Fysiotherapie Iburg Rotterdam Hillegersberg | 010Sportfysio

Fysiotherapie Iburg Rotterdam Hillegersberg | 010Sportfysio Reviews

Excellent rating
4.9
78 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (78)
Suthes Balasooriyan
Suthes Balasooriyan
2022.07.13
Tweemaal een jaar gerevalideerd bij Joris na voorste kruisband reconstructies. Naast de uitstekende fysieke begeleiding om de knie zo sterk en stabiel mogelijk te maken, is het ook gewoon een fijn persoon om mee te werken. Daarnaast altijd ondersteunend in mijn (sport)doelstellingen, ook gedurende het herstel. Dit heeft zeker geholpen in het lange, soms mentaal zware, traject na een vkb-reconstructie. Verder beschikbaar in de avonduren, dus goed te plannen i.c.m. werk.
Advertisement
kenrich Lieveld
kenrich Lieveld
2022.06.28
Zoek en gij zult vinden was mijn motto! Toen vond ik fysiotherapie Iburg! Als actief sporter zijn blessures funest en ging 1e zelf dokteren met oefeningen en foamrollen. Helaas bleef resultaat uit. Chiropractor misschien…..helaas na 4 sessies geen verlichting wel een betere houding! met een pijn score van 8 zocht ik verder. Ik raakte geïnspireerd door een athleet die op BVO niveau actief is. Daar is hij geholpen met dry needling en was vrij direct pijn vrij! Zelf direct actie ondernomen en kwam bij Fysiotherapie Iburg terecht . Spannend naalden in je lijf! Maar na goed geïnformeerd en een top anamnese naam mijn vertrouwen alleen maar toe. Ik nam plaats op de bank en plande wekelijks een behandeling en daarna 2 wekelijks een behandeling. Totaal na 5 behandelingen verder geheel pijn vrij. Fysiek mentaal helemaal weer op en top. Bedankt fysiotherapie Iburg
Frank Weik
Frank Weik
2022.06.26
Met afstand de beste fysio in de regio
Nilsa Harney
Nilsa Harney
2022.06.14
Deze fysio praktijk is echt super! Mijn fysio (Kate) was uiterst professioneel en ze zorgde ervoor dat ze een diepgaande geschiedenis nam voordat ze oplossingen aanbood. We spraken over hoe ik mijn behandeling kan afstemmen op mijn fysieke beperkingen en toekomstige doelen. Dit maakte echt een verschil voor mij omdat ik bij elke stap betrokken was. Ik raad deze praktijk echt aan omdat ze behandelspecialisten hebben voor elk type blessure; ze zijn open, communicatief en professioneel.
Marjoleine Crone
Marjoleine Crone
2022.05.21
Aanrader! Ik was binnen 1 sessie van de pijn tussen mijn schouderbladen af. Ook oefeningen meegekregen om dit zo te houden. Bedankt!
Advertisement
Erik van Schelven
Erik van Schelven
2022.04.22
De fysiotherapeut luistert goed naar de patiënt en denkt met je mee.
Kam Wo Lau
Kam Wo Lau
2022.04.08
I received my treatment from Kate. She is very friendly, helpful and professional. She had provided a lot of good advice for me to improve my (long-term) condition, which makes me feel much better after the treatment. 100% recommend!!
Milan Frenk
Milan Frenk
2022.02.02
Een maand geleden kwam ik terecht bij Fysio Iburg met een liesblessure. Hier loop ik al een jaar mee rond, verschillende behandelingen geprobeerd maar helaas zonder resultaat. Na echter 3 behandelingen bij Arnold waren mijn klachten verdwenen. Ik ben de praktijk daarom zeer dankbaar voor hun kundige behandelingen. Hierdoor kan ik weer sporten zoals voorheen!
Frank Van Hemert
Frank Van Hemert
2022.01.15
Super goed en kundig geholpen door Kate. Had een schouderblessure. Goeie oefeningen meegekregen en na een paar weken blessure/pijn vrij. Wel de oefeningen blijven doen om de schouder sterk te houden. Fysio Iburg Rotterdam zou ik aanraden.
Advertisement
Eelco Schuller
Eelco Schuller
2021.12.06
Super behandeling gehad van Farid. Kwam binnen met flinke rug- en schouderpijn, combinatie van dry needling en ouderwets kraken, volgende dag ging het alweer veel beter. Super!
Remco van der Pluijm
Remco van der Pluijm
2021.08.24
Fantastisch goede ervaring met dry needling. Liep al meer dan een jaar met pijnlijke schouder en na slechts 1 behandeling al enorme verbetering. Na 3 behandelingen nooit meer last.
Reply from Fysiotherapie Iburg Rotterdam Hillegersberg | 010Sportfysio 2012.01.18
Fijn om te horen, we zien inderdaad vaak uitstekende resultaten met dry needling.
Rob
Rob
2021.07.31
Behulpzaam met vakkennis en meedenken met de patiënt om tot een goed eindresultaat tekomen waarbij jezelf verder mee kunt.
Antoine van Nassau
Antoine van Nassau
2021.07.14
Heel erg goed en professioneel van al langdurig bestaande heupklachten afgeholpen. Duidelijke uitleg en vriendelijke prettige behandelaar. Korte wachttijden.
Advertisement
Peter Terhoeve
Peter Terhoeve
2021.07.06
Betreft een professionele praktijk waarin direct op deskundige wijze gewerkt wordt om je klachten te verminderen en/of te laten verdwijnen. Tijdens en na deze behandeling heb ik steeds een goed gevoel overgehouden waarin ik echt merkte dat er aandacht geschonken was aan mijn klachten. Ja de behandelingen waren soms pittig en pijnlijk maar het resultaat was ook snel voelbaar en merkbaar. Daarnaast een ontspannen en prettige sfeer. Top praktijk !
Arnold
Arnold
2021.06.03
Elke behandeling weer professioneel geholpen
martijn ooms
martijn ooms
2021.05.17
Voor klachten met mijn linkerschouder ben ik behandeld door Arnold. Voor dat ik bij Fysiotherapie Iburg kwam was ik al bij drie andere fysiotherapeuten geweest zonder resultaat. Ondanks dat ik al vaker geneedled was deed Arnold dit op een andere manier. Hij deed het erg grondig en kwam veel beter in elke laag van mijn spier. Het resultaat was dat het na de eerste keer al direct beter voelde. Arnold gaf mij ook oefeningen mee om bepaalde spieren te versterken om de klachten in de toekomst te voorkomen, een stukje preventie wat ik bij andere fysiotherapeuten vaak mis. Verder werkt hij stipt op tijd en geeft hij het eerlijk toe als hij iets niet weet, ipv je aan het lijntje te houden, en verwijst je door. Mocht je al langere tijd met klachten zitten dan zou ik fysiotherapie Iburg zeker aanraden.
Okan Turkcan
Okan Turkcan
2021.05.08
Corona revalidatie gehad, was een deskundig en leuk team dat mij twee maal per week geholpen heeft. Als je zelf consistent blijft komen is het zeer hulpvol: ik ging van uitgeput zijn bij het traplopen naar weer 90% de oude binnen vier maanden. Leuke plek, aanrader.
Advertisement
Rowena
Rowena
2021.02.24
Zeer tevreden over de behandeling door Martijn! Mijn langdurige pijn in de schouder is binnen een dag na de eerste behandeling met dry needling aanzienlijk verminderd.
Pieter de Jong
Pieter de Jong
2021.02.19
Hardloopanalyse is echt een aanrader om je prestaties te verbeteren en blessures te voorkomen. 19 februari 2021 Door intensieve training rugpijn en rechter heup behandeld en los gemaakt. Zeer goede behandeling en informatie over thuisoefeningen ontvangen die ik zelf kan gaan doen. De aangeleerde buikspieroefeningen hebben mijn prestaties verbeterd en klachten verholpen. Heb deze oefeningen nu blijvend in mijn trainingsprogramma opgenomen. Hebben brede kennis. Bedankt weer!
Loes Groenendijk
Loes Groenendijk
2021.01.08
Vanwege het vele thuiswerken, slechte houding en stress had ik veel last van mijn schouder en nek. Samen met Fysio Iburg heb ik een plan gemaakt, waarin behandeling en oefeningen binnen een korte termijn hebben gezorgd voor enorm veel verbetering. Ik ben zeer tevreden!