RAMPA Imielin – Centrum budowlane i ogrodnicze Reviews

RAMPA Imielin – Centrum budowlane i ogrodnicze Reviews

4.3

Good - based on 1001 reviews

rampa-imielin.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (1001)
Tomasz Gil
Tomasz Gil
2024-02-26
Wszystko ok 👍
Advertisement
Albercik 65
Albercik 65
2024-01-03
Tomasz Gil
Tomasz Gil
2023-11-09
Wszystko ok 👍
Krzysztof Basiewicz
Krzysztof Basiewicz
2023-10-31
Dosc duzy wybor w dobrych cenach. Nic się nie zmieniło dalej warto kupować tutaj. Dzisiaj kupowałem łańcuch do pilarki. Pomoc od razu. Super. Tak trzymać 👍😁
Reply from RAMPA Imielin – Centrum budowlane i ogrodnicze 2018-08-01
Dziękujemy za ocenę!
damnoffice
damnoffice
2023-10-30
jest ok! w ostatnim czasie przeszli samych siebie: asortyment niesamowity, lepiej niż w Castoramie
Advertisement
Jeremi Jeremiasz
Jeremi Jeremiasz
2023-10-25
Piotr Mucha
Piotr Mucha
2023-10-20
Przyjena obsługa dogodne warunki zakupów
Krzysztof Hachula
Krzysztof Hachula
2023-10-06
Izabela Warzecha
Izabela Warzecha
2023-09-19
Szanowni Państwo. Chciałabym bardzo podziękować Pani Alinie pracującej w kasie, która pomimo, iż w danej chwili nie było potrzebnego mi artykułu, zrobiła wszystko, żeby go dla mnie sprowadzić. Mało tego, kiedy słoje przyjechały, zadzwoniła specjalnie, żeby poinformować, iż są do odbioru :) Bardzo Pani dziękuję!!! Rzadko się zdarza, żeby usługa sprzedaży była tak kompleksowa. Dziękuję również Pani kierownik za pomoc w zamówieniu towaru. Jestem bardzo zadowolona i polecam zakupy w Mrówce każdemu.Pozdrawiam, Izabela Warzecha
Advertisement
Krzysztof Durok
Krzysztof Durok
2023-09-13
Reply from RAMPA Imielin – Centrum budowlane i ogrodnicze 2021-06-15
Dziękujemy za opinię :) Pozdrawiamy
MefistofelesDiabolus
MefistofelesDiabolus
2023-08-30
Nie wszystko tu jest, ale do mojego okazyjnego McGyver-ingu samochodowo-ogrodowego wystarczy. Duży parking. Ceny na umiarkowanym poziomie.
Karol Stachoń
Karol Stachoń
2023-08-20
81kree81
81kree81
2023-08-10
Jeśli czegoś potrzebuję jadę właśnie tam, blisko, miła obsługa, szeroki wybór.
Reply from RAMPA Imielin – Centrum budowlane i ogrodnicze 2018-05-28
Zawsze staramy się sprostać wymaganiom naszych klientów, dlatego bardzo dziękujemy za pozytywną opinię!
Advertisement
Maciek
Maciek
2023-08-08
Artur Kmiecik
Artur Kmiecik
2023-07-28
Grzegorz Siudziński
Grzegorz Siudziński
2023-07-26
W markecie raczej tylko podstawowy asortyment i niezbyt tanio. Dział elektronarzędzi woła o pomstę do nieba bo praktycznie brak towaru.
Grzegorz Kadulski
Grzegorz Kadulski
2023-07-17
Advertisement
RAFAL SIMKA
RAFAL SIMKA
2023-06-27
Szybko sprawnie i wesoło.
Zbigniew Honc
Zbigniew Honc
2023-06-20
Jak to sklep..... I do tego bardzo drogo.
Reply from RAMPA Imielin – Centrum budowlane i ogrodnicze 2019-09-05
Dziękujemy za ocenę. Panie Zbyszku, do naszego asortymentu nie trafiają przypadkowe produkty, dlatego ich cena idzie w parze z jakością.
Elżbieta Waśniowska
Elżbieta Waśniowska
2023-06-18