Reality Plzeňský Servis

Reality Plzeňský Servis Reviews

Excellent rating
4.8
5 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (5)
Jiri Heller
Jiri Heller
2024.01.15
Advertisement
Matouš Karlík
Matouš Karlík
2024.01.05
"Tak jsme s přítelkyní konečně našli ten náš vysněnej byt, díky Reality Plzeňský servis. Byli super, ukázali nám spoustu možností a byli fakt trpěliví, i když jsme se nemohli rozhodnout. Doporučujem!"
Reply from Reality Plzeňský Servis 2024.01.05
Děkujeme za vaše pozitivní hodnocení! Jsme rádi, že jsme vám mohli pomoci najít váš vysněný byt. Těšíme se na další případnou spolupráci.
REbarbora studio
REbarbora studio
2024.01.04
Reply from Reality Plzeňský Servis 2024.01.05
Děkujeme za Váš hvězdičky, je pro nás velmi důležitý. Pokud máte jakékoliv otázky nebo potřebujete asistenci, neváhejte kontaktovat naši zákaznickou podporu. Přejeme Vám hezký den.
Michal ŠUBRT
Michal ŠUBRT
2024.01.04
Profesionalni sluzby na miru dle Vasich potreb. Prodaval jsem pres p. Strejce byt 1+1 k me plne spokojenosti. Prosli jsme si moznosti, zda pronajimat nebo prodat. Po zvazeni vsech pro a proti jsme se rozhodli pro prodej. Konecne jsem mel pocit, ze nekdo posloucha co rikam, a jedna podle toho. Sluzby Realit Plzenskeho Servisu mohu vrele doporucit jako komplexni profesionalni sluzby bez rizika... 😉👌👍
Reply from Reality Plzeňský Servis 2024.01.05
Děkujeme za vaše pozitivní hodnocení! Jsme rádi, že jsme mohli vyhovět vašim potřebám a že jste byl spokojen s naší službou. Děkujeme za důvěru!
WakeMag Cz
WakeMag Cz
2024.01.04
Ahoj, no musím říct, že s Plzeňskýservisem jsem byl fakt náramně spokojenej. Hledal jsem byt na Lochotíně a tenhle tým ví, co dělá. Našli mi parádní tříplusjedničku za fér cenu. Nebylo potřeba žádnýho frajera na realitku, tady jsou lidi, co znaj Plzeň jak svý boty. Když jsem měl otázky nebo co řešit, tak byli k dispozici a pomohli mi. A hlavně, nevymlouvali se na nic. Takže jestli hledáš byt v Plzni a chceš mít náladu jako na Zimní stadionu, tak se na Plzeňskýservis klidně obrať. To je parádní parta, co ví, kde jsou ty pravý byty v Plzni. Díky, chlapi, za pomoc s bytem na Lochotíně!
Reply from Reality Plzeňský Servis 2024.01.05
Děkujeme za vaše skvělé hodnocení! Jsme rádi, že jste byl spokojený s naším servisem a pomohli jsme vám nalézt ideální byt. Těšíme se na další spolupráci. Děkujeme, že jste nás doporučil!
Advertisement