City Apartment - Private Jacuzzi

relaxapartments.pl

City Apartment - Private Jacuzzi Reviews

Excellent rating
4.7
298 reviews Verified
City Apartment - Private Jacuzzi
%title%

%offer%

Reviews ( 298 ) 4.7

Przemek
Przemek
2024.03.10
10 Verified
Exceptional
Advertisement
Rajaa
Rajaa
2024.03.08
10 Verified
شكرا لكم ☺كل شيء ☹لا شيء كان كل شيء جميل
Romianowski
Romianowski
2024.02.29
8.0 Verified
☺Zimmer war super. Waren das erste mal in Gdansk.Alle Museen waren gut zu Fuß zu erreichen. War Toll ☹Leider wird nebenan gebaut und von halb sieben morgens bis halb acht abends konnte man die Fenster nicht öffnen. War schon extrem laut.
Aneta
Aneta
2024.02.28
10 Verified
☺Bardzo dobra lokalizacja. Wyznaczone miejsce w podziemnym garażu, więc nie trzeba szukać parkingu. Apartament super, a relax w jacuzzi nieoceniony. Miło spędziliśmy tam czas ☹Niestety trafiliśmy na roboty budowlane z ciężkim sprzętem tuż naprzeciwko okien , co skutkowało ogromnym hałasem i zbyt wczesną pobudką.
Paulina
Paulina
2024.02.28
8.0 Verified
☹W łazience przełącznik od prysznica był zepsuty i troche źle pachniało z kanalizacji ale tak to wszystko super
Advertisement
Królikowska
Królikowska
2024.02.22
10 Verified
Wspaniały relax dla dwojga ☺Świetny apartament w bardzo dogodnym miejscu Gdańska.Wszystko czyściutkie i przygotowane. Wielki plus za spełnione życzenie specjalne. Wykorzystalismy na maxa strefę relaksacyjną i bardzo się odprężyliśmy. Zamierzamy to powtórzyć.
Emilia
Emilia
2024.02.21
10 Verified
Exceptional
Micewicz
Micewicz
2024.02.20
10 Verified
Exceptional
Patrycja
Patrycja
2024.02.20
10 Verified
Exceptional
Advertisement
Artur
Artur
2024.02.08
9.0 Verified
☺Super lokalizacja, blisko pkp. Mnóstwo dobrych knajpek w pobliżu. Samo centrum. Niedaleko galeria handlowa oraz stare miasto. Sam apartament czysty i przestronny, wanna z jacuzzi dosc spora. Pilot od TV do wyczyszczenia lub do wymiany (niedziałające przyciski).
Kapusta
Kapusta
2024.02.05
2.0 Verified
Nie wrócimy tam na pewno. ☹Obiekt w dobrej lokalizacji, lecz apartament który był zamówiony okazał się 2km dalej od podanej lokalizacji na booking co wyskoczyło dopiero po zapłacie za pobyt. Mieszkanie w pajeczynach, ściany poobijane, jacuzzi bardzo brudne i nienadajace się do użytku, w saunie były zwisające, niezabezpieczone żarówki przez co baliśmy się je uruchomić. Narożnik w salonie podarty, łóżko w sypialni bardzo twarde i brak poduszek, tylko były dwa małe jaśki.
Sander12322
Sander12322
2024.02.05
10 Verified
Exceptional
Łukasz
Łukasz
2024.02.02
8.0 Verified
Very Good
Advertisement
Mateusz
Mateusz
2024.02.01
10 Verified
Exceptional
Jakub
Jakub
2024.01.28
8.0 Verified
Very Good
Bartosz
Bartosz
2024.01.23
8.0 Verified
Very Good
Michał
Michał
2024.01.15
10 Verified
Exceptional
Advertisement
Ким
Ким
2024.01.09
3.0 Verified
☹trudny zwrot kaucji.
Popiel
Popiel
2024.01.06
10 Verified
☺Czysto ☹Wygoda
Miłosz
Miłosz
2024.01.03
8.0 Verified
Very Good