Lidia Gabinet Kosmetyczny | salon kosmetyczny | depilacja laserowa

Lidia Gabinet Kosmetyczny | salon kosmetyczny | depilacja laserowa Reviews

Good rating
4.3
12 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (12)
Justyna Warchoł
Justyna Warchoł
2021.04.29
Pełen profesjonalizm i przemiła atmosfera. Za każdym razem jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pani Lidia jest bardzo miłą i kompetentną osobą. Polecam.
Advertisement
ANNA NIEŚCIORUK
ANNA NIEŚCIORUK
2021.04.23
Kolejna wizyta i po raz kolejny jestem bardzo zadowolona. Przed zabiegiem rozmowa, omówienie co będzie najodpowiedniejsze dla mojej cery, super podejście! A po zabiegu informacje jak należy postępować w domu itp. Salon urządzony jest bardzo przytulnie, mają dobry nowoczesny sprzęt. Poza wysoką jakością jest kulturalnie, miło i dyskretnie. Z chęcią będę tutaj wracała :) Polecam Panią Lidię.
D Brzyski
D Brzyski
2019.07.03
Z chęcią dałbym zero gwiazdek. Moja dziewczyna tam była pierwszy i ostatni raz. Kosmetyczka nie wysluchala próśb klientki i wykonuje usługę wedle własnego uznania. Nie polecam!
Paula Kryczka
Paula Kryczka
2019.07.03
Moja pierwsza i ostatnia wizyta w tym salonie. Przed regulacją brwi zabrakło najważniejszego elementu - ustalenia czego oczekuje klientka. Byłam w wielkim szoku jak Pani Lidia zaczęła regulacje nie pytając mnie czy chce zwęzić brwi lub zmienić ich kształt czy tylko wyskubać krótsze włoski. Zaznaczyłam wiec sama, ze zależy mi na tym by ich nie zwężać ani nie zmieniać ich kształtu. Po skończonym zabiegu i podaniu mi przez Panią lusterka zobaczyłam znacznie węższe brwi w zupełnie innym kształcie. Dodatkowo pierwszy raz zabieg tego typu miałam wykonywany na leżąco przez kosmetyczkę, która regulując brwi nie stała na wprost mojej twarzy. Przypuszczam, że właśnie to mogło przyczynić się do niezadowalającego efektu końcowego. Jestem bardzo zawiedziona wykonaną usługą i zdecydowanie nie polecam nikomu.
Paweł Michalski
Paweł Michalski
2019.06.17
Moja dziewczyna tam jeździ, dosyć często ją tam podwożę. Musi to być więc dobry salon kosmetyczny bo Monika ma dobry gust:)
Advertisement
Anna Rutkowska
Anna Rutkowska
2019.03.07
Byłam tam na peelingu. Naprawdę fajne miejsce, miła atmosfera:) Planuję wybrać się tam jeszcze na kilka zabiegów. Polecam.
Małgorzata Wiatrowska
Małgorzata Wiatrowska
2019.02.18
Coraz bardziej popularne miejsce w Lublinie. Byłam tam już dwa razy i na pewno jeszcze wrócę.
Kamila Kłodnicka
Kamila Kłodnicka
2019.02.11
Znany i wysoko ceniony gabinet kosmetyczny w Lublinie. Polecam wszystkim dziewczynom z okolicy:)
Karol Maciejewski
Karol Maciejewski
2019.01.28
Byłem tam przed ślubem żeby się trochę doprowadzić do porządku :) Proste, szybkie zabiegi, a od razu pomogły na zniszczoną skórę. Żona zadowolona, mówiła że wyglądam lepiej, niż wcześniej :D
Advertisement
Mikołaj Koledzko
Mikołaj Koledzko
2019.01.11
Wszystkie żony z okolicy tam zaglądają więc nic dziwnego, że gabinet jest tak dobrze znany przez ich mężów.
Jan Stępniewski
Jan Stępniewski
2019.01.07
Chodzi tam żona wraz ze swoją przyjaciółką. Obie są zadowolone więc pewnie jest to dobry gabinet kosmetyczny.
Krzysztof 357
Krzysztof 357
2018.12.17
Moja żona tam chodzi i jest bardzo zadowolona z zabiegów. Nie znam się za bardzo na tych tematach kosmetycznych ale skoro żonie się podoba to musi być tam wszystko ok :)