Rijschool Geluk

rijschool-geluk.nl

Rijschool Geluk Reviews

Excellent rating
4.5
80 reviews Verified
Rijschool Geluk
%title%

%offer%

Reviews ( 80 ) 4.5

menno van den Brink
menno van den Brink
2024.05.01
Als je met een lesauto 80 rijd waar 70 is toegestaan, mogen ze van mij de vergunning intrekken
Advertisement
Raimon Ketting
Raimon Ketting
2024.04.13
Zeer vakkundige rijschool. tijdens het rijden een hele prettige sfeer. waardoor je je echt op je gemak voelt. deze mensen leren je echt auto rijden. ben blij dat ik hier me rijbewijs heb gehaald
Ella Wijma
Ella Wijma
2024.03.31
Super tevreden over deze rijschool! De lessen waren niet alleen heel leerzaam maar ook nog eens heel gezellig. Zou het aan iedereen aanraden!
chun lei
chun lei
2024.03.27
Hele goede ervaring gehad! Harold was een hele fijne instructeur die goed kijkt naar wat jij nodig hebt en creëert een gezellige en fijne sfeer in de auto. Je moet wel tegen een grapje kunnen ;)
Sanne Hofstee
Sanne Hofstee
2024.02.16
Ontzettend goede begeleiding! Gerard blijft altijd erg rustig en is erg geduldig. Alles wordt helder uitgelegd en je voelt je gelijk vertrouwd. Ik ben zeer te spreken!
Advertisement
Marleen De Bruijne
Marleen De Bruijne
2024.02.07
Super fijne rijschool. Ben in 1 keer geslaagd en dat is mede te danken aan een goeie begeleiding en het geduld van de instructeurs. Het is een heel fijn team en heb er heel veel van geleerd. Bedankt voor jullie goeie zorg.
Maartje kroese
Maartje kroese
2023.12.18
Zojuist in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Echt een super fijne rijschool met mensen die al lang in het vak zitten en goed weten wat ze doen. Je merkt echt dat het oke is om fouten te maken en dat zij er alleen maar leerzame lessen van maken. Zeer aan te raden! je moet wel af en toe tegen een grapje kunnen ;)
Cynthia Veenhuizen
Cynthia Veenhuizen
2023.11.29
Ik heb een hele fijne ervaring met Rijschool Geluk. De instructeurs kijken naar wat je nodig hebt en geven duidelijke aanwijzingen, adviezen en uitleg tijdens en na de rijles. Na de rijles vragen ze je hoe je het vond gaan en wat er beter kan. Daarmee kon ik de volgende les weer rekening mee houden, wat erg prettig was. Ook stonden de instructeurs open voor je eigen invulling van de rijles waar je zelf nog graag op wilde oefenen. Bovendien blij met de keus voor deze rijschool!
lyjanne berends
lyjanne berends
2023.11.24
Ontzettend fijne rijschool! Heel erg veel geleerd en tussendoor is er altijd tijd voor een grapje. Ik heb me altijd super op mijn gemak gevoeld bij alle rijinstructeurs. De instructeurs kijken echt naar wat de leerling nodig heeft en na de lessen bespreek je altijd hoe het ging. Ze geven daarbij ook feedback wat super leerzaam is. Doordat de lessen echt op de leerling zijn aangepast merk je snelle vooruitgang. Verder zijn ze altijd super positief en helpen je goed toe te werken naar je examen. Kortom, echt een hele goeie aanrader!! Ik ben blij dat ik mijn rijbewijs heb maar ik mis wel echt het wekelijkse gezellige uurtje:)
Advertisement
Jesse Louissen
Jesse Louissen
2023.11.10
Tijdens mijn rijlessen veel geleerd van de verschillende instructeurs bij de rijschool. Ze laten je reflecteren op hoe je zelf gereden hebt. Doordat je hier zelf goed over nadenkt, leer je beter autorijden. Ze nemen de tijd voor je en geven je goede adviezen. Er hangt een ontspannen sfeer in de auto en ik heb me zeer op mijn gemak gevoeld. Ik beveel deze rijschool zeker aan!
Reply from Rijschool Geluk 2023.11.10
Jesse bedankt voor de fijne samenwerking we wensen je veel veilige kilometers
halal meatexpress
halal meatexpress
2023.11.02
In een keer m'n rijbewijs gehaald
Piet Mens
Piet Mens
2023.08.16
Echt een super rijschool! Fijne instructeur, fijne verzamel plek waardoor je geen tijd kwijt bent tijdens je rijles om mensen naar huis te brengen. Ik ben er tevreden met deze rijschool en raad het aan om hier lessen te nemen.
Reply from Rijschool Geluk 2023.08.16
Dank je wel. Je was een fijne leerling.wij van rijschool geluk wensen je veel veilige kilometers. Gr het hele team
R.A.W.
R.A.W.
2023.07.30
Een hele fijne rijschool met top instructeurs. Als je hier gaat lessen dan heb je de keuze uit verschillende mensen, heb je niet echt een klik met een instructeur? Probeer dan gewoon een ander, ze zijn allemaal heel professioneel op eigen manier. Let wel op, momenteel rijden zij niet in de avond of weekend. Dus het kan lastig zijn als je fulltime werkt. Ik heb door mijn eigen prive situatie wat langer gedaan over het behalen van mijn rijbewijs maar heb geen spijt. Je word hier gewoon goed ondersteund en ze zullen je altijd helpen. Bedankt dames en heren van Geluk!
Advertisement
jellypudding
jellypudding
2023.05.29
Mark Eijgelsheim
Mark Eijgelsheim
2023.05.04
Hier binnen een jaartje op mijn gemak in 1x mijn motorrijbewijs gehaald dankzij Leslie. Vooral op zaterdag kunnen lessen, dus prima te doen naast je werk.
Lilo K
Lilo K
2023.04.25
Zou jonge dames niet aanraden om hier te gaan lessen. Zelf niet zo’n fijne ervaring gehad hier.
Bram R
Bram R
2023.04.19
Motorles gehad van Leslie, top instructeur! Beide AvB en AvD in 1x gehaald. Leslie legt alles goed uit en herhaald het geduldig wanneer nodig. Het beste vind ik dat Leslie verbeterpunten op een manier fijne manier zegt zodat je er geen slecht gevoel van krijgt. Ook zegt Leslie het altijd wanneer er wat te verbeteren is, zodat je zo goed mogelijk voorbereid bent voor het examen.
Advertisement
Anne
Anne
2023.03.23
Hele fijne rijschool! Leuke en leerzame lessen. Zowel theorie als praktijk examen in 1 keer gehaald. Aanrader als je echt goed wil leren autorijden!
Reply from Rijschool Geluk 2023.03.23
Bedankt voor de fijne samenwerking Veel veilige kilometers
Olivier N.
Olivier N.
2023.03.14
De rijschool is een aanrader. Je bent in goede handen bij de instructeurs. Je wordt uitgedaagd en tegelijk hebben ze ook heel veel geduld met je. Ze passen zich op jou aan. Top!
Reply from Rijschool Geluk 2023.03.14
Hoi Olivier je bent / was een prettige leerling om mee te werken TOP GEDAAN
jeroen7X
jeroen7X
2023.02.19
Erg fijne rijschool! Ik ben in oktober 2019 begonnen en heb afgelopen week eindelijk mijn rijbewijs op de derde poging gehaald. Het duurde allemaal erg lang wegens Corona, een blessure aan mijn kant en vertragingen vanuit het CBR. Fijne begeleiding en ze leggen alles duidelijk uit en hoe je het het best kan aanpakken. Zeker een aanrader!
Reply from Rijschool Geluk 2023.02.19
Veel veilige kilometers jeroen