11.15
Vandaag ben ik in 1 x geslaagd. Joshua is een zeer goede instructeur die je vanaf het begin alles heel goed aanleert, hij legt alles heel duidelijk uit en op een fijne manier. Ik voelde me erg op mijn gemak tijdens de lessen. Joshua geeft met een hoge kwaliteit les, dus als je een rijschool zoekt is dit zeker een aanrader!
Reply from Autorijschool Edessa 2023.11.16
Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent met Joshua's instructies en dat je je op je gemak voelde tijdens de lessen. We streven naar hoge kwaliteit. Hartelijk bedankt!
Silvan
Silvan
2023.09.14
Ik heb hier met plezier gelest en heb ook veel geleerd, waardoor ik kan zeggen dat ik een rijbewijs heb. Rijschool Edessa weet precies wat je nodig hebt om een veilige en verantwoordelijke bestuurder te zijn op de weg!
raz raz
raz raz
2022.10.05
Geweldige rij instructeur! Hier leer je echt hoe je moet rijden en heb je veel aan voor de toekomst! 5-ster aanrader!
Jesse Tromp
Jesse Tromp
2022.09.14
Geweldige rijschool goede uitleg, veel informatie, goede voorbereiding tot het examen graag nog en keer echt en topervaring!!!!!
Advertisement
Amazone Gonsalves
Amazone Gonsalves
2022.06.29
Geeft rustig en duidelijk uitleg. Erg goeie rijinstructeur!
Sergey YYN
Sergey YYN
2022.03.01
I failed to get license for 3 times in Amsterdam, moved to Purmerend and changed my driving school to Edessa, with Joshua as instructor. Very much appreciate his way of teaching: with a lot of feedback, structured and very friendly. He was able to adapt to my knowledge and experience, and find ways to solve each problem. I passed exam successfully on the first attempt with Joshua! Good: * Friendly and polite communication, fun and enjoyable lessons * I am expat and I've asked to get lessons in English, and he was able to communicate very well, this is rare in Purmerend as I tried to call other schools and majority of them saying there are no English speaking instructors. * Well structured teaching with a lot of feedback. That is very effective, you immediately know is it good what are you doing, or bad. * Adaptive and personal approach - he saw where I had problems and found ways to fix them. Bad:x * After passing exam I will no longer have lessons
Busola Adekunbi
Busola Adekunbi
2022.02.19
Obed De Wit
Obed De Wit
2021.09.22
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Advertisement
Agi muziek18
Agi muziek18
2021.04.14
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Rustige en duidelijke instructeur. Ga met plezier naar de rijles. Ik leer veel.