Advokátní kancelář JUDr. Jan Greisiger Reviews

Advokátní kancelář JUDr. Jan Greisiger Reviews

5.0

Excellent - based on 31 reviews

prvotridniadvokat.cz
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (27)
Pavel Hassman
Pavel Hassman
2024-02-01
Advertisement
AlkoCz
AlkoCz
2024-01-30
Vřele Všem doporučuji tuto advokátní kancelář a děkuji za výborně odvedenou práci. Pan doktor JUDr. Jan Greisiger z advokátní kanceláře pracuje profesionálně a má lidský přístup. Zachránil mi řidičský průkaz, který je pro mne životně důležitý. Ještě jednou děkuji a těším se na další spolupráci.
Hynda 111
Hynda 111
2024-01-23
Pan doktor jednal rychle, spolehlivě, ceny za zastupování dle mého názoru příznivé. Mohu jen doporučit.
Kovaloff
Kovaloff
2024-01-19
Lucas
Lucas
2024-01-19
Jedna z nelepších kanceláří na trestní a rodinné právo, zejména doktor Greisiger tomu opravdu rozumí a netahá z lidí jenom peníze. Když váš případ nemá smysl, tak vám to řekne na začátku a nechá si zaplatit jenom právní rozbor a poradu. Jiní advokáti od vás vyberou zálohu 50 tisíc a ani nevíte na čem jste!
Advertisement
Jana Täuberová
Jana Täuberová
2024-01-18
Se službami advokátní kanceláře jsem byla maximálně spokojená. Zastupoval mě JUDr. Jan Greisiger.. úprava alimentů a zpětné doplacení rozdílu v již uhrazených alimentech. Děkuji mu za flexibilitu, rychlé jednání, vstřícný a profesionální přístup. V případě potřeby ráda jeho služeb opět využiji.
Thomas Buhl
Thomas Buhl
2024-01-18
Měl jsem nedávno příležitost využít právní služby pana JUDr Greisigera ve své trestní věci a nemohu být spokojenější s výsledkem. Pan JUDr Greisiger prokázal nejen výjimečné profesionální dovednosti, ale také schopnost věnovat se individuálním potřebám klienta. Co mě opravdu přesvědčilo o jeho schopnostech, byla jeho schopnost představit můj případ s vynikajícím právním argumentem a strategií, což vedlo k pozitivnímu rozuzlení mé situace. Měl schopnost efektivně komunikovat s ostatními stranami a soudními orgány, což vedlo k rychlému a příznivému výsledku mého řízení. Pokud hledáte opravdu kvalitní právní zastoupení a máte zájem o výhru ve svém případů, nemohu doporučit nic jiného než služby pana doktora. Samozřejmě, jak již bývá u kvalitních služeb obvyklé, je nutné mít na paměti, že kvalita má svou cenu.
Filip Ruzicka
Filip Ruzicka
2024-01-17
S panem JUDr. Greisigerem mám jen ty nejlepší zkušenosti. Rychlost a odbornost. Pomohl mi vyřešit letitý finanční spor, který se nedařil vyřešit, po vložení pana Greisigera do případu, bylo vše vyřešené v podstatě okamžitě, peníze jsem dostal zpět i z úroky z prodlení. Dále mi pomohl v majetkoprávních vztazích, kdy pro mě připravil veškerou dokumentaci, včetně smluv a podání na katastr. Kupovali jsme velice složitě byt, kde byla jistá specifika, navíc jsme byli velmi časově omezeni, pan Greisiger pro nás udělal nadstandartní službu.
sifafoto
sifafoto
2024-01-15
Mohu jen doporučit služby JUDr Jana Greisigera 💯
Advertisement
Jiri Janousek
Jiri Janousek
2024-01-15
Panu JUDr. Greisigerovi velmi děkuji za pomoc, oceňuji profesionalitu, vstřícné jednání, ochotu a taktéž přijatelnou cenu za poskytnuté služby. S důvěrou se v případě potřeby na JUDr. Greisigera opět obrátím. Vřele doporučuji.
Ondrej Volkman
Ondrej Volkman
2024-01-15
Kvalitní přístup, jednání a komunikace na úrovni, finančně velmi přijatelné
Petr Volkman
Petr Volkman
2024-01-13
Perfektní spolupráce při tvorbě smlouvy. Děkuji ještě jednou.
Vratislav Hofman
Vratislav Hofman
2024-01-13
Pan doktor nejvíce rozumí rozvodům a rodinnému právu. Za rozumnou cenu vás provede celým řízením. Mě konkrétně zastupoval v řízení o určení styku na syna. Bývalá přítelkyně si rozmyslela, že mi přestane předávat syna a nutila mě, abych se dítěte vzdal. Doktor Greisiger jí velice rychle vyvedl z omylu. Nyní se vídám se synem jak potřebuji, a to i přes nesouhlas matky. Příště bych už neměnil, ještě jednou děkuji.
Advertisement
Jan Valenta
Jan Valenta
2024-01-12
Pana Greisigera mohu jen doporučit. Pomohl mi s vypracováním několika smluv, vše probíhalo rychle. Určitě jeho služby v budoucnu ještě využiju.
Blond Villain
Blond Villain
2024-01-11
Jedna z nejlepších advokátních kanceláří na rodinné a trestní právo. JUDr. Greisiger dlouhodobě spolupracuje s JUDr. Růžkem a za svou krátkou kariéru získal více zkušeností, než jiní starší advokáti. V dnešní době opravdu neplatí čím starší, tím lepší. Mě konkrétně pan doktor zastupoval v trestní věci, ze které jsem ve finále vyvázl bez trestu a bez podmínky. Můžu jedině doporučit, kdo chce profesionální služby za rozumné ceny.
Jaroslav Cabák
Jaroslav Cabák
2024-01-11
za mě výborný zastupování u soudu
David Meduna
David Meduna
2024-01-11
Super přístup , během jednoho sezení vše vysvětleno. Péče o dítě i rozvod samotný dopadl dle očekávání
Advertisement
Vladimír Hadžega
Vladimír Hadžega
2024-01-10
Děkuji moc za pomoc panu doktorovi JUDr. Greisigerovi, vřele bych všem doporučil jeho zastoupení. Je opravdu profesionál na trestní a rodinné právo a jako plus byla velice dobrá cena.
Artur Tarasjuk
Artur Tarasjuk
2024-01-10
Skvělý přístup, bohaté zkušenosti. S panem Greisiger naprostá spokojenost!
Petr
Petr
2024-01-10
Děkuji za služby a pomoc při řešení rodinné situace. Jsem spokojen s rychlým a vstřícný m přístupem.