QDR Quick Data Recovery

QDR Quick Data Recovery Reviews

Excellent rating
5.0
165 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (165)
M
M
2022.10.03
Bardzo miła atmosfera i pełen profesjonalizm
Advertisement
Adam Rusinek
Adam Rusinek
2022.09.17
Super kontakt, profesjonalne podejście i fachowa wiedza oraz ogromne doświadczenie. Po współpracy z wieloma firmami z Polski zostałem przy firmie QDR.
Piotrek Dziwak
Piotrek Dziwak
2022.09.14
Jeśli szukacie najlepszego specjalisty od wszelkich dysków - lepiej nie mogliście trafić. Marek ogarnia rzeczy niemożliwe - chyba tylko w hollywood potrafią więcej. Zawsze konkretnie, rzeczowo ale po ludzku, tak by zrozumieć o co chodzi. I do tego nie trzeba zastawiać nerek teściowej żeby zapłacić :)
gabriel
gabriel
2022.09.14
Super
Bartłomiej Łacheta (MasiBajet)
Bartłomiej Łacheta (MasiBajet)
2022.09.14
szybko sprawnie POZDRAWIAM
Advertisement
Robert Krawiec
Robert Krawiec
2022.09.09
Firma skanowała moją kartę sd 3 programami jak zapewniali nic do odzyskania . Natomiast darmowa wersja programu online odzyskała 3 GB zdjęć .
Reply from QDR Quick Data Recovery 2022.09.09
Panie Robercie nie pozostaje nam nic innego jak się cieszyć, że odzyskał Pan swoje dane. Nasze 3 licencjonowane programy odzyskały 104 pliki sprawne, na których Panu nie zależało co zresztą Panu wczoraj pokazałem w chwili odbioru karty pamięci. Swoją pracę wykonaliśmy i pokazaliśmy wynik POZYTYWNY wg naszych narzędzi. Dodam tylko, że w standardzie za taką usługę wg cennika na naszej stronie powinien Pan zapłacić nie 100, a 300zł ale że nie były to dane, na których zależało to poszliśmy po najniższej możliwej linii oporu. Jak Pan widział my swoją pracę wykonaliśmy. Jeszcze raz podkreślam, że szczerze cieszymy się z Pana sukcesu. Pozdrawiam.
Stanisław Kwiecinski
Stanisław Kwiecinski
2022.08.25
Najwyzsze wyrazy uznania dla profesjonalizmu i szybkosci dzialania Pana Marka Sochy QDR Lab. Zdjecia jak wiemy dzielimy na dobre,złe i te, które mają wartość sentymentalną czyli bezcenne. Pan Marek zdalnie zdiagnozował i odzyskał zdjęcia z uszkodzonej karty. Cała operacja zabrała niecałe pół godziny a obaj siedzieliśmy przy komputerach oddalonych o kilkaset kilometrów. Uzyskałem wiele cennych porad , pozbyłem się feralnego czytnika, sprawcy całego zamieszania. Wielkie słowa uznania za fachową pomoc i grupie Nikoniarze za polecenie. REWELACJA!!!
Mateusz Nitecki
Mateusz Nitecki
2022.08.22
Pełny profesjonalizm, szybko i sprawnie. Widać doświadczenie. Serdecznie polecam.
Michał Zarębski
Michał Zarębski
2022.08.08
Pełna profeska, szybko i bez utraty jakichkolwiek dany z nośnika. Ceny adekwatne do czasu realizacji i wykonanej roboty. Polecam 10/10
Advertisement
Robert J
Robert J
2022.08.02
Dorzucam się do reszty 5 gwiazdek. Nie będę kadził długo. Robią robotę chłopaki i tyle.
Jan Krukowski
Jan Krukowski
2022.07.25
Bardzo miła obsługa, polecam serdecznie!
aneta placek
aneta placek
2022.07.22
Świetny kontakt z firmą, bardzo kompleksowa i rzetelna usługa. Polecam serdecznie, dane odzyskane naprawdę w dobrym czasie, bez żadnych problemów dodatkowych, w jeszcze rozsądnej cenie :) polecam☺️
Basia F.
Basia F.
2022.07.20
Miła obsługa, a do tego jeszcze kompetentna:) Firma godna polecenia, działają szybko i sprawnie. :)5+
Advertisement
marzena marlewicz
marzena marlewicz
2022.07.20
Piotr Kąfera
Piotr Kąfera
2022.06.14
Profesjonalne podejście. Polecam
Daniel Szura
Daniel Szura
2022.06.08
Współpracuję z ekipą QDR już 4 lata. Zawsze pełen profesjonalizm, krótki czas realizacji oraz cena adekwatna do pracy jaką trzeba nad danym przypadkiem wykonać. Polecam i będę nadal polecał :)
Joanna Sobolewska
Joanna Sobolewska
2022.06.08
Profesjonaliści! Odzyskali z zepsutego dysku zewnętrznego wszystkie pliki (zajmowały ponad 2TB miejsca) bez uszkodzenia żadnych danych. Szczerze polecam!
Advertisement
Kacper
Kacper
2022.05.31
Polecam serdecznie
Wujek Blant
Wujek Blant
2022.04.12
Ok
Adrian Gorski
Adrian Gorski
2022.04.05
Szczerze POLECAM. Marek Socha nie raz ratował moich klientów przez zawałem serca związanym z utratą danych.