Qfix Serwis

Qfix Serwis Opinie

Opinie Doskonały
4.9
131 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (131)
Klaudiusz X
Klaudiusz X
2023.04.12
Serwis na medal 🏅🥇🎖️ Panowie znają się na swojej pracy , ceny przystępne i czas realizacji naprawy bardzo szybki Ten seriws ogarnął (wydawać się może) prostą usterkę a dokaldnie naprawa wejścia ładowania w tel. Poprzedni serwis dwa razy naprawiał i nie potrafił tego zrobić jak się należy po czym 2x po 2 tygodniach musiałem wracać ,a po na prawach i tak nie było pełnej mocy ładowania a jakość wykonania naprawy była przeciętna. Natomiast Panowie z seriwsu Qfix zorbili to jak się należy, telefon zaczął ładować pełną mocą , i nie przerywa podczas ruszenia kablem. Inne serwisy mogli by się od nich co najwyżej uczyć i podawać narzędzia 🔨🔧 Panowie czapki z głów 👌 zyskaliście nowego klienta i z pewnością polecę każdemu znajomemu i z pewnością wrócę do Was. Podsumowanie : Cena : ⭐⭐⭐⭐⭐ Jakość naprawy : ⭐⭐⭐⭐⭐ Czas naprawy : ⭐⭐⭐⭐⭐ Nic tylko polecić 👌
Odpowiedz z Qfix Serwis 2022.06.29
Dziękujemy 😊
Reklama
Krzysiek Plawski
Krzysiek Plawski
2023.03.20
Obsługa i jakoś naprawy na bardzo wysokim poziomie,galaxy m12👌
Odpowiedz z Qfix Serwis 2023.03.24
Dziękujemy 😊
Sandra Zalewska
Sandra Zalewska
2023.03.05
Super, bardzo polecam. Szybka i profesjonalna obsługa. Sympatyczny i przemiły Pan, telefon działa bardzo dobrze a nie sądziłam że będzie. Na pewno będę korzystać z usług tej firmy, za każdym razem. 🥰
Odpowiedz z Qfix Serwis 2023.03.06
Dziękujemy 😊
Bogdan Svystun
Bogdan Svystun
2023.03.01
Makaronki zajebiste, obsluga bardzo mila, jak bym mog to postawil bym 6 gwiazdek!
Mariusz Gerth
Mariusz Gerth
2023.02.18
Syn uszkodził szkiełko ekranu w telefonie. Rano zadzwoniłem zostawiłem telefon w serwisie. Po południu odebrałem. Szybka i profesjonalna usługa. Polecam
Reklama
Morfuesz
Morfuesz
2023.02.02
Błażej Przybysławski
Błażej Przybysławski
2023.01.26
Wymiana wyślwietlacza w telefonie zrealizowana ekspresowo-był dostępny na miejscu. Miła obsługa.
Sneik400
Sneik400
2023.01.12
Przystępna cenowo i szybka wymiana wyświetlacza, polecam fest
dawid jarz
dawid jarz
2022.11.29
Miałem przyjemność korzystać z usług serwisu, Usterka usunięta (wymiana baterii w nie rozkręcamy telefonie) brak śladów klejenia, szczelnie . Szybka realizacja usługi.
Reklama
Vju varghese86
Vju varghese86
2022.11.28
Good Service
Aneta Sypniewska
Aneta Sypniewska
2022.11.13
Telefon naprawiony expresowo 😁
Xlex _S?
Xlex _S?
2022.10.27
Adrian Kajman
Adrian Kajman
2022.10.27
Przemiła obsługa, uczciwe ceny, szybki czas realizacji, wysoka jakość usług, polecam!
Odpowiedz z Qfix Serwis 2022.10.27
Dziękujemy 😊
Reklama
Kamil Olhow
Kamil Olhow
2022.10.20
Szybka i sprawna wymiana wyświetlacza iphone 12, polecam💪
Lena Witkowska
Lena Witkowska
2022.10.17
Bardzo miła obsługa, tanio, szybka naprawa
Joanna Daleszczyk
Joanna Daleszczyk
2022.10.13
Szybka diagnoza uszkodzonego telefonu i wymiana złacza usb. Polecam serwis.
Jakub Szymański
Jakub Szymański
2022.10.10
Stanowczo odradzam. Po naprawie płyty głównej iphone zaczął się grzać (a początkowo problem dotyczył czego innego), a zaniesiony do naprawy laptop nie został ani naprawiony, ani zdiagnozowany i kazano mi zapłacić za części, ponadto laptop po „naprawie” zyskał liczne rysy i slady kleju na obudowie!!! Partactwo
Reklama
Sonia Gajewska
Sonia Gajewska
2022.09.25
👍
Евгений Бондаренко
Евгений Бондаренко
2022.09.01
Хорошо
Anton Tamarovsky
Anton Tamarovsky
2022.09.01
Przyszedłem do fachowców