Rensol zonnepanelen

rensol.be

Rensol zonnepanelen Reviews

Excellent rating
4.9
244 reviews Verified
Rensol zonnepanelen
%title%

%offer%

Reviews ( 244 ) 4.9

Sven Horicx
Sven Horicx
2023.12.30
Vanaf het eerste kontact was er een goede verstandhouding tussen ons als klant en Rensol. Bij vragen werd er snel en accuraat gereageerd. Voor de rest werden wij bij elke stap goed geïnformeerd en begeleid van Rensol uit. De installatie is snel en vlot verlopen door heel sympatieke installateurs. Na de installatie werd alles keurig overlopen. Rensol staat echt garant voor zijn product en service!
Advertisement
Gil Devogelaere
Gil Devogelaere
2023.12.22
Heel tevreden van de installatie van onze zonnepanelen. Vanaf de offerte tot de installatie en het in orde brengen van de administratie is alles zeer goed verlopen en alles heel goed georganiseerd.
anthony van loo
anthony van loo
2023.12.20
Impeccable installation très rapide et service de qualités
Vincent Theys
Vincent Theys
2023.12.19
Super tevreden van de professionaliteit en opvolging van Rensol! Nadien makkelijk te bereiken. Aanrader!
christine vierendeel
christine vierendeel
2023.12.14
Zonnepanelen laten plaatsen met Rensol en alles ging super goed. En het klein probleempje dat er was is de dag erna opgelost. Dus ook een goede nadienst! Zeer zeer tevreden, van de start tot het einde.
Advertisement
JAN DEMYTTENAERE
JAN DEMYTTENAERE
2023.12.14
Zeer tevreden over ganse project: de vertegenwoordiger kwam eerst persoonlijk langs en legde alles zeer nauwgezet en zorgvuldig bij mij thuis uit - hij nam daarvoor ruim de tijd (groot deel van de voormiddag). Dus helemaal niet met een vlugge video conference zoals vele andere leveranciers dat tegenwoordig doen. De vertegenwoordiger controleerde ook eerst alles ter plaatse: verzekeringskast, aarding, dak, huidige installatie & omvormer, hij nam grondig alle afmetingen. Hij vroeg ook details over mijn huidig verbruik en maakte diverse simulaties om de optimale configuratie uit te dokteren. Heel belangrijk: het ging niet over een eerste installatie maar een uitbreiding van een bestaande installatie wat een uitdaging op zich is. Geen enkele andere leverancier bood me een goede oplossing: sommigen beweerden dat het gewoon niet mogelijk was mijn bestaande serie panelen uit te breiden; anderen vertelden me dat ik moest upgraden naar drie-fase netwerk (dus een bijkomende investering); een andere leverancier "X" stelde me zelfs voor al mijn huidige panelen te demonteren en af te voeren naar het containerpark en een volledig nieuwe installatie te kopen bij hen ("X") - ik heb de vertegenwoordiger van leverancier "X" uiteindelijk zelf naar containerpark verwezen. Enkel Rensol bood me een zeer practische oplossing door extra zonnepanelen toe te voegen aan de bestaande, mits een vervanging van de oude omvormer naar een krachtigere versie. Er werd ook handig gebruik gemaakt van diverse oriëntaties van mijn dak zodat ik nu al vanaf de voormiddag tot de avond optimale productie heb van energie, gespreid over de ganse dag. Ook de installatie verliep vlekkeloos (en minder dan 3 maand na de bestelling lagen de panelen al op mijn dak); en ook de totale productie (oude + nieuwe panelen) is helemaal zoals die werd berekend en beloofd. Dus in totaal zowel heel tevreden van de leverancier (voorbereiding, advies, plaatsing & opvolging) alsook van de kwaliteit van de geleverde producten (panelen & omvormer). Een zeer goede investering!
Brigitte Van Wilder
Brigitte Van Wilder
2023.12.14
In augustus lieten wij 18 zonnepanelen plaatsen en een thuisbatterij op aanraden van Rensol. Alles verliep heel vlot: de offerte, overeenkomst, planning en plaatsing. Zeer vriendelijke mensen met oog voor detail. 1 dakpan lag na de werken niet volledig op zijn plek waardoor we een klein lekje hadden maar ze zijn dit meteen komen herstellen in het weekend zodra we dit lieten weten. Niets op aan te merken, enkel aan te raden!
Simon De Boeck
Simon De Boeck
2023.12.14
Christophe Mellaerts
Christophe Mellaerts
2023.12.14
Advertisement
Gilbert Grard
Gilbert Grard
2023.12.13
Bedrijf is zeker aan te bevelen. Vanaf de overeenkomst begin september tot de installatie eind november is alles vlekkeloos verlopen . Dikke proficiat aanr het ganse team en zeker ook de mensen van de uitvoering, heel goede aangepakt en professioneel afgewerkt
Janpieter Dherdt
Janpieter Dherdt
2023.12.13
De samenwerking met Rensol was een (h)eerlijke ervaring. Professionele aanpak van offerte tot realisatie. Vlotte installatie met bijkomende opvolging is verzekerd. T O P !
J V
J V
2023.12.12
Correct advies, vlotte afhandeling, zeer proper afgewerkt, vakmensen
Anna Tuymans
Anna Tuymans
2023.12.12
Wat een ervaring! Na een grondige voorbereiding en een duidelijke planning kwamen de installateurs met het materiaal. Rustig doorwerkend volgden ze de afspraken en voerden alle werken uit. De aansluiting werd gemaakt en alles werd opgeruimd. Na een grondige uitleg is het enige wat we nog merken, een lagere energiefaktuur!
Advertisement
Annelies Jongert
Annelies Jongert
2023.12.11
We hebben via mijn broer kennis gemaakt met Rensol. Snelle service , correcte prijs, en goede opvolging. We hebben onze buren ook al naar hen doorverwezen. Echt top !
Myriam Zelderloo
Myriam Zelderloo
2023.12.11
Wij hebben paar maanden geleden zonnepanelen laten plaatsen door Rensol. Heel tevreden van! heel professioneel, proper gewerkt, altijd op tijd en met een glimlach! top team!! ik raad dit bedrijf zeker aan!
Patrick April
Patrick April
2023.12.10
Vlotte afhandeling, snelle plaatsing en proper werk geleverd door vriendelijke en correct werkende werkmannen : wij gaan nog voor een uitbreiding en hebben nog zonnepanelen bijbesteld.
HEDWIG VERGEYLEN
HEDWIG VERGEYLEN
2023.12.10
Zeer professionele aanpak, communicatie en installatie. Uitstekende service na verkoop.
Advertisement
Bart Theys
Bart Theys
2023.12.09
Correcte en heel volledige informatie. Vriendelijk en responsief. Proper werk. Afspraken worden nagekomen. Duidelijke communicatie.
Chris De Smedt
Chris De Smedt
2023.12.09
Ik ben uiterst tevreden om met de firma Rensol in zee te zijn gegaan wat betreft de plaatsing van zonnepanelen en een thuisbatterij . Alle contacten volgden elkaar feilloos op. Een dikke pluim aan de betreffende verkoper, de installatietechnici, de administratieve krachten; kortom aan elk van jullie allen. Zelfs toen er bij het heropstarten van de elektriciteit een keukentoestel het begaf, brachten jullie alles via de verzekering onmiddellijk in orde. Julie betrachten de perfectie en maken dit ook waar , alvast voor mij. Proficiat.
Astrid Anciaux
Astrid Anciaux
2023.12.09
Fiable et professionnel ! Je recommande 👍🏻👌🏻 Voor de uitbreiding van de zonnepanelen vertrouw ik ook Rensol ! 🙌🏽
Reply from Rensol zonnepanelen 2023.03.09
Merci Astrid !