Puur Party Verhuur

Puur Party Verhuur Reviews

Excellent rating
5.0
10 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (10)
Jeroen Schot
Jeroen Schot
2023.10.03
Wat een geweldige verrassing voor mijn 50e verjaardag. Ja daar stond hij dan de grote Abraham. later nog een springkussen gehuurd voor de verjaardag van mijn zoontje, wat een feest. echt een aanrader dit bedrijf.
Advertisement
Esther Uleman
Esther Uleman
2023.09.25
We hadden super leuke babyshower mede mogelijk gemaakt door puur party verhuur wat een top service
Chantal Van Vessem
Chantal Van Vessem
2023.09.24
5 sterren service .. goed geadviseerd en spullen zijn netjes afgeleverd en weer opgehaald .. zeer goede kwaliteit ook ..
Michel Hage
Michel Hage
2023.09.24
We mochten gebruik maken van professionele keuken apparatuur .. deze waren schoon en makkelijk bedienbaar.. top geregeld en ook fijn weer opgehaald zonder gedoe achteraf. Zo hebben we een leuk feestje kunnen organiseren ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘Œ
Reja Reja
Reja Reja
2023.09.24
Super bedrijf alles in huis voor een feestje, denken altijd met je mee en bestellingen snel geplaatst en afgehandeld. Top service!!!
Advertisement
Barbera Lieder-Schild
Barbera Lieder-Schild
2023.09.24
Super service je hoeft niks te doen alles wordt netjes geregeld
Reply from Puur Party Verhuur 2023.09.25
Bedankt voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u onze service waardeert en dat alles naar tevredenheid is geregeld.
Simone en Vance Baal
Simone en Vance Baal
2023.09.24
Super bedrijf! Aardig en vakkundig personeel. Zeker een aanrader om je feestjes nog leuker te maken.
Cynthia Havelaar
Cynthia Havelaar
2023.09.24
Geweldige service! De partytent was snel in elkaar, stevig en van goede kwaliteit. Voor al mijn feestjes is Puur Party Verhuur van de partij!
Gayby Romalo
Gayby Romalo
2023.09.24
Prettig ervaren. Goed bereikbaar. En de prijzen zijn ook te doen. Zeker een aanrader ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ
Advertisement
carmen p
carmen p
2023.09.24
Springkussen gehuurd en een doner kip grill. Super service aardige mensen.
Reply from Puur Party Verhuur 2023.09.25
We zijn blij dat je tevreden bent met onze service! Dank je wel voor je positieve feedback. We hopen je snel weer te mogen ontvangen!