Batexbus Anglia

Batexbus Anglia Reviews

Excellent rating
4.7
32 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (32)
Timothy Stucley-Lucas
Timothy Stucley-Lucas
2022.02.26
not recommends
A parcel from Poland was opened by Batexbus during transit. They stole three items from this parcel. Then, we sent a parcel to Poland. This parcel was also opened by Batexbus and two items were stolen. They are thieves!
Kasia Ćwik
Kasia Ćwik
2021.04.06
recommends
wygodny transport, większość podróży udało mi się przespać tak więc trasa minęła szybciutko.
Asia Kowalczyk
Asia Kowalczyk
2021.03.30
recommends
Karol Banoch
Karol Banoch
2021.03.30
recommends
Miły kierowca, odebrano mnie z ustalonego wcześniej miejsca bez żadnego opóźnienia. Podróż jak to podróż samochodem, nieco męcząca ale do przeżycia, firmie nie mam nic do zarzucenia.
Bartłomiej Lis
Bartłomiej Lis
2021.03.28
recommends
PRZEWOŹNIK NUMER JEDEN !!! Wraz ze znajomymi wracaliśmy z Anglii do Polski, wszystko SUPER 😀😀
Cezary Łopatka
Cezary Łopatka
2021.03.28
recommends
Rafał Górka
Rafał Górka
2021.03.28
recommends
pewny transport paczek do uk, na kilkanaście wysłanych paczek 2x zdarzyło się opóźnienie, mimo to polecam
Jolanta Manewicz
Jolanta Manewicz
2021.03.27
recommends
Sprawnie, profesjonalnie i na czas.
Michał Łabaj
Michał Łabaj
2021.03.27
recommends
Najlepszy przewoźnik z jakiego kiedykolwiek korzystałem !!
Dariusz Metowski
Dariusz Metowski
2021.03.27
recommends
od 10 lat korzystam z tej firmy ocena 0-10 daję 20 😁 jedyna wada to się spóźnia 😂😂
Janusz Wnęk
Janusz Wnęk
2021.03.26
recommends
od pol roku korzystam z wysylek paczek batexem. czasami zdarzaja sie male opoznienia ale w porownaniu do poprzedniej firmy z ktora wspolpracowalem jest ok. najwazniejsze ze zawsze da sie z nimi skontaktowac i dopytac o termin dostawy.
Mariola Majewska
Mariola Majewska
2021.03.26
recommends
Tomasz Rutkowski
Tomasz Rutkowski
2021.03.25
recommends
Szybka i konkretna rezerwacja, trasa mimo że długa to minęła szybko i wygodnie. OK
Natalia Wykpisz
Natalia Wykpisz
2021.03.23
recommends
W sumie od roku korzystam tylko z batexbus, firmę poleciła mi znajoma i w porównaniu do poprzedniej firmy z której korzystałam (nie będę robić antyreklamy) jest to niebo a ziemia. Cennik taki sam ale wygoda podróży i obsługa klientów na nieporównywalnym poziomie
Klaudia Machnica
Klaudia Machnica
2021.03.23
recommends
wygodny, komfortowy bus, spodziewałam się męczącej trasy a było bardzo ok.
Mariusz Franczewski
Mariusz Franczewski
2021.03.22
recommends
Firma pomogła mi w przeprowadzce z UK do PL. Koszt usługi taki jak ustalaliśmy wcześniej. 10/10.
Miracles Veronica
Miracles Veronica
2021.03.20
not recommends
Ogólnie jesteśmy zadowoleni z transportu. Wszystko dotarło w idealnym stanie. Dzień odbioru i dzień przywozu zgadzały się. Natomiast godzina już nie. Rozumiemy że czas nie zależy od nich tak naprawdę więc można to pominąć. Jeżeli chodzi o obsługę to jest ona fatalna. Panowie co przyjechali bardzo nie mili, chamscy i zarozumiali. Próbowali wmówić że są pod danym adresem a gdy Partner wyszedł na dany adres nie było ich na miejscu 🙃🙃 przez telefon bardzo pewni siebie, na żywo już nie za bardzo.... Co do opłat, radzę dokładnie dopytać. Co innego mówili przez telefon a co innego okazało się przy odbiorze. Moja i partnera prywatna ocena to 5/10.
Paweł Zych
Paweł Zych
2021.03.19
recommends
Polecam, świetny przewoźnik 5/5
Aneta Stachnik
Aneta Stachnik
2021.03.18
recommends
Do uk zawsze latam samolotem ale przy przeprowadzce potrzebowałam przetransportować dość sporo różnych gratów. Tutaj dostałam najniższą wycenę paczek, jestem zadowolona
Weronika Dębska
Weronika Dębska
2021.03.16
recommends
Regularnie nadaję paczki do rodziny, w sumie za każdym razem docierają na czas, jeden raz zdarzyło się małe opóźnienie ale Pani na infolinii szybko mi pomogła, wyjaśniła i przeprosiła za opóźnienie