Retourkoop.nl

retourkoop.nl

Retourkoop.nl Reviews

Excellent rating
4.6
102 reviews Verified
Retourkoop.nl
%title%

%offer%

Reviews ( 102 ) 4.6

Gerard ogg
Gerard ogg
2024.03.26
Wel snel geleverd, maar niet zo als in de advertentie staat. Ging om kitchenaid met mengkom ruim 4 liter maar hij komt met een kom van 2,4 liter, het excuus was dit licht aan de fabrikant en niet aan ons. Toch wel waardeloos. Ik zou hier niet gauw weer wat bestellen.
Advertisement
K P
K P
2024.03.21
Jordan hij heeft mij geholpen super aardig en lief, hij geeft goed informatie
Chris Goedholt
Chris Goedholt
2024.03.16
Vriendelijk geholpen en wat een geweldig concept dat verkwisting tegengaat
Jeffrey
Jeffrey
2023.10.27
Laatst afzuigkap gekocht wat gebruikers sporen maar doet het als nieuw netjes ingepakt!
Hans de Haan
Hans de Haan
2023.10.25
Ik mijn artikel getour gestuurd omdat dit artikel niet was wat ik ervan verwacht had, en dit is uitstekend afgehandeld. Ook reageren de medewerkers prompt en accuraat. Ik ben zeer tevreden over ze.
Advertisement
Ellis Greeven
Ellis Greeven
2023.10.24
Retourkoop complimenten namens ons! Wij, tevreden klanten die een eenvoudige nieuwe WC bril zochten want die we hadden was geheel stuk. Fijn voor onze portemonnee maar minstens zo fijn voor onze aardkloot. Waarom nog meer materialen ge-/verbruiken als het al gemaakt was maar om wat voor reden retour gezonden.
ria
ria
2023.10.24
Product was nieuw. Alleen de doos was beschadigd. Goed initiatief om teruggestuurd producten niet te vernietigen maar weer te verkopen.
Jaap Wolterson
Jaap Wolterson
2023.10.24
Apparaat was nieuw, maar had transportschade, die alleen maar als tekst beschreven was als een 'barst' in de behuizing zonder een afbeelding ervan. De 'barst' bleek een scherf van 2x5 cm. te zijn, die helaas ontbrak, zodat ik de ontstane opening met ducktape moest dichtplakken, daar was ik niet blij mee.
Henri Bosch
Henri Bosch
2023.10.24
Product snel geleverd, en was in nieuwstaat
Advertisement
Hidde de Bruijn
Hidde de Bruijn
2023.10.02
Mijn Duux ventilator werd snel geleverd en werkt gewoon helemaal top!
peter goemaere
peter goemaere
2023.09.30
Aangekocht product voldeed aan de verwachtingen.geen minpunten
simon wierstra
simon wierstra
2023.09.28
De aankoop is naar wens verlopen. Had pas na de aankoop in de gaten dat het door anderen teruggezonden is. Op de website zou dat eigenlijk goed aangegeven moeten worden. Ben overigengs wel tevreden met de aankoop.
H. Grouwstra
H. Grouwstra
2023.09.28
Ik heb Nike schoenen gekocht. Ze zagen eruit als nieuw en ze zaten nog in de originele doos. Prima koop met wat extra korting.
Advertisement
Mry Dekker
Mry Dekker
2023.09.28
Mooie ventilator besteld. Snel verstuurd, alleen helaas miste een onderdeel. Dit was niet vermeld bij de productomschrijving. Ik heb contact opgenomen en het werd meteen opgelost (onderdeel nagestuurd). Mooi product voor een mooie prijs ontvangen en ook goede service! Ik raad retourkoop aan.
Dennis Burger
Dennis Burger
2023.09.12
Edmond de Savornin Lohman
Edmond de Savornin Lohman
2023.09.11
Doos was niet nieuw - produkt functioneert prima.
Ger en Els Stout
Ger en Els Stout
2023.09.09
Advertisement
Sjef Dielissen
Sjef Dielissen
2023.09.09
Prima webshop met een zeer professionele klantenservice en snelle afhandeling. Ik zal er in de toekomst zeker weer kopen.
Peggy der Kinderen
Peggy der Kinderen
2023.09.09
Ik heb een poffertjespan en een wafelijzer gekocht en ben er zeer te vrede over . 👍
Arnold doeve
Arnold doeve
2023.09.07
Leuk platen spelertje , Alleen raar dat die standaard zonder stofkap word geleverd