Apartamenty nad morzem "Przystań No. 18"

Apartamenty nad morzem "Przystań No. 18" Reviews

Excellent rating
5.0
28 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (28)
Ewa Dz.
Ewa Dz.
2024.02.02
Advertisement
Krystian Kw
Krystian Kw
2024.01.02
Polecam to miejsce. Piękne widoki. Miła obsługa. Bliskość morza. Ognisko na klifie z widokiem na morze, w takim miejscu jeszcze nigdy wcześniej nie piekłem kiełbasek. Przyjemnie spędzony czas zarówno z rodziną jak przyjaciółmi. Same apartamenty zadbane i przestronne. Będzie to niezapomniany Sylwester. Na pewno tam jeszcze wrócę.
Location
Rooms
Service
Mariusz Piotrowicz
Mariusz Piotrowicz
2024.01.01
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Urszula Kulawiak
Urszula Kulawiak
2023.10.16
Spędziłam z mamą 2 tygodnie na przełomie września i października. Miejsce rewelacyjnie położone na skarpie nad samym morzem więc otwierając oczy jeszcze w łóżku widać błękit nieba i morza. Po prostu cudownie . Obsługa kontakt z personelem wprawdzie on-line , ale doskonały. Pani Katarzyna zajmująca się sprawami rezerwacji nieoceniona , w każdej chwili dostępna pod telefonem gotowa udzielić pomocy ( miałyśmy problem z kodami wejściowymi do obiektu 🙂). Na miejscu Pan Michał to bardzo serdeczny , chcący zawsze pomóc, cos podpowiedzieć . Wyposażenie pokoi rewelacyjne . Jednym słowem brak słów na ,, plus ''. Zachęcam każdego bo ja wrócę tu na pewno nie raz .
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Renata
Renata
2023.10.05
Piękny apartament, absolutnie wyjątkowe miejsce. Pełen profesjonalizm pod każdym względem. Cudownie spędzony urlop. Serdecznie polecam każdemu kto ceni spokój i kontakt z naturą.
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Advertisement
SEBA
SEBA
2023.09.26
Widok piękny, potwornie drogo, właściciel bierze 200 zł za sprzątanie. Pajęczyny i pleśń w kuchni.
Trip type
Vacation
Dariusz Badełek
Dariusz Badełek
2023.09.20
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Aleksandra
Aleksandra
2023.09.17
Miejsce przecudowne. Obsługa bardzo miła, cudowny widok. Wrócimy napewno.
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Anna Wasąg
Anna Wasąg
2023.09.01
Miejsce położone w takiej odległości od drogi, że ma się wrażenie oderwania od zgiełku Władysławowa. Ogrod z widokiem na morze to coś wspaniałego. Na miejscu altanka, miejsce na ognisko oraz grill do dyspozycji gości. Prywatne zejście na plażę, ponadto, po zejściu z klifu, przy plazy znajduje się Chatka Rybaka, zamykana na kod, gdzie do dyspozycji mamy leżaki i parawany. W środku czysto i przyjemnie, zapewnione podstawowe wyposażenie apartamentu (sztućce, garnki, szklanki, talerze, żelazko, suszarka do włosów). Jest tez parking i płac zabaw dla dzieci. Gratulacje pomysłu! Chętnie wrócimy.
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Advertisement
Piotr
Piotr
2023.08.16
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Paweł G.
Paweł G.
2023.07.17
Location
Rooms
Service
Club Music by Aron
Club Music by Aron
2023.07.15
Location
Rooms
Service
Gerard Grześlak
Gerard Grześlak
2023.06.27
świetnie położony, obiekt do którego chce się wrócić
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Advertisement
Faustyna
Faustyna
2023.06.26
Elzbieta
Elzbieta
2023.06.17
Przede wszystkim lokalizacja, cisza i spokój, wyjazd zaliczam do udanych godny polecenia 😊
Trip type
Friends
Location
Rooms
Service
Aleksandra Nowak
Aleksandra Nowak
2023.06.14
Przytulny apartament, miejsce z pięknym widokiem i własnym zejściem na plażę. Duża przestrzeń wokół. Polecam bardzo .
Marcin Ohryzko
Marcin Ohryzko
2023.06.12
Bardzo polecam ten obiekt! Spędziłem tam cudowny weekend z rodziną. Pokój był komfortowy, czysty i dobrze wyposażony. Widok z okna zapierał dech w piersiach - lasy i morze. Obsługa była miła i pomocna. To idealne miejsce na odpoczynek i relaks.
Advertisement
M B
M B
2023.06.10
Aneta Zabrzewska
Aneta Zabrzewska
2023.06.07
Przepiękne, klimatyczne miejsce. Apartamenty z widokiem na morze urządzone z prostotą i smakiem. Bezpośrednie zejście na spokojną szeroką plażę z piękną roślinnością charakterystyczną dla tej części Pomorza. W powietrzu zapach sosen, morskiej wody i...wakacji. Polecam!
Sylwia Belczewska
Sylwia Belczewska
2023.06.06