PRUSATOR.PL - Skuteczna Dezynsekcja, Dezynfekcja, Deratyzacja i Odpluskwianie

prusator.pl

PRUSATOR.PL - Skuteczna Dezynsekcja, Dezynfekcja, Deratyzacja i Odpluskwianie Reviews

Excellent rating
4.8
541 reviews Verified
PRUSATOR.PL - Skuteczna Dezynsekcja, Dezynfekcja, Deratyzacja i Odpluskwianie
%title%

%offer%

Reviews ( 541 ) 4.8

Dorota Boczek
Dorota Boczek
2022.08.01
Dzwonilem wczoraj, wiec efekt bedzie widoczny za kilka dni, ale daje 5 gwiazdek za mila obsluge.
Advertisement
Niecisław Florczak
Niecisław Florczak
2022.07.28
Marcin Dziedzic
Marcin Dziedzic
2022.07.27
Mieszkaliśmy z mrówkami przez kilka miesięcy, próbowaliśmy się ich pozbyć na własną rękę, ale na próżno. Zadzwoniliśmy do firmy dezynfekcyjnej i umówiliśmy wizytę. Przybyli następnego ranka. Zdezynfekowaliśmy całe mieszkanie i od kilku miesięcy żyjemy spokojnie bez mrówek.
Jolanta Kulik
Jolanta Kulik
2022.07.25
Dziękuję firmie za wykonaną usługę deratyzacji
Martyna Kochanska
Martyna Kochanska
2022.07.25
Zwalczanie szkodników na najwyższym poziomie. Później nie było żadnych problemów, dziękuję.
Advertisement
Sara Jandura
Sara Jandura
2022.07.23
Dziękuję za rozwiązanie naszego problemu z karaluchami. Szybko i sprawnie zareagowali na nasze wezwanie, a co najważniejsze sprawnie i skutecznie.
Klaudiusz Rodak
Klaudiusz Rodak
2022.07.22
Wszystkie potrzebne nam informacje dotyczące przygotowania mieszkania i naszych dalszych działań otrzymaliśmy natychmiast telefonicznie. Następnego dnia bez żadnych opóźnień przyszli do nas pracownicy firmy i potraktowali mieszkanie zimna mgiełką. Samo zwalczanie nie trwało długo, ale widziałem, że zabieg jest dokładnie wykonywany. Następnie otrzymaliśmy protokół higieny sanitarnej z półroczną gwarancją. A po zakończeniu prac otrzymaliśmy instrukcje prawidłowego sprzątania mieszkania tak aby nie zmyć efektów pracy deratyzatora
Jacek Gut
Jacek Gut
2022.07.20
Zamowilismy ozonowanie. Po przyjezdzie do domu, dwie godziny pozniej naprawde nie bylo juz nieprzyjemnych zapachow.
Reply from PRUSATOR.PL - Skuteczna Dezynsekcja, Dezynfekcja, Deratyzacja i Odpluskwianie 2022.07.20
Dziękujemy za pozytywną ocenę oraz cieszymy się, że mogliśmy skutecznie pomóc w zwalczaniu nieprzyjemnych zapachów. Proszę pamiętać o rabacie dla rodziny i znajomych oraz naszych klientów 10% Zapraszamy w razie potrzeb ;) Pozdrawiam Specjalista ds. dezynsekcji, dezynfekcji, deratyzacji mgr Piotr Naworski
Alicja Lesniak
Alicja Lesniak
2022.07.19
Pragne wyrazic wdziecznosc pracownikom serwisu dezynsekcji! Przybyli na czas, zadzwonili z wyprzedzeniem, odpowiedzieli na wszystkie interesujace i niepokojace pytania. Swoja prace wykonali sprawnie i skutecznie sadzac po uplywie ponad 1,5 miesiaca. Karaluchy zniknely
Reply from PRUSATOR.PL - Skuteczna Dezynsekcja, Dezynfekcja, Deratyzacja i Odpluskwianie 2022.07.20
Dziękujemy za pozytywną ocenę oraz cieszymy się, że mogliśmy skutecznie pomóc w zwalczaniu karaluchów. Proszę pamiętać o rabacie dla rodziny i znajomych oraz naszych klientów 10% Zapraszamy w razie potrzeb ;) Pozdrawiam Specjalista ds. dezynsekcji, dezynfekcji, deratyzacji mgr Piotr Naworski
Advertisement
Wanessa abaL
Wanessa abaL
2022.07.18
Trafiłem na tę firmę przez przypadek. Przybyli szybko i zrobili dobrą robotę. Bez spóźnień, bez problemów! Dzięki za pomoc! Polecam!
Eugeniusz Wydra
Eugeniusz Wydra
2022.07.18
W mieszkaniu pojawily sie pluskwy, niestety nie od razu je zauwazylismy. Ale jak stwierdzil specjalista z Prusatora, mieszkalismy z nimi przez okolo 3 miesiace. Dobrze ze po pierwszym odpluskwianiu wszystkie zniknely i mozemy juz spac spokojnie.
Arnold Twardowski
Arnold Twardowski
2022.07.15
Milena Liashchevich
Milena Liashchevich
2022.07.14
Positive
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Bardzo miła obsługa:)
Advertisement
Renata Banach
Renata Banach
2022.07.13
Pełna profeska - polecam
Maja Lisowska
Maja Lisowska
2022.07.13
Skutecznie zniszczyli te lachudry i uratowali nas od cierpienia. Wielkie dzieki za ODWAGE I POMOC.
Barbara Piątek
Barbara Piątek
2022.07.12
recommends
Profesjonalny kontakt , godna polecenia firma , miła obsługa!
Wilhelm Zdroik
Wilhelm Zdroik
2022.07.12
Moje doswiadczenie z Prusatorem sa pozytywne. Polecam wszystkim ta firme!!!
Advertisement
Witold Kendziorski
Witold Kendziorski
2022.07.11
Wezwalismy ekipe do usuwania karaluchow zimna mgla. Skutecznosc jest na wysokim poziomie, nie mamy juz karaluchow mimo ze poczatkowo bylo ich naprawde duzo. Wszystko zostalo wykonane szybko i dokladnie.
Krystyn Bielat
Krystyn Bielat
2022.07.11
Zamówiliśmy usuwanie pluskiew. Wszystko zostało zrobione dobrze i szybko. Udzielili nam półrocznej gwarancji. Dziękujemy ślicznie !!!
Leokadiusz Kalmus
Leokadiusz Kalmus
2022.07.07