Holistic Healing

Holistic Healing Reviews

Excellent rating
4.7
17 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (17)
Doreen McCurdy
Doreen McCurdy
2023.02.05
Helaas heb ik niet zo'n ervaring als de anderen. Rene lijkt heel kundig, maar vraagt je voor een tuina massage te ontdoen van BH en lange broek. Dit is niet normaal en niet correct. Helaas zijn mijn klachten erger geworden ipv beter er is ook te weinig rekening gehouden met mijn enkel blessure, die is nu ook weer verergert, al bij al is het tegen gevallen en heb ik geen goed gevoel aan de manier van behandelen en de behandeling over gehouden. Jammer dat je zo onprofessioneel reageert op mijn review, het is feedback op mijn ervaring en die is niet goed. Mijn klachten zijn fysiek en erger geworden door de behandeling. Daar zou je wat mee kunnen doen ipv in de aanval gaan. De ontspanning is van korte duur geweest dus die heb ik inderdaad weggelaten hierboven. De reactie die je hebt gegeven hier en in het directe contact maken het alleen maar meer dat ik dit review wilde schrijven en laten weten aan anderen.
Reply from Holistic Healing 2023.02.05
Jammer dat je het zo hebt ervaren en is tegengevallen. Zeker ook de extra tijd die ik voor je heb genomen niet heeft mogen baten. De volgende dag gaf je aan meer ontspanning in je lijf te voelen en dat met name de complexere “niet fysieke” klacht was verergerd. ik vraag inderdaad of de client deze de bh uit wil doen die onder de kleding zit of de broek uit te doen. Dit omdat de bh in de weg zit bij dieper in de spieren/over de Wervel masseren en stretchstof van broeken de druw/grijp beweging voor mij bemoeilijkt (glij weg). Jij wilde de broek en bh aanhouden aan en dat is natuurlijk helemaal prima. Ik zal je feedback meenemen. Ik wens je heel veel succes met het oplossen van onderliggende oorzaken van je klachten. Hartelijke groet, René
Advertisement
Raymond Felix
Raymond Felix
2020.03.04
Bijzondere massage behandeling van een een bekwaam masseur.
Reply from Holistic Healing 2020.03.08
Dank je Raymond, tot binnenkort!
Tamara Schellekens
Tamara Schellekens
2020.02.25
Ik ben zwinger en kreeg last van echte "zwangerschapskwaaltjes". Mijn benen stonden in "brand". Na een behandeling bij Rene voelde het meteen veel beter aan. Ik kon beter (door)slapen, voel minder pijn en het was echt een verademing. Rene neemt ook alle tijd voor je, legt alles rustig uit, bouwt met zijn energie de massage op en kijkt ook echt wat het beste is voor je vanuit een holistische invalshoek. Ook is hij prettig in de communicatie en past echt een vernieuwende techniek toe, die ik nog niet kende. Erg fijn! Ik ben van mijn klachten af en het is zo'n goed gevoel! Ik kom zeker terug.
Reply from Holistic Healing 2020.02.25
Dank je Tamara! Tot binnenkort
Tamara Schellekens
Tamara Schellekens
2020.02.12
recommends
Door mijn zwangerschap heb ik last van kleine kwaaltjes. Helemaal definiëren kan ik niet, maar de hevige pijn in mijn bovenbenen was niet meer te houden. Soms werd ik wakker in de nacht en dan leek het alsof ik steken in mijn been had. Al na een keer een speciale gehad te hebben bij René was het verholpen. Ik kan weer slapen en dat is een verademing. René neemt alle tijd, bespreekt eerst de klachten met je door en kiest dan zorgvuldig een behandeling uit. Dit is een prettig proces. Ook creëert hij hierdoor vertrouwen. Ik zou René zeker aanraden, ook tijdens de zwangerschap. Ik kom zeker nog eens terug!
Judith de Brouwer
Judith de Brouwer
2019.12.08
recommends
Vorige week was ik bij Rene voor een qigong tuina massage puur uit nieuwsgierigheid. Ik vond het een bijzondere ervaring met als resultaat meer ontspanning maar ook meer energie. Rene is gedreven, professioneel en neemt echt de tijd voor je.
Advertisement
Judith de Brouwer
Judith de Brouwer
2019.12.08
Vorige week was ik bij Rene voor een qigong tuina massage puur uit nieuwsgierigheid. Ik vond het een bijzondere ervaring met als resultaat meer ontspanning maar ook meer energie. Rene is gedreven, professioneel en neemt echt de tijd voor je.
Reply from Holistic Healing 2019.12.08
Dank je Judith! ?
sabrienna Bouwense
sabrienna Bouwense
2019.12.03
Vorige week was ik voor het eerst bij René. Ik heb al een tijd last van mijn schouder. En door deze massage is het iets minder geworden. Ik raad het zeker aan. Ik ga zeker nog terug. Gr sabrienna
Reply from Holistic Healing 2019.12.03
Dank je Sabrienna!
Sabrienna Bouwense Jourdan
Sabrienna Bouwense Jourdan
2019.12.03
recommends
Ik was vorige week voor het eerst bij René. Ik heb al een tijdje last van mijn schouder en nek. En na deze heerlijke massage werd het al iets minder. hij legt alles goed uit. En masseert heerlijk. Ik zou het zeker proberen. Ik kom zeker terug
Patty Lie
Patty Lie
2019.12.02
Zaterdag 30 november was mijn 1e afspraak bij Holistic massage. Ik koos voor een chinese massage. Ik vond het een byzondere massage en ik heb meteen een 2e afspraak gemaakt. Ik geef de masseur een vette voldoende. Een 9.
Reply from Holistic Healing 2019.12.02
Dank je Patty! ?
Advertisement
Liestra Kerdijk
Liestra Kerdijk
2019.11.28
Heb het als heel fijn ervaren alle negatieve energie uit je lichaam. Zou het een iedeer willen aanraden.
Reply from Holistic Healing 2019.11.28
Dank je Liestra ?
Manon van den Berge
Manon van den Berge
2019.11.20
recommends
"Ik ben inmiddels een paar keer voor zowel een Qigong Tuina behandeling als ontspanningsmassage bij René geweest. Het is werkelijk fantastisch. Mijn schouders, nek en rug die jarenlang vast zaten zijn nu heerlijk soepel. Ik boek nu wekelijks een massage bij hem om alles soepel te houden. Echt een aanrader!"
Naya Zamborain Mason
Naya Zamborain Mason
2019.10.15
Great. Every visit to holland I go. Very proffessional
Helma van Gerve
Helma van Gerve
2019.01.16
Van René heb ik diverse massages mogen ontvangen. Hij is deskundig en door zijn massages kom je tot innerlijke rust. De dag voordat ik examen ging doen heb ik een ontspanningsmassage gehad waardoor ik de dag erna met vertrouwen en redelijk relaxed mijn examen heb gehaald. Ook voorkom je klachten zoals nek- en schouderproblemen die door beeldscherm- of zittend werk kunnen ontstaan. Je spieren blijven soepel. De bewustwording van je lichaam verbeterd. Zelf doe ik zittend en tillend werk en dat kan zwaar zijn. Gelukkig heb ik geen rugklachten en waarschijnlijk krijg ik die vanwege zijn massages ook niet.
Reply from Holistic Healing 2018.02.25
Dank je voor je aanbeveling Helma
Advertisement
Karin Beijer
Karin Beijer
2018.03.15
Reply from Holistic Healing 2018.03.15
Dank je voor de aanbeveling Karin!
Helma van Gerve
Helma van Gerve
2017.11.07
recommends
Van René heb ik diverse massages mogen ontvangen. Hij is deskundig en door zijn massages kom je tot innerlijke rust. De dag voordat ik examen ging doen heb ik een ontspanningsmassage gehad waardoor ik de dag erna met vertrouwen en redelijk relaxed mijn examen heb gehaald. Ook voorkom je klachten zoals nek- en schouderproblemen die door beeldscherm- of zittend werk kunnen ontstaan. Je spieren blijven soepel. De bewustwording van je lichaam verbeterd. Zelf doe ik zittend en tillend werk en dat kan zwaar zijn. Gelukkig heb ik geen rugklachten en waarschijnlijk krijg ik die vanwege zijn massages ook niet.
Oline Gunawan
Oline Gunawan
2017.10.31
recommends
Caroline Gunawan
Caroline Gunawan
2017.06.24
Reply from Holistic Healing 2018.02.25
Dank je voor je aanbeveling Caroline
Advertisement