Regiowebsites Recensies

Regiowebsites Recensies

4.9

Uitstekend - gebaseerd op 43 beoordelingen

regiowebsites.be
is geverifieerd door Trustindex

Wij garanderen dat alle beoordelingen 100% echt zijn.
Wat is Trustindex?
%title%

%offer%

Recensies (41)
Johan Verhaegen
Johan Verhaegen
2024-02-22
Antwoord van Regiowebsites 2024-02-22
Beste Johan, hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent. Wij hebben met plezier aan uw webdesign gewerkt. Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw helpen met een website laten maken. 😊
Jorn
Jorn
2024-02-21
Al 5 jaar klant bij Regiowebsite … top service !!
Antwoord van Regiowebsites 2024-02-21
Dag Jorn, hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Groetjes, Steven
EVI IMBRECHTS
EVI IMBRECHTS
2024-02-21
Steven heeft voor ons een zeer mooie website gemaakt. Communicatie en samenwerking verloopt altijd heel vlot. Aanpassingen worden telkens zeer snel en goed uitgevoerd!
Antwoord van Regiowebsites 2024-02-21
Hoi Evi, fijn om te horen dat je tevreden bent over je website en over onze service :) Bedankt voor het delen van je ervaring. Groetjes!
Christophe Lenchant
Christophe Lenchant
2024-02-21
Antwoord van Regiowebsites 2024-02-21
Hoi Christophe, bedankt voor je beoordeling! We blijven ons best doen om je tevreden te houden :).
Walter Kinot
Walter Kinot
2024-02-15
Van bij de opstart kwamen de opdrachten vlot binnen. Na zoveel jaren klant (Finishing Company) te zijn bij Regiowebsites is de tevredenheid nog steeds 100%. Waarvoor dank, Steven.
Antwoord van Regiowebsites 2024-02-16
Beste Walter, bedankt voor je positieve woorden. We zijn ontzettend blij om te horen dat je na al die jaren nog steeds tevreden bent. Bedankt voor je steun!
Peter Van Opstal
Peter Van Opstal
2024-02-15
Zeer professionele firma . Doet wat beloofd werd!
Antwoord van Regiowebsites 2024-02-21
Beste Peter, dank u wel voor uw positieve feedback. We streven ernaar om altijd onze beloftes na te komen.
Yannick Fallah
Yannick Fallah
2024-02-14
Top organisatie , doen alles wat ze beloven. Je kan er op tellen.
Antwoord van Regiowebsites 2024-02-21
Hoi Yannick, we zijn blij te horen dat onze service aan je verwachtingen voldoet!
Bart
Bart
2024-02-14
Van Steven kan je topkwaliteit opvolging en service verwachten. Alvast bedankt voor de kwalitatieve website!
Antwoord van Regiowebsites 2024-02-16
Beste Bart, bedankt voor uw positieve feedback. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en website. We blijven ons inzetten voor uitstekende kwaliteit. Met vriendelijke groet.
Andreas Kinot
Andreas Kinot
2024-02-14
Kwalitatief werk en super goede service, Steven weet zonder veel uitleg exact wat je precies wil als klant, en vult dit zelf verder aan waar nodig. En zeer betaalbaar !
Antwoord van Regiowebsites 2024-02-21
Hoi Andreas, bedankt voor de positieve feedback!
Cynthia Van Belle
Cynthia Van Belle
2024-02-14
Zeer goede en snelle service! Wil je iets aanpassen aan uw site? --> mailtje sturen en is binnen het uur geregeld!!
Antwoord van Regiowebsites 2024-02-16
Beste Cynthia, bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service! Met vriendelijke groeten.
De Tafel en de Keuken
De Tafel en de Keuken
2024-02-14
beveelt aan
In het begin was het wat zoeken maar met de knowhow van Steven zitten we nu op het goede pad. Mooie en functionele website.
Antwoord van Regiowebsites 2024-02-14
Beste Luc, hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met onze service. Groetjes, Steven.
Ellen Vander Veken
Ellen Vander Veken
2024-02-14
Antwoord van Regiowebsites 2024-02-16
Beste Ellen, hartelijk dank voor uw positieve review! Wij zijn erg blij dat u tevreden bent. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons weten. Met vriendelijke groet, uw assistent.
Thermo Modern
Thermo Modern
2024-02-14
Mijn website is altijd up to Date wat ik ook maar vraag het gebeurd direkt. Een super team.
Antwoord van Regiowebsites 2024-02-16
Beste Thermo, We zijn ontzettend blij met je positieve woorden. Bedankt voor je complimenten aan ons team! We blijven ons best doen om je zo goed mogelijk te helpen.
Lars Nys
Lars Nys
2024-02-14
beveelt aan
De websites die ik heb laten bouwen doen allemaal hun werk. Ik heb er al enkele lopen bij RegioWebsites, dus dat zegt veel over mijn tevredenheid.
Antwoord van Regiowebsites 2024-02-14
Beste Lars, bedankt voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze diensten. We kijken uit naar verdere succesvolle samenwerking.
Mieke Comeyne
Mieke Comeyne
2024-02-14
Antwoord van Regiowebsites 2024-02-16
Beste Mieke, Bedankt voor de positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent. Als u in de toekomst nog vragen heeft, staan we klaar om u te helpen. Met vriendelijke groet, Het team
Yves De Bruycker
Yves De Bruycker
2023-02-01
Een bedrijf waar een vraag omgetoverd wordt naar een digitale oplossing om U tegen te zeggen. U krijgt snel feedback en oplossingen steeds binnen handbereik.
Yves De Bruycker
Yves De Bruycker
2023-02-01
Een bedrijf waar een vraag omgetoverd wordt naar een digitale oplossing om U tegen te zeggen. U krijgt snel feedback en oplossingen steeds binnen handbereik.
Raf Boogaerts
Raf Boogaerts
2023-01-10
Zeer professionele firma. Website is echt mooi, maar het belangrijkste: hij werkt bijna onmiddellijk. We kregen zeer snel aanvragen. Zeer goede service. Zelfs na de creatie. Zeer tevreden
Antwoord van Regiowebsites 2023-01-11
Hoi Raf, bedankt voor de leuke review! :-)
Raf Boogaerts
Raf Boogaerts
2023-01-10
Zeer professionele firma. Website is echt mooi, maar het belangrijkste: hij werkt bijna onmiddellijk. We kregen zeer snel aanvragen. Zeer goede service. Zelfs na de creatie. Zeer tevreden
Antwoord van Regiowebsites 2023-01-11
Hoi Raf, bedankt voor de leuke review! :-)
David Willocx
David Willocx
2022-03-20
Aangename samenwerking, nemen hun tijd tot het resultaat voor de klant perfect is. En het belangrijkst, de site zorgt voor aanzienlijk meer klanten. Een aanrader