Warsztat Samochodowy - Białołęka - QzalGarage

Warsztat Samochodowy - Białołęka - QzalGarage Reviews

Excellent rating
5.0
12 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (12)
Klaudia Osowska
Klaudia Osowska
2024.04.08
Polecam. Sprawna wymiana opon, niska cena i piękne pieski na posesji.
Advertisement
Dmytro R
Dmytro R
2024.04.03
Dziękuję za szybkie leczenie mojego samochodu! Automatyczna skrzynia biegów nie przełączała biegów (stan awaryjny, błąd P1745 Fiat Freemont). Problem został szybko zlokalizowany i naprawiony! Zapisałem się również na planową wymianę oleju w skrzyni biegów i silniku. Jeszcze raz, wielkie dzięki!
Jagoda Kiesio
Jagoda Kiesio
2024.03.31
Wymiana opon wykonana bardzo sprawnie, szybki termin wizyty oraz przystępna cena. Bardzo polecam warsztat
Stas Dymek
Stas Dymek
2024.03.26
Szybko, przystępnie cenowo, dobrze wykonana naprawa, miła obsługa.
Magda Rojewska
Magda Rojewska
2024.03.18
Profesjonalnie,szybko i w dobrej cenie 👍
Advertisement
Piotr Kimus (Klemens)
Piotr Kimus (Klemens)
2024.03.15
Profesjonalne podejście. Rzeczowo, fachowo. Bez naciągania. Polecam.
Marcin Smolarek
Marcin Smolarek
2024.03.06
Bardzo dobry warsztat, polecam
Oleksandr Stepanyuk
Oleksandr Stepanyuk
2024.02.28
Parę dni temu byłem tam pierwszy raz, profesjonalne i szybko naprawili samochód i nie drogo. Jeżeli chcesz zmienić mechanika spróbuj nie pożałujesz. Polecam
Balo 4321
Balo 4321
2024.02.24
Polecam warsztat, szybko zdiagnozowana usterka oraz dokładnie wykonana naprawa dodatkowo względnie tanio. Obsługa bardzo miła i widać ze znają się na tym co robią
Advertisement
Norbert Borowski
Norbert Borowski
2024.02.24
robert wojciechowski
robert wojciechowski
2024.02.23
Bardzo polecam ten warsztat samochodowy. Fachowa obsługa, szybka diagnoza i naprawa w terminie. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Mateusz Malinowski
Mateusz Malinowski
2024.02.23
Bardzo dobry warsztat, szybko i przystępnie cenowo naprawili mi auto. Polecam!