Quality Life – personal training Reviews

Quality Life – personal training Reviews

5.0

Excellent - based on 21 reviews

qualitylifept.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (21)
Kellybee Osasy
Kellybee Osasy
2023-09-29
So happy I found Quality life personal training. The training section offered, helped me kick start my strengths journey to build back my confidence and overall balance, stability with a thoughtful personalized workouts program that suits me best. A special thank you to Diededrik, he his not just a personal trainer but also very inspiring.
Advertisement
Jeremy Diks
Jeremy Diks
2023-04-25
Ik vind Diederik een erg fijne personal trainer. Hij heeft veel ervaring met verschillende sporten en is niet alleen gefocust op de sportschool. Hierdoor kan hij mijn trainingsschema goed aanpassen aan mijn doelen binnen en buiten de sportschool en deze goed aan elkaar koppelen, waardoor de trainingen voor mij een stuk motiverender en leuker zijn. Hij reageert altijd snel en duidelijk op mijn vragen. Wat ik vooral leuk vind aan zijn trainingen, is dat ze gezellig zijn en dat hij ze goed kan aanpassen op het moment dat ik vermoeid ben of last heb van (beginnende) blessures. Hij heeft ook een goed oog voor mijn houding tijdens het uitvoeren van de oefeningen en zorgt ervoor dat ik deze op de juiste manier uitvoer. Kortom, ik ben ontzettend blij met hem als mijn personal trainer en ik kan hem aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een goede en professionele trainer die ook nog eens gezellig en flexibel is!
Anne-Fleur van Kessel
Anne-Fleur van Kessel
2023-03-11
Het is heel fijn sporten via quality life personal training! Ik vind Diederik een heel deskundige trainer en een heel gezellige vent, dus naast het fanatiek trainen kan je ook erg gezellig kletsen. Hij weet veel van alle spiergroepen en ook als je ergens last hebt kan hij aangeven waar dat mee te maken kan hebben en welke oefeningen dan wel/niet goed zijn. Echt een aanrader als je wilt groeien en meer inzicht wil hebben in je eigen kunnen.
Jurre Keijzers
Jurre Keijzers
2023-03-11
Ongekend resultaat! Diederik zijn holistische benadering en op de individu afgestemde aanpak zorgen voor een optimale personal training. Trainingen worden continu aangepast op basis van resultaten of evt blessures/klachten. Mijn resultaten zijn ver boven verwachting. Daarnaast is Diederik een fijn persoon met goed gevoel voor humor! Als jij je fitness-doelen wilt behalen, moet je bij Diederik zijn!
R van den Berg
R van den Berg
2023-03-10
Geweldige ervaring om met Diederiks begeleiding te trainen, hij belichaamt beide woorden in de term 'Personal Trainer'. Hij heeft verstand van zaken en deelt die kennis graag. Helpt je de oefeningen te vinden die het beste bij jouw passen en zorgt ervoor dat je de juiste houding hebt, en dat je weet waar je zelf op moet letten. Hij geeft advies over gewoontes die je helpen je doelen te behalen en vast te houden, van het ontbijt tot slaap, en alles daartussen. Echte aanrader!
Advertisement
Anne-Marie Frissen
Anne-Marie Frissen
2023-03-10
Heel blij met QLPT! Diederik is een toptrainer, luistert goed naar je wensen en begrijpt je trainingsdoelen. Ik train al jaren naar volle tevredenheid met Quality Life. Niet twijfelen, gaan voor die resultaten met Diederik en de andere trainers!
Rianne Strik
Rianne Strik
2023-03-10
De trainingen bij Diederik zijn zowel uitdagend als gezellig! Hij zorgt ervoor dat je net een stapje extra zet en progressie maakt, maar houdt ook rekening met eventuele blessures.
Nima
Nima
2023-03-10
Een half jaar geleden besloot ik om bij Quality Life te beginnen met twee keer per week personal training van Diederik. Zover bevalt mij dat prima. De oefeningen zijn afwisselend en er wordt goed op je gelet. De persoonlijk aandacht is erg gewaardeerd en voortgangs updates zorgen ervoor dat je je motivatie niet snel verliest. Aanrader voor iedereen die fitter wil worden maar niet echt weet hoe je dit kan aanpakken.
Dorinde van der Horst
Dorinde van der Horst
2022-04-13
De trainingen met Diederik zijn top! Pittige trainingen waarbij veel aandacht is voor de juiste houding bij de oefeningen, zodat je ook zelfstandig veilig kan trainen met zware gewichten. Hij heeft veel kennis van zaken en is daarom ook goed in staat de trainingen individueel aan te passen indien nodig, zoals bij bijvoorbeeld blessures. Zijn voedingsprogramma is trouwens ook echt een aanrader! Oja, en het is altijd heel gezellig, ook niet onbelangrijk!
Advertisement
Manon Beernaert
Manon Beernaert
2022-04-11
Fijne werking! Zowel in training als voeding begeleiding. (Al veel diverse pt en schemas geprobeerd, dit is persoonlijk een van de beste!) Trainer Diederik luistert naar wat je nodig hebt en past precies aan naar wat jou lichaam kan of nodig heeft. Aanrader!
Jeroen Rycken
Jeroen Rycken
2022-04-11
Super personal trainers & begeleiding! Diederik heeft veel kennis en is in staat om onze training zo aan te passen dat je op verschillende manieren resultaten kan behalen. Absolute aanrader!
Anouk P
Anouk P
2022-04-11
Al een jaar hele fijne training bij Diederik. Hij zet net dat stapje meer en helpt kritisch te kijken naar je doelen.
Daan van Dalen
Daan van Dalen
2021-02-26
Ik ben anderhalf jaar met veel plezier begeleid door Diederik. Het doel van mijn trainingen was vooral op een duurzame/goede manier spieren opbouwen en fit blijven. Het werd al snel duidelijk dat Diederik veel kennis van zaken heeft en goed uit kon leggen waarom bepaalde oefeningen goed (of juist niet goed) zijn. Diederik legde vooral nadruk op de houding tijdens oefeningen, en minder op het resultaat. Daardoor voelde ik mij niet onder druk gezet om hard te presteren, maar kon ik zelf de progressie bepalen. Na een lichte blessure maakte Diederik een ander trainings schema, zodat we de plek van de blessure konden ontlasten. Door alle opgedane kennis van Diederik kan ik na 1.5 weer zelfstandig trainen. Al met al een top gozer, en een kwalitatief zeer goede trainer.
Advertisement
Ben Taken
Ben Taken
2020-11-18
Geweldig team. Professional en deskundig. Op alle fronten. Ik kan het iedereen aanraden.
Alexandra Moonen
Alexandra Moonen
2019-11-28
Afgelopen half jaar heb ik samen met Diederik getraind (shape programma). Het resultaat mag er wezen: fit, zin in sporten, zichtbaar resultaat en vol met energie! Diederik heeft me goed geholpen en wist me altijd te motiveren en uit te dagen. Communicatie liep altijd erg soepel en hij was erg flexibel qua tijden. Inmiddels ben ik zelf aan de slag en ik merk dat alle technieken én motivatie heb om lekker door te gaan. Onwijs bedankt Diederik!
Rona van der Hulst
Rona van der Hulst
2019-11-20
Wij kwamen bij Quality life personal training met t idee om wat af te vallen, fitter te worden en hierbij een stok achter de deur nodig te hebben. Wie had gedacht dat we in 10 weken al zoveel konden bereiken! Met 10 duo personal training sessies en voedingsbegeleiding met Diederik zijn we beiden zo'n 8-10kg afgevallen, sterker en fitter geworden en zitten we lekkerder in ons vel. We merken echt dat het sporten en de veranderde voeding in ons leven is geimplementeerd en dit voelt goed! Diederik is een hele fijne en toegankelijke personal trainer die je motiveert en altijd bereidt is om mee te denken. Wij raden Quality life personal training dan ook aan iedereen aan! Rona en Marnix
Marije Weppelman
Marije Weppelman
2019-02-05
Zowel Diederik als Leroy zijn geweldige trainers. Ik heb plezier in het sporten en zie goed resultaat wat onwijs motiveerd.
Advertisement
Mirjam Steinbuch
Mirjam Steinbuch
2019-01-23
Ik train al ruim 2 jaar onder leiding van Leroy na een periode van veel blessures en een hernia. Ik heb ontdekt dat die blessures een gevolg zijn van jarenlange krachttraining zonder professionele coaching. Ik train nu met veel meer plezier, blessure vrij en sterker dan ooit. Leroy weet hoe hij me tot uiterste krachtinspanning brengt, met scherp oog voor techniek en coaching op zelfvertrouwen om steeds weer een stap verder te gaan. Dat ik 100kg zou kunnen deadliften had ik niet meer verwacht, maar het is toch gelukt dankzij Leroy’s aanpak!
Joost
Joost
2018-12-11
De heren hebben veel kennis en kracht en weten dit op een leuke en enthousiaste mannier over te brengen. Top dus !!
iris laan
iris laan
2018-09-13
Ik wist niet dat krachttraining zo GEWELDIG is! Ik geniet van iedere sessie met personal trainer Leroy Grau! Ik kan iedereen aanraden om onder begeleiding af te vallen door middel van krachttraining! Je wordt er letterlijk en figuurlijk een ander mens van.