Solnas Rena Ytor AB

Solnas Rena Ytor AB Reviews

Excellent rating
4.9
34 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (34)
Anna Ciesek
Anna Ciesek
2021.03.02
Bardzo dobra firma specjalizująca się w sprzątaniu, domów, biur,szkół, przedszkoli, mająca wysoki standard usług
Advertisement
Karin Sjöborg
Karin Sjöborg
2020.02.01
Mia Hemmestad
Mia Hemmestad
2020.01.21
Mycket nöjda med servicen!
Elin Mendola
Elin Mendola
2020.01.18
Annika Andersson
Annika Andersson
2020.01.17
Vi har anlitat Solnas Rena Ytor i många år och har aldrig haft ett bättre företag att göra med. Duktig personal, ställer alltid upp och är otroligt pålitliga.
Advertisement
Thomas Lövström
Thomas Lövström
2020.01.17
Mycket nöjd!
Kerstin Hallsten
Kerstin Hallsten
2020.01.16
Har anlitat dem i snart tre år. Fungerar väldigt bra! Pålitliga, trevliga och gör ett väldigt fint jobb.
Mattias Schultz
Mattias Schultz
2020.01.15
Vi har alltid haft en bra upplevelse med Solnas Rena Ytor. Trevlig personal, bra bemötande och väldigt nöjda med städningen.
Petra Ölvestad
Petra Ölvestad
2020.01.15
Rena Ytor gör vår vardag så mycket lättare med professionell service både på utförande av städning och övrig kontakt. De är alltid tillgängliga och gör sitt bästa för att lösa uppgifter.
Advertisement
Karin Hammarskiöld
Karin Hammarskiöld
2020.01.15
Pålitliga, vänliga och väldogt bra städhjälp!
Anna Kardell
Anna Kardell
2020.01.14
Väldigt nöjd med städningen, testade några olika företag men tycker Rena Ytor var överlägset bäst. Mitt hem är alltid välstädad och jag upplever även att de gör det lilla extra. Även lätt att få kontakt med företaget, de ger en bra service och är lyhörda.
Babak Varfan
Babak Varfan
2020.01.14
Väldigt nöjd med deras städning!
ingrid anderzen
ingrid anderzen
2020.01.14
Hej, jag har haft kontakt med Solnas Rena ytor i ca 5 år och haft samma person som kommit hit. Jag älskar att komma hem på tisdagar då mitt hem luktar fräscht och rent. Allt har fungerar toppen under alla år och jag är mycket nöjd.
Advertisement
Åsa Holstein
Åsa Holstein
2020.01.14
Bästa städfirman vi har anlitat och vi har nu varit kunder i fler år! Supernöjda!
Caroline Halldén
Caroline Halldén
2020.01.14
Blev tipsade om Solnas rena ytor av kompisar som anlitat dem i många år. Proffsigt initialt möte. Efter snart tre år är vi lika nöjda. Samma tjej hela tiden. Alltid lika härligt komma hem till en välstädad lägenhet. C och H
Martina Sovre
Martina Sovre
2020.01.14
Vi är jättenöjda med vår trevliga och duktiga städerska. Rekommenderar varmt Solnas Rena Ytor!
Camilla Kuylenstierna
Camilla Kuylenstierna
2020.01.14
Har haft Solnas rena ytor i många, många år nu och kommer inte byta. Alltid tillgängliga, serviceinriktade och trevliga. Vår speciella kvinna som kommer till oss är otroligt duktig och tar egna initiativ varje gång. Livet skulle inte kunna funka utan Solnas Rena Ytor!
Advertisement
Erika Winby
Erika Winby
2020.01.14
Vi har anlitat Solnas rena ytor i drygt 5 år och är mycket nöjda! Allt har fungerat jättebra från den initiala kontakten och tills nu. Vi har haft samma städerska hela tiden och skulle aldrig byta till ett annat företag De gör vår vardag så mycket lättare, trevligare och renare! :)
Pernilla Halldin
Pernilla Halldin
2020.01.14
Har haft Rena Ytor i många år och de är alltid flexibla, duktiga och svarar snabbt.
Eva Westberg-Hyden
Eva Westberg-Hyden
2020.01.14
Nöjd kund sedan många år tillbaka. Inte bara med veckostädning utan även med fönsterputs.