Reshiner

reshiner.cz

Reshiner Reviews

Excellent rating
5.0
22 reviews Verified
Reshiner
%title%

%offer%

Reviews ( 22 ) 5.0

pavla seidlerova
pavla seidlerova
2024.05.13
Ochota, flexibilita a neuvěřitelná kvalita! Potřebovala jsem vyčistit interiér po převážení kocoura a vrátilo se mi čisté a voňavé auto, kde po kočičím zápachu není ani stopa! Doporučuji.
Advertisement
Hana Kuzníková
Hana Kuzníková
2024.05.13
Super domluva i vysledek, doporucuji :))
Standy HO
Standy HO
2024.04.20
Moc děkuji panu Veselému AKA Reshiner za vyčištění interiéru vozidla. Bojovali jsme dlouho s fleky na sedadlech (zřejmě od počurání dítětem) a konečně se díky němu podařilo, že jsou pryč. Pan Veselý skvěle komunikuje, průběžně dává informace o průběhu čištění a přidá i fotodokumentaci. Skvělým benefitem je after care servis, kdy v případě, že se něco nepovede nebo vyjeví po čištění, tak pan Veselý osobně přijede a vyřeší vše v rámci služby. Pokud se někomu nechce do čištění nebo chce dát nový šmrnc vozidlu, tak doporučuji. Přidávám fotografie po čištění.
Jokl Filip
Jokl Filip
2024.04.16
Tuto firmu můžu jedině doporučit! Po první návštěvě jsem přesvědčený, že budu pravidelným zákazníkem
Miroslav Duna
Miroslav Duna
2024.04.07
Maximálně doporučuji, skvěle se postarali o mé auto
Advertisement
Jířa Kortanová
Jířa Kortanová
2024.03.23
Skvělý přístup, kvalitní služby. Mohu jedině doporučit. Pan Ladislav umí zázraky 😊
Jan Hrášek
Jan Hrášek
2024.03.22
Určitě doporučuji, již několikátá spolupráce při čištění našich firemních vozidel se společností RESHINER pana Veselého.
Petra Prochazkova
Petra Prochazkova
2024.03.15
Všem opravdu vřele doporučuji. Naprosto skvělá práce. Velká ochota, velmi milé a přátelské jednání, skvělá domluva. Pán je velký detailista a jeho práce je opravdu skvělá. Nechávala jsem vyčistit kompletně interiér auta a opravdu klobouk dolů, co dokázal. Vše je top vyčištěné a interiér vozidla k nepoznání. Nevěřila bych, jak dokáže vyčistit autosedačky, které už jsem si myslela, že nikdo nezachrání. Takže veliké díky a opravdu všem vřele doporučuji!!!!!!
adam Dvorak
adam Dvorak
2024.03.15
Advertisement
Pavel Vaněk
Pavel Vaněk
2024.03.13
Pan Veselý nám čistil rodinného Hyundaie. Vzhledem k tomu v jakém stavu bylo auto před čištěním jsme VELICE spokojeni! Domluva byla rychlá, termín jsme dostali hned. Příjemný a milý pán, fanoušek aut :) Cena příjemná za poskytnuty servis
Dominik Majera
Dominik Majera
2024.03.06
Skvělá práce. Ochota se přizpůsobit s rychlostí a kvalitou jsou něco, co se v dnešní době jen tak nevidí. Díky Láďovi za jeho servis. Doporučuji všem.
Lucie Kubálová
Lucie Kubálová
2024.03.01
Po skvrnách ani stopy, jako nové👏🏽 pán je vstřícný a na čištění k nám dojel, domluva bez problémů:) Fotka před a po
Matěj Šmiták
Matěj Šmiták
2024.02.21
Pan Veselý nám čistil pohovku a křeslo. Byli jsme velice spokojeni!
Advertisement
Igor Chvatal
Igor Chvatal
2024.02.21
Skvěle vyčistil naši koženou pohovku, poměrně rychle, nenechal nikde ani píď bez umytí, servis co stojí za to!!!
Nicola Šnajdrová
Nicola Šnajdrová
2024.02.21
Láďa je skvělý a hlavně mobilní detailer, tepoval nám s přítelem nejedno auto a vždy jsme byli velmi spokojení!
ten_claw2
ten_claw2
2024.02.21
Čištění gauče skvělá rychlá domluva, perfektně odvedená práce a za dobrou cenu
Tarkan Arefe
Tarkan Arefe
2024.02.21
Mohu vynachválit. Všechno proběhlo hladce a bez problému. Auto jako nové.
Advertisement
Tomáš Kudla
Tomáš Kudla
2024.02.21
Spokojenost.
Jan Chimi
Jan Chimi
2024.02.21
Šimon Vaněk
Šimon Vaněk
2024.02.21
Majitel byl vstřícný a pohotový. Auto vyčistil skvěle. :)