RedCarpet®

redcarpet.careers

RedCarpet® Reviews

Excellent rating
5.0
51 reviews Verified
RedCarpet®
%title%

%offer%

Reviews ( 51 ) 5.0

Kris Verlaan
Kris Verlaan
2024.07.04
Advertisement
MR van Elk
MR van Elk
2024.06.17
Bedankt RedCarpet! Erg blij met mijn nieuwe opdracht.
Wim Kruijs
Wim Kruijs
2024.06.13
Ik ben erg onder de indruk van de persoonlijke aanpak van RedCarpet bij het vinden van een opdracht welke perfect bij mij past
Mats Pietersen
Mats Pietersen
2024.06.12
Ik ben erg blij met de professionele dienstverlening van RedCarpet, ze hebben me geholpen bij het vinden van een passende opdracht.
Mirjam Meines
Mirjam Meines
2024.06.12
RedCarpet heeft mijn carrière een boost gegeven door me te koppelen aan een opdracht die perfect bij mijn vaardigheden aansluit.
Advertisement
Dennis
Dennis
2024.06.12
RedCarpet heeft me perfect gematcht met een opdracht die past bij mijn vaardigheden en interesses.
robin de graaf
robin de graaf
2024.06.12
Ik ben erg onder de indruk van de expertise van RedCarpet, ze hebben me geholpen bij het vinden van een opdracht die perfect aansluit bij mijn ervaring.
Daan Sluis
Daan Sluis
2024.06.11
Goede en betrouwbare partner!
Elle Klesser
Elle Klesser
2024.06.11
Mooi bedrijf met oprechte aandacht voor jouw wensen!
Advertisement
Mauro Leone
Mauro Leone
2024.06.11
RedCarpet heeft mijn verwachtingen in ieder geval overtroffen! Hun team is professioneel, toegewijd en uiterst bekwaam in het vinden van de juiste kandidaten. De communicatie was vloeiend en transparant gedurende het hele proces, oftewel de lijntjes waren kort. We zijn zeer tevreden met de resultaten en bevelen RedCarpet ten zeerste aan voor alle behoeften.
tess ekelschot
tess ekelschot
2024.06.11
Raul Verhallen
Raul Verhallen
2024.06.11
jurriaand1
jurriaand1
2024.06.11
Advertisement
Joey Wolthuis
Joey Wolthuis
2024.06.11
Hatice Yucel
Hatice Yucel
2024.06.11
Priscilla Isakh
Priscilla Isakh
2024.06.11
Top service en serieuze kennis van zaken! Red Carpet is op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en zijn oprecht geïnteresseerd in hun klant en weten daardoor wat ze nodig hebben. Red Carpet is oplossingsgericht, niks is hun te gek. Zou ze aan iedereen aanraden!
Michael Versluis
Michael Versluis
2024.05.22
Advertisement
jenny amsterdam
jenny amsterdam
2024.05.22
Hans Grimmon
Hans Grimmon
2024.05.21
Nigel Hassall
Nigel Hassall
2024.05.21