Renico

renico.dk

Renico Reviews

Excellent rating
4.9
7 reviews Verified
Renico
%title%

%offer%

Reviews ( 7 ) 4.9

Anodyne
Anodyne
2023.06.08
Positive
Professionalism
Vi er er meget tilfredse med den altid grundige rengøring.
Reply from Renico 2023.06.09
Hej :) Det er vi meget glade for at høre! Vh Blanka fra CleanWise
Advertisement
Laura
Laura
2023.05.18
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
We’ve used CleanWise for over a year now and have been very happy with their cleaning. They are thorough, very friendly and very flexible if we have to change our time slot. We’ve already recommended them to several friends.
Reply from Renico 2023.06.09
Hej Laura Thank you for your recommendations, both here and in your circle :) Vh Blanka fra CleanWise
Mikkel Kjeldsen
Mikkel Kjeldsen
2023.05.18
Positive
Quality
Value
Vi har modtaget privat rengøring af CleanWise i knapt et år. Vi er yderst tilfredse med tjenestens grundighed såvel som virksomhedens drift. Vi har haft andre leverandører tidligere, også til lavere pris, men ingen som helt har kunnet måle sig med CleanWises professionalisme eller levere samme jævnt høje niveau. De sørger for eget udstyr, kan imødekomme specialønsker og gør rent på steder, vi ikke vidste fandtes.
Reply from Renico 2023.06.09
Hej Mikkel Det er jeg glad for at høre, det giver jeg videre til jeres faste rengøringsdame :) Vh Blanka fra CleanWise
Teresa Ariosto
Teresa Ariosto
2023.05.17
We are very happy with CleanWise they’re reliable punctual and the cleaning is top notch
Reply from Renico 2023.06.09
Hej Teresa Thank you for the recommendation, we will continue in the same way :) Vh Blanka from CleanWise
Peter Pedersen
Peter Pedersen
2021.05.12
okay god rengøring
Advertisement
Hanne Olsen
Hanne Olsen
2020.07.08
Sasja Andersen
Sasja Andersen
2020.03.31
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Vi hyrede CleanWise til at gøre rent i vores nye bolig. Vi fik en fantastisk service og meget god og effektiv rengøring. Jeg kan varmt anbefale at bruge dette firma til rengøringsopgaver.
Reply from Renico 2020.08.18
Kære Sasja, tusind tak for dine rosende ord. Vi sætter stor pris på at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse! Mvh. CleanWise ☺️