Rehabilitacja Terapia manualna

Rehabilitacja Terapia manualna Reviews

Good rating
4.4
75 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (74)
Maciej Wojtyna
Maciej Wojtyna
2021.06.29
Pan Piotr pomógł mi w problemach z kręgosłupem, nieprawidłową postawą oraz bólem kolan. Fachowa i rzetelna terapia, udzielenie porad i instruktażu do dalszych ćwiczeń we własnym zakresie. Stanowczo polecam! :)
Advertisement
Ewa Witkowska
Ewa Witkowska
2021.06.28
Bardzo dobrze oceniam wizytę u pana Piotra. Przyszłam do niego z przewlekłym bólem w okolicach lędżwiowych (dyskopatia) i już po pierwszej wizycie odczułam znaczną poprawę, jakby ktoś ze mnie zdjął 10 kg i drewnianą obręcz wokół bioder. Mam za sobą serię 10 masaży i wskazówki jakie ćwiczenia wykonywać. Pan Piotr jest niezwykle kontaktowym, sympatycznym człowiekiem i zna się na tym co robi. Polecam.
Agnieszka Prochwicz
Agnieszka Prochwicz
2021.06.26
Magdalena Znamirowska
Magdalena Znamirowska
2021.05.23
Miałam bardzo poważny problem spowodowany rwą barkową. Ból był nie do wytrzymania. Inni terapeuci nie byli w stanie pomóc. Dopiero zabiegi u Pana Piotra przyniosły mi ulgę. Pan Piotr od razu postawił trafną diagnozę i określił ile zabiegów będzie potrzebne w tym trudnym przypadku. Wszystkim, którzy mają problemy z kręgosłupem albo narządem ruchu polecam rehabilitację u Pan Piotra zamiast środków przeciwbólowych, które nie usuwają przyczyny dolegliwości.
Sylwia Hormańska
Sylwia Hormańska
2021.05.03
Polecam Pana Piotra, jest to świetny fachowiec i bardzo sympatyczny człowiek. Po kilku zabiegach ból kręgosłupa minął. Dziękuję Panu za pomoc :-)
Advertisement
Mike Czenek
Mike Czenek
2021.04.21
Polecam pana Piotra bardzo dobry fachowiec zna się na wykonywanym zawodzie, pomógł mi przy rwie kulszowej dyskopatii odcinka lędźwiowego przy moim stanie praktycznie operacyjnym ponieważ miałem początki braku czucia w palcach i stopie, po serii 10 masaży powróciłem do formy, moge pracować i cieszyć sie z normalnego funkcjonowania bez bólu, uratował mnie i postawił na nogi takich specjalistów jest już mało, jeżeli męczy was ból kręgosłupa nie zwlekajcie z tym zbyt długo idźcie z tym do pana Piotra. Bardzo Polecam.
jacek placek
jacek placek
2021.04.20
Pan Piotr pomógł mi z dyskopatią juz nie boli a bylo momentami ciężko
Marek Zawołek
Marek Zawołek
2021.03.31
Mam dyskopatię w odcinkach kręgosłupa szyjnego i lędźwiowego a stąd powracające przypadki rwy ramieniowej i kulszowej. Już pierwszy zabieg przyniósł mi ogromną ulgę a kolejne tyko poprawiły mój stan zdrowia. Po serii 10 zabiegów czuję się znów bardzo dobrze a bóle kompletnie ustąpiły. Dodatkowo całość zabiegów w kompetentnej i sympatycznej atmosferze. Szczerze polecam rehabilitację w tym miejscu innym pacjentom cierpiącym na dolegliwości wynikające z problemów z kręgosłupem.
Arkadiusz Ożóg
Arkadiusz Ożóg
2021.02.17
Fachowiec z doświadczeniem. Ból pleców (rwa) znikł o połowę przy pierwszej wizycie po drugiej całkowicie. Diagnoza zwyrodnienia kręgosłupa i dobrane ćwiczenia. Inteligentna i na poziomie rozmowa w trakcie zabiegów. Bardzo polecam!
Advertisement
Jarek bogusz
Jarek bogusz
2021.01.05
Naprawdę polecam teraz lepiej wstaje z łóżka ból nie jest już taki uciążliwy pozdrowienia z Wiednia
Kasia Kostrzewa
Kasia Kostrzewa
2020.12.02
Jestem bardzo zadowolona z terapii. Wysokiej klasy specjalista, duża ulga już po pierwszym zabiegu - jestem po operacji kręgosłupa i dolegliwości bólowe się nasiliły. Polecam - profesjonalizm i dobrą energię Pana Piotra.
saduski
saduski
2020.10.13
Z całego serca polecam pana Piotra. Pojawiłem się w gabinecie z rwą kulszową, która uniemożliwiała mi nawet chodzenie, ból był nie do zniesienia. Na pierwszej wizycie i ustawieniu kręgów/kręgosłupa wróciła mobilność w miednicy, po każdej kolejnej fizjoterapii było już coraz lepiej, aż do tej chwili, gdy znów swobodnie się poruszam i ból całkowicie zniknął. Dziękuję bardzo Panu za pomoc i pozdrawiam Marek
Artur Karwański
Artur Karwański
2020.02.24
Polecam z pełną świadomością, jeżeli masz bóle kręgosłupa jak u mnie to napewno trafisz w dobre ręce. Po pierwsze rozpoznanie dlaczego boli, a następnie dopiero trwa leczenie.
Advertisement
Александр Попович
Александр Попович
2020.02.20
Paweł Kaczmarczyk
Paweł Kaczmarczyk
2020.02.14
M M
M M
2020.02.08
U pana Piotra byłem już 5 razy, pierwsze efekty odczułem już po pierwszej wizycie, ból kręgosłupa spowodowany siedzącą pracą i uciskiem dysku na nerw ustąpił od razu. Terapia manualna i masaż na bardzo wysokim poziomie, piszę to bo byłem wcześniej u kilku "fizjoterapeutów", którzy nie byli wstanie mi pomóc. Jeśli ktoś szuka dobrego masażysty to zdecydowanie powinien udać się do pana Piotra.
seba groch
seba groch
2020.01.15
Advertisement
Tomáš Binar
Tomáš Binar
2019.12.28
Michał Kubuś
Michał Kubuś
2019.12.20
Chciałem serdecznie podziękować panu Piotrowi za pomoc z kręgosłupem. Poprzez pracę siedzącą zaczęły mnie boleć plecy. Kierowany byłem na masaże, gimnastykę ale kiedy to nie przynosiło efektów w przychodni polecili mi pana Piotra. Ku mojemu zdziwieniu zwrócił uwagę na moją złą pozycję siedzącą. Po sześciu wizytach i poinstruowaniu mnie jak mam siedzieć problem zniknął i póki co się nie pojawił. Proste rozwiązanie ale tylko pan Piotr mi pomógł. Uczciwie polecam!
Rafał
Rafał
2019.12.05
Pełen brak profesjonalizmu. Po spotkaniu jedyne co się dowiedziałem ze skończę na wozku. Wizyta trwała 5 min. Po mobilizacji kręgosłupa wizyta się zakończyła. Zaproponowano mi kilka secie wizyt że zniazkowa cena. Naprawdę nie ma sensu. Jest wiele innych traktujących fizjoterapię z pasją miejsc