Faqimi Fauzi

Faqimi Fauzi Reviews

Excellent rating
4.8
105 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (104)
Alhamdulillah. Dah belajar sikit2. Senang faham sebab saya ni slow sangat. Inshaallah baru nak start. Doakan saya dpt 5 angka juga.
First Book In My Life A very practical guide by Faqimi. Less than 5 hours, I am able to publish my first low content book at Amazon!
Alhamdulillah terima kasih En Faqimi Fauzi, sy sgt teruja nak terbitkan buku di amazon, semoga En Faqimi Fauzi terus beri manfaat
Review Jujur Review jujur dari seorang guru yang dah beli bermacam course buat passive income dari pelbagai influencer dalam dan luar negara. Saya suka cara En Faqimi buat webinar secara bersantai dan guide dari A to Z. Sekarang saya dah hasilkan 4 buah buku. Thanks to En. Faqimi kerana memberikan motivasi dan juga tunjuk ajar. Cara En Faqimi lebih telus dan menunjukkan hasil!
Alhamdulillah. Ilmu yang terbaik. Semoga tuan diperbanyakkan rezeki dan dipermudahkan urusan
Miad
Malaysia | 2024.04.11
Saya mengikuti setiap langkah yang diberikan. Pada awalnya mengalami masalah ketika meng-upload imej untuk cover. Setelah berkali-kali sehingga hampir berputus asa, akhirnya dapat mengatasi asalah itu. Apabila mesej untuk bertanya, respond diberikan. Saya menghargainya. Terima kasih, saya berjaya untuk cuba mencipta buku jualan pertama. Tetapi masih lagi dalam review.
Mudah je, ikut step by step dan saya dah publish ebook pertama saya di KDP Mudah, ikut je arahan 'step by step', dan guna template yang diberi. Alhamdulillah saya dah buat satu ebook dan telahpun publish di bawah nama pena kartunis c'gu. Cuma ada dua step' dan image kena check balik pasal perlu update semula dengan laman web KDP
Alhamdulillah akhirnya jumpa cara yang betul dan mudah untuk buka akaun kdp amazon ni. Dah lama nk cuba tapi semalam baru dapat buat selepas ikut cara Tn.faqimi ajar ni. Buat beginner seperti saya senang nk follow.
Mar
Mar
Malaysia | 2024.04.04
Dapat timba ilmu baru dari tn.qimi.Maklumat sngat jelas dan mudah.Terima kasih,semoga tuan qimi terus membantu individu yang baru nak menceburkan diri dengan amazon kdp.terbaik
Step by step. Mudah follow. Better pdf Dari video. Sbb ble follow terus n siap.
very excited to know that we actually can earn passive income by producing activity books only, which is much easier to produce compared to high-content eBooks. Very worthwhile!
fara
Malaysia | 2024.03.13
bagus dan jelas
Alhamdulillah I able to create my 1st ebook and upload in Amazon within a day after this session. Thank you so much for the guidance.
Good to know how to make simple colouring books and ebook and market it internationally
firas
Malaysia | 2023.12.27
easy to understand. he give us very detailed step on each level. good job brother.
Mudah & Cepat Memudahkan. Dulu nak hasilkan satu buku yg simple mcm coloring book pun, bg org mcm saya, mmg ambik masa. Skrg dgn Book Creator,senang jer. Alhamdulillah. TerbaikšŸ‘
Terbaik! Memang terbaik! Dia punya step by step tu memang sangat mudah nak ikut!
Hafiz
Malaysia | 2023.11.20
Thumbs up Great insight