Advokátní kancelář JUDr. Jan Greisiger

Advokátní kancelář JUDr. Jan Greisiger Reviews

Excellent rating
5.0
32 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (32)
Outfit4Events o4e.eu
Outfit4Events o4e.eu
2024.03.29
Dostali jsem právní radu ve velmi brzkém termínu a jednání pana advokáta bylo velmi vstřícné. Vřele doporučuji.
Advertisement
Pavlína Štemberová
Pavlína Štemberová
2024.03.25
Služby této advokátní kanceláře jsou na profesionální úrovni za přijatelné ceny. Nechala jsem si zpracovat kupní smlouvu s advokátní úschovou, vše proběhlo rychle a bez problémů. Doporučuji.
BENGALCLUB CATTERY
BENGALCLUB CATTERY
2024.02.22
Dobrý den, Vítám příležitost podělit se o svou pozitivní zkušenost s advokátní kanceláří JUDr. Růžek & JUDr. Greisiger S advokátní kanceláří jsem spolupracovala mimo jiné při vytváření nájemních smluv na pronájem bytu. Mohu bez váhání říci, že celý proces byl mimořádně profesionální a bezproblémový. Byla jsem velmi spokojena s jejich službami a ráda bych vydala tuto recenzi, abych poděkovala za jejich pečlivý přístup a profesionální práci. Děkuji kanceláři za všechnu poskytnutou pomoc a rozhodně je doporučím ostatním, kteří hledají právní služby s vysokým standardem kvality. S pozdravem, K. Plecitá
Dominik Wanie
Dominik Wanie
2024.02.20
Veronika Fusková
Veronika Fusková
2024.02.20
Pana JUDr. Jana Greisigera mohu vřele doporučit. Přístup je velmi vstřícný, rozumný a lidský. Snaží se vše vyřešit klidnou cestou ke spokojenosti klienta i obou stran zároveň. Když jsem ho potřebovala rychle (již během rozjetého procesu) byl velice ochotný a začal situaci řešit okamžitě. Je vysoce spolehlivý, pomůže a poradí. Pokud bych potřebovala znovu právní zastoupení, určitě se na pana JUDr. Jana Greisigera ráda obrátím.
Advertisement
Pavel Hassman
Pavel Hassman
2024.02.01
AlkoCz
AlkoCz
2024.01.30
Vřele Všem doporučuji tuto advokátní kancelář a děkuji za výborně odvedenou práci. Pan doktor JUDr. Jan Greisiger z advokátní kanceláře pracuje profesionálně a má lidský přístup. Zachránil mi řidičský průkaz, který je pro mne životně důležitý. Ještě jednou děkuji a těším se na další spolupráci.
Hynda 111
Hynda 111
2024.01.23
Pan doktor jednal rychle, spolehlivě, ceny za zastupování dle mého názoru příznivé. Mohu jen doporučit.
Kovaloff
Kovaloff
2024.01.19
Advertisement
Lucas
Lucas
2024.01.19
Jedna z nelepších kanceláří na trestní a rodinné právo, zejména doktor Greisiger tomu opravdu rozumí a netahá z lidí jenom peníze. Když váš případ nemá smysl, tak vám to řekne na začátku a nechá si zaplatit jenom právní rozbor a poradu. Jiní advokáti od vás vyberou zálohu 50 tisíc a ani nevíte na čem jste!
Jana Täuberová
Jana Täuberová
2024.01.18
Se službami advokátní kanceláře jsem byla maximálně spokojená. Zastupoval mě JUDr. Jan Greisiger.. úprava alimentů a zpětné doplacení rozdílu v již uhrazených alimentech. Děkuji mu za flexibilitu, rychlé jednání, vstřícný a profesionální přístup. V případě potřeby ráda jeho služeb opět využiji.
Thomas Buhl
Thomas Buhl
2024.01.18
Měl jsem nedávno příležitost využít právní služby pana JUDr Greisigera ve své trestní věci a nemohu být spokojenější s výsledkem. Pan JUDr Greisiger prokázal nejen výjimečné profesionální dovednosti, ale také schopnost věnovat se individuálním potřebám klienta. Co mě opravdu přesvědčilo o jeho schopnostech, byla jeho schopnost představit můj případ s vynikajícím právním argumentem a strategií, což vedlo k pozitivnímu rozuzlení mé situace. Měl schopnost efektivně komunikovat s ostatními stranami a soudními orgány, což vedlo k rychlému a příznivému výsledku mého řízení. Pokud hledáte opravdu kvalitní právní zastoupení a máte zájem o výhru ve svém případů, nemohu doporučit nic jiného než služby pana doktora. Samozřejmě, jak již bývá u kvalitních služeb obvyklé, je nutné mít na paměti, že kvalita má svou cenu.
Filip Ruzicka
Filip Ruzicka
2024.01.17
S panem JUDr. Greisigerem mám jen ty nejlepší zkušenosti. Rychlost a odbornost. Pomohl mi vyřešit letitý finanční spor, který se nedařil vyřešit, po vložení pana Greisigera do případu, bylo vše vyřešené v podstatě okamžitě, peníze jsem dostal zpět i z úroky z prodlení. Dále mi pomohl v majetkoprávních vztazích, kdy pro mě připravil veškerou dokumentaci, včetně smluv a podání na katastr. Kupovali jsme velice složitě byt, kde byla jistá specifika, navíc jsme byli velmi časově omezeni, pan Greisiger pro nás udělal nadstandartní službu.
Advertisement
sifafoto
sifafoto
2024.01.15
Mohu jen doporučit služby JUDr Jana Greisigera 💯
Jiri Janousek
Jiri Janousek
2024.01.15
Panu JUDr. Greisigerovi velmi děkuji za pomoc, oceňuji profesionalitu, vstřícné jednání, ochotu a taktéž přijatelnou cenu za poskytnuté služby. S důvěrou se v případě potřeby na JUDr. Greisigera opět obrátím. Vřele doporučuji.
Ondrej Volkman
Ondrej Volkman
2024.01.15
Kvalitní přístup, jednání a komunikace na úrovni, finančně velmi přijatelné
Petr Volkman
Petr Volkman
2024.01.13
Perfektní spolupráce při tvorbě smlouvy. Děkuji ještě jednou.
Advertisement
Vratislav Hofman
Vratislav Hofman
2024.01.13
Pan doktor nejvíce rozumí rozvodům a rodinnému právu. Za rozumnou cenu vás provede celým řízením. Mě konkrétně zastupoval v řízení o určení styku na syna. Bývalá přítelkyně si rozmyslela, že mi přestane předávat syna a nutila mě, abych se dítěte vzdal. Doktor Greisiger jí velice rychle vyvedl z omylu. Nyní se vídám se synem jak potřebuji, a to i přes nesouhlas matky. Příště bych už neměnil, ještě jednou děkuji.
Jan Valenta
Jan Valenta
2024.01.12
Pana Greisigera mohu jen doporučit. Pomohl mi s vypracováním několika smluv, vše probíhalo rychle. Určitě jeho služby v budoucnu ještě využiju.
Blond Villain
Blond Villain
2024.01.11
Jedna z nejlepších advokátních kanceláří na rodinné a trestní právo. JUDr. Greisiger dlouhodobě spolupracuje s JUDr. Růžkem a za svou krátkou kariéru získal více zkušeností, než jiní starší advokáti. V dnešní době opravdu neplatí čím starší, tím lepší. Mě konkrétně pan doktor zastupoval v trestní věci, ze které jsem ve finále vyvázl bez trestu a bez podmínky. Můžu jedině doporučit, kdo chce profesionální služby za rozumné ceny.