PY Hobby - Scrapbooking & Crafts Reviews

PY Hobby - Scrapbooking & Crafts Reviews

5.0

Excellent - based on 54 reviews

pyhobby.se
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (54)
Donata Turek
Donata Turek
2023-12-13
Advertisement
The penguinsquad
The penguinsquad
2023-12-11
Som vanligt supersnabb leverans.
Natalie Lundkvist
Natalie Lundkvist
2022-08-29
Fina produkter och riktigt snabb och bra service! Snabb leverans också. Kommer handla fler gånger
Nettis Bindi Grunelius
Nettis Bindi Grunelius
2021-12-02
recommends
Snabb leverans av klistermärken, jättefint packat ❤
Moa Ahlgren
Moa Ahlgren
2021-08-27
Jättestort utbud men liiite lång leverans. Jag antar att det beror på semester och deras rea. Väldigt nöjd med det jag köpte.
Advertisement
Christina Öster
Christina Öster
2021-07-21
recommends
Snabb leverans och fint inpackat. Barnbarnet kommer att bli överlycklig!
Christian Iversen
Christian Iversen
2021-07-09
Adressen er et lager så jeg kørte forgæves
Reply from PY Hobby - Scrapbooking & Crafts 2021-07-09
Hej Christian! Det stämmer att adressen är till vårt lager. Vi har tyvärr ingen fysisk butik utan alla köp görs via www.pyhobby.se. Jag ska se om vi kan göra detta tydligare på Google framöver. Ha en fortsatt fin sommar!
Margita Andersson
Margita Andersson
2020-12-11
Positive
Professionalism
Value
Jättesnabb leverans. Mycket nöjd.
Kajsa Hylmö
Kajsa Hylmö
2020-12-08
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Super, Hit kommer jag gärna igen!
Advertisement
Isabella Dunca
Isabella Dunca
2020-12-06
Jättebra utbud och superb kundkontakt. Snabb leverans också, vilket alltid är skönt :) Supernöjd och glad!!
Lisa Stenberg
Lisa Stenberg
2020-11-07
recommends
La en beställning igår em, har hämtat paketet nu. Supersnabb leverans
Kristin Karlsson
Kristin Karlsson
2020-11-07
recommends
jättebra utbud till bra priser. Fick precis hem grejer som jag beställt till för att göra julkorten. Verkligen nöjd med hur smidigt och snabbt det gick! Det var inte sista gången jag handlade där😃
Emma
Emma
2020-08-18
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Jättebra kundservice och fint bemötande. Enbart positivt att säga om PY Hobby ☺️
Advertisement
Ellinor Lundgren
Ellinor Lundgren
2020-08-07
recommends
Grymt snabb leverans o bra priser! Mycket nöjd med mina fina fynd! Kommer definitivt att handla igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jackie Wahlström
Jackie Wahlström
2020-07-24
recommends
Är så nöjd med det jag beställde! Och snabb leverans! Kommer beställa mer saker i framtiden här🙏🏻😊
Johanna Berg
Johanna Berg
2020-07-13
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
🤩🤩
Eva Stenberg
Eva Stenberg
2020-05-29
recommends
Otroligt snabb service och ett stort plus för hemleverans alternativet! 👍👍👍👍👍
Advertisement
Sandra Wallin
Sandra Wallin
2020-03-26
recommends
Beställde tejp, det var både fina saker och snabb leverans! Rekommenderas! 😊
Erin Winslow
Erin Winslow
2020-03-18
recommends
Super snabb service! Och en bredd sortiment scrapbooking tillbehör. :-)
Sandra Persson
Sandra Persson
2020-02-08
recommends
Super bra service och snabb leverans. väldigt stort utbud.🤗