RC2000 Naprawa serwis laptopów i komputerów Poznań

rc2000.net.pl

RC2000 Naprawa serwis laptopów i komputerów Poznań Opinie

Opinie Doskonały
4.6
151 opinii Zweryfikowany
RC2000 Naprawa serwis laptopów i komputerów Poznań
%title%

%offer%

Opinie ( 151 ) 4.6

Hubert Anioł
Hubert Anioł
2024.05.02
Reklama
Dariusz Rąbkiewicz
Dariusz Rąbkiewicz
2024.03.12
Byłem służbowo w Poznaniu i zepsuł mi się laptop, potrzebowałem go na spotkanie popołudniu, Pani Ewa naprawiła mi go w 3 godziny, bardzo polecam
Radek Matz
Radek Matz
2024.02.24
Lukasz M
Lukasz M
2024.02.19
Nana Nana
Nana Nana
2024.02.12
Reklama
Piotr T. Mitkowski
Piotr T. Mitkowski
2024.01.18
Szybka diagnoza i naprawa. Bardzo dobry kontakt.
Filip Nowakowski
Filip Nowakowski
2024.01.08
Szybkie, tanie z dobrą informacją. Polecam!
Kuba Lassak
Kuba Lassak
2024.01.05
naprawa laptopa Asus w jeden dzień, nie spodziewałem się takiego tempa, życzliwości i fachowości, polecam bardzo ten serwis laptopów
Roman Krauze
Roman Krauze
2023.12.19
Polecam, chyba najlepszy serwis laptopów w okolicy
Reklama
Sławek K
Sławek K
2023.12.12
Polecam ten serwis, miła i profesjonalna obsługa, laptop Dell z wyrwanym zawiasem naprawiony bardzo szybko za rozsądną cenę.
Odpowiedz z RC2000 Naprawa serwis laptopów i komputerów Poznań 2023.12.12
Bardzo dziękujemy
Klaudia
Klaudia
2023.11.27
Laptop oddany do naprawy, gotowy do odbioru bardzo szybko. Teraz śmiga lepiej niż kiedykolwiek. Pani w serwisie bardzo pomocna i miła. Pełen profesjonalizm, fajne ceny. Na pewno wrócę i będę polecać to miejsce znajomym 😊
Odpowiedz z RC2000 Naprawa serwis laptopów i komputerów Poznań 2023.11.27
bardzo dziękujemy i życzymy jak najmniej napraw
Farmer
Farmer
2023.11.22
Polecam
Odpowiedz z RC2000 Naprawa serwis laptopów i komputerów Poznań 2023.11.22
dziękujemy
Michau T
Michau T
2023.11.17
Reklama
Julia Tomczak
Julia Tomczak
2023.11.13
Odpowiedz z RC2000 Naprawa serwis laptopów i komputerów Poznań 2023.11.13
dziękujemy
Karo lla
Karo lla
2023.11.02
Marian
Marian
2023.10.30
Usługa czyszczenia i wymiany pasty sprawiła, że mój laptop to cicha maszyna. Teraz pracuje bez przegrzewania się.
Mateusz Stola (mateuszstola)
Mateusz Stola (mateuszstola)
2023.10.29
Zdecydowanie polecam! Jakość obsługi jest świetna, a cena bardzo atrakcyjna.
Reklama
REEDIT P
REEDIT P
2023.10.07
Polecam
Odpowiedz z RC2000 Naprawa serwis laptopów i komputerów Poznań 2023.10.08
dziękujemy bardzo
Kamila Szczudlak
Kamila Szczudlak
2023.09.14
Pani Ewa jest przemiła i bardzo pomocna. Z całego serca polecam to miejsce !❤️
Odpowiedz z RC2000 Naprawa serwis laptopów i komputerów Poznań 2023.09.14
bardzo dziękujemy i cieszymy się, że mogliśmy pomóc.
Wojciech Dzieciuch
Wojciech Dzieciuch
2023.08.27
Odpowiedz z RC2000 Naprawa serwis laptopów i komputerów Poznań 2023.08.28
bardzo dziękujemy