Radniční sklípek

Radniční sklípek Reviews

Good rating
4.4
1413 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (1413)
Pascal Glacon
Pascal Glacon
2024.04.13
Jídlo je velmi dobré. Nádobí je perfektní. Ale služba je katastrofální. Nepříjemný postoj. Odmítnutí sedět na terase pod záminkou, že je vše rezervováno. Lidé bez výhrad ale dovolili sedět o něco později. Aperol Spritz bez Prossecco, láhev vody je horká. Moc špatné.
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Ondra Černer
Ondra Černer
2024.04.13
Atmosphere
Food
Service
Jaremy
Jaremy
2024.04.11
Super místo, jídlo jako vždy skvělé a výborná a milá obsluha v osobě pana Dominika. Je radost vidět číšníka při práci, která ho evidentně baví a je naprostý profesionál. Za obsluhu ještě hvězdičku navíc.
Atmosphere
Food
Service
Petr Kostka
Petr Kostka
2024.04.08
Pěkná restaurace se zahrádkou a hezkým sklepním interiérem, jen trochu pozor na hlavu než půjdete dolů do sklípku stropy jsou docela nízké. Jídlo dobré( krůtí se špenátovo-bramborovou kaší) porce tak akorát, domácí limonády s ovocem super. Obsluha víceméně v pohodě.Čekací doba v pohodě. Toalety pěkné a čisté.Celkově za 4*
Atmosphere
Food
Service
Ľubica Glodová
Ľubica Glodová
2024.04.07
....výborná kuchyňa...👍
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Venca Sula
Venca Sula
2024.04.07
Atmosphere
Food
Service
Zdenek Rous
Zdenek Rous
2024.04.06
Atmosphere
Food
Service
Michal Mikus
Michal Mikus
2024.04.05
Vše super
Atmosphere
Food
Service
Klaas
Klaas
2024.04.04
Heerlijk gegeten, in onder de grond in een soort grotten. Vriendelijke personeel. Wel uitkijken als u de trappen naar beneden neemt, niet uw hoofd stoten, en geen tree is gelijk. Gewoon een prachtige locatie
Advertisement
Steffen Hanne
Steffen Hanne
2024.04.03
Sehr leckeres Essen, angenehmer und aufmerksamer Service. Ich empfehle die Ente zu bestellen!
Atmosphere
Food
Service
Dmitry Bret
Dmitry Bret
2024.04.02
Atmosphere
Food
Service
David Vokrouhlík
David Vokrouhlík
2024.03.30
Zajímavé prostředí, sympatická a příjemná obsluha a vynikající jídlo. I když jsme zde byli v sobotu před Velikonocemi kdy bylo úplně plno, tak se místo našlo a jídlo bylo připravené rychle. Rád doporučím a určitě se vrátíme.
Tomáš Polák
Tomáš Polák
2024.03.29
O 21.00 ešte varili, čo je super, nešli sme spať hladní. Jedlo super.
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Martina Krpešová
Martina Krpešová
2024.03.21
Jako vždycky super. Tady neuděláte chybu. Chodíme sem opakovaně a jsme vždy spokojeni. Mají zde luxusní tatarák z lososa s avokádem. Doporučuji udělat si rezervaci. Podívejte se na web a zjistíte vše potřebné.
Atmosphere
Food
Service
Agramon
Agramon
2024.03.20
Atmosphere
Food
Service
Linda Karpíšková
Linda Karpíšková
2024.03.17
Dnes 17.3. jsme navstivily Vas podnik s rodinou. Polevka Kulajda, nebyla ani poradne ohrata.. vlastne ani dochucena.. Hlavni chody docela sly.. Z duvodu rodinneho obedu, jsem nic nerikalq rovnou, chapu, ze to je lepsi resit ihned.. Kazdopadne, nechci hanit obsluhu, to v zadnem pripade, spis to berte jako radu. Ale obsluha nemusi stale chodit a dotazovat se, zda je vse v poradku = prinesu jidlo a popreji dobrou chut, pri debarasu se zeptam, zda hostum chutnalo, popripade si vyslechnu, co bylo spatne a vzkazu do kuchyne. rozumim, ze se prijde cisnik zeptat, kdyz se jidla skoro nedotknete, to je jina situace. Dalsi vec je, ze by obsluha mela mezi sebou komunikovat, ne, ze nam ke stolu prijdou dva cisnici a pokazde se zeptaji, co si dame. Dale, ihned po objednani jidla, by na stul mely pristat pribory atd. Potom, nechapu, proc trvalo piti tak dlouho, nemluve o spatne nacepovanem pivu, nevadi, da se to. Taky je spatne, ze obsluha nese plny tac piti a polozi si to k hostovi na stul, Kor kdyz sedite u stolu pro dva lidi, ktery je vazne maly, my nastesti sedely u velkeho stolu. Ale tak at to visnik bud udrzi, nebo si toho bere min, chapu, mate tam schody, ale to snad na pohovoru obsluha videla a vedela, ze po nich bude behat celej den, nebo ne? Jo a chvalim blondateho cisnika, kterej byl ocividne uplne vystresovanej ocividne z vedouci (pani tmave vlasy, starsi) taky bych z ni mela strach, ale to je dobre, takze tak. PS v gastru pracuju uz par let a vedu podnik v centru prahy, takze nejaky pripominky, ze nevim o cem mluvim jsou zde zbytecne. neberte to jako stiznost, nebo neco podobneho, je to jen par rad, jak by to adi melo vypadat:) Hezky den!
Atmosphere
Food
Service
Radek Vonka
Radek Vonka
2024.03.16
Už dlouhá léta kvalitní restaurace s nejenom výborným jídlem, ale i bezvadným servisem. Jedna z mála, kde si ve vybrané dny můžete pochutnat na čerstvé rybě, chobotnici atd. Vedle klasických jídel mohu zmínit také výborné jehněčí. Pan Kopecký ví co dělá …
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
lucie voláková
lucie voláková
2024.03.16
Jedním slovem “dokonalost” neskutečný gastronomický zážitek ❤️
Atmosphere
Food
Service
Reply from Radniční sklípek 2024.03.16
Moc děkujeme za skvělou recenzi. Pro nás je spokojený host to nejlepší hodnocení.
Rostislav Pesi
Rostislav Pesi
2024.03.15
Kulajda - super 👍
Atmosphere
Food
Service
Tomáš Čapek
Tomáš Čapek
2024.03.12
Atmosphere
Food
Service