Rafting w Pieninach Spływ Dunajcem kajakiem lub pontonem

raftingwpieninach.pl

Rafting w Pieninach Spływ Dunajcem kajakiem lub pontonem Reviews

Excellent rating
4.9
133 reviews Verified
Rafting w Pieninach Spływ Dunajcem kajakiem lub pontonem
%title%

%offer%

Reviews ( 133 ) 4.9

Jola Borzecka
Jola Borzecka
2024.05.28
Advertisement
Oksana Dolhova
Oksana Dolhova
2024.05.27
Naprawdę podobała nam się nasza podróż z sterowniczką Olą. Dobrze nas prowadziła i opowiedziała wiele ciekawych historii
Kinga Gwóźdź
Kinga Gwóźdź
2024.05.26
Bardzo super przejazd.Polecamy sterownika Piotrka.
Małgorzata Gwozdz
Małgorzata Gwozdz
2024.05.26
Bardzo fajny przejazd. Polecamy sternika Piotrka.
Andzia Andzia
Andzia Andzia
2024.05.26
Polecamy sternika Pana Piotrka
Advertisement
Wiktoria Kusek
Wiktoria Kusek
2024.05.26
Polecam sternika Piotrka!
Людмила Кобилянська
Людмила Кобилянська
2024.05.26
Dziękuję bardzo, Olgo. To był ciekawy i miło spędzony czas
Łukasz Tomecki
Łukasz Tomecki
2024.05.25
Super fajnie. Goście ogarniają wszystko. Mówisz i masz 😂🥳 Polecamy.
Евгений Шиманович
Евгений Шиманович
2024.05.12
Супер развлечение, доступное с детьми! 10 из 10! (во всяком случае при хорошей погоде, как было у нас). Виды шикарные, впечатления необычные, продолжительность оптимальная (около 2-х часов). Всем очень понравилось!
Advertisement
Natalia Skłodowska
Natalia Skłodowska
2024.05.06
Polecam. Przepiękne miejsce, komunikacja z firmą bardzo na plus szczególnie dla osób, które pierwszy raz samodzielnie płyną. W odróżnieniu od innych okolicznych firm, ta zorganizowała dla nas spływ o godzinie 16 gdzie inne firmy były już pozamykane lub nie miały klientów i nam odmówiły. Cenowo też najbardziej się opłaca, porównując z okolicznymi firmami. Spływ odbywał się Dunajcem z przepięknymi widokami na góry.
Barbara Tomecka
Barbara Tomecka
2024.05.04
Serdecznie polecam spływ z dziećmi i sterniczką Olą😍 bardzo dużo atrakcji, bardzo miła atmosfera. Jeszcze raz bardzo dziękujemy sterniczce Oli ekipa z Mielca
Weronika Jończak
Weronika Jończak
2024.05.03
Najlepszy spływ kajakiem w okolicy! Szczerze polecam! Bardzo dobra cena, obsługa przyjazna, na najwyższym poziomie! Czuliśmy się dobrze zaopiekowani:)
Mateusz Pokrzywniak
Mateusz Pokrzywniak
2024.05.03
Polecam spływ kajakowy u chłopaków, pomogą w każdej sytuacji, zawsze z uśmiechem na twarzy.
Advertisement
Kuba 13124
Kuba 13124
2024.05.03
Bardzo polecam!!! Bezproblemowa pomoc w każdej sytuacji. Jak wybierać spływ to tylko ten 🛶🌊🏞️ 🏊🏻‍♂️
Aneta Włóczyk
Aneta Włóczyk
2024.05.02
Polecam rafting. Super sternik Ola- najlepsza z najlepszych 👌
Małgorzata Niesłony
Małgorzata Niesłony
2024.05.02
Sterniczka Ola super. Zachęciłam się do raftingu.
Julia Niesłony
Julia Niesłony
2024.05.02
To był wspaniały spływ pontonem! Płynęliśmy ze sterowniczką Olą która w trakcie spływu opowiadała wiele interesujących rzeczy związanych z pobliskimi górami. Wrażenia i widoki niezapomnianie. Polecam wszystkim serdecznie!
Advertisement
Szymon Jedrzejczyk
Szymon Jedrzejczyk
2024.05.01
Spływ był świetny. Nasza sterniczka Ola dbała o dobrą atmosferę i atrakcje, a także ciekawie opowiadała o mijanych miejscach. Cały spływ był bardzo dobrze zorganizowany. Zdecydowanie polecam.
Anna Gawlowska
Anna Gawlowska
2024.04.30
Rewelacja!!!Najtaniej, miło i wszystko jak trzeba a nawet dużo więcej. Kiedy inni korzystających ze spływu nie pojawiali się długo na miejscu zbiorki zamówione nam bezpłatna taksówkę, abyśmy mogli wrócić na cemping. Serdecznie polecam!!!
Ewa
Ewa
2024.04.29 2024.04.29 | Poland
Świetna zabawa! Dobra organizacja, super sternik-pan Zbyszek. Atmosfera świetna, dużo ciekawych informacji. Serdecznie polecamy!!!